Bijles Mechanica‑dynamica in Waalwijk

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Kars

Dongen

Bachelor / HBO

Fontys lerarenopleiding Tilburg

Docent algemene economie

Bijles mechanica-dynamica met Kars

Ik heb een docentenopleiding gevolgd en beschouw bijles dan ook als een mooie kans om mijzelf nog verder te ontwikkelen in het lesgeven. Ik heb al bijles wiskunde gegeven, wat me erg goed beviel.

Dongen
Docent algemene economie
Bachelor / HBO, Fontys lerarenopleiding Tilburg

mechanica-dynamica

Bernard

Drunen

Master / WO

HU

Master of Education Biologie

Bijles mechanica-dynamica met Bernard

Ik merk dat het werken met mensen die verder willen komen binnen het vak biologie me erg veel energie geeft. Ik werk dan ook graag samen met mijn eindexamenkandidaten op weg naar hun diploma.

Drunen
Master of Education Biologie
Master / WO, HU

mechanica-dynamica

Bas

Waalwijk

Professioneel / Volwassen

Growth Tribe

Growth Hacking

Bijles mechanica-dynamica met Bas

Ik geef graag online lessen over diverse takken van sport binnen de marketingwereld. Het geeft me energie. Naast advies en bijles over marketing geef ik cursussen growth hacking. Ik heb de afgelopen 10 jaar studenten begeleid in de vorm van stagebegeleider, CBL ( Challenge Based Learning) en als eind-examinator.

Waalwijk
Growth Hacking
Professioneel / Volwassen, Growth Tribe

mechanica-dynamica

Lisa

Waspik

Bijles mechanica-dynamica met Lisa

Ik ben een studente aan de Pabo op Avans Hogeschool in Breda. Ik heb binnen het basisonderwijs al de nodige ervaring opgedaan via stages en invalwerk. Daarnaast heb ik al verschillende malen huiswerkbegeleiding en bijles gegeven aan kinderen binnen het basisonderwijs en ook de nodige vooruitgang geboekt ten opzichte van de schoolresultaten van deze kinderen.

Waspik

mechanica-dynamica

Jacqueline

Waspik

MAVO / HAVO

MBO De Rooi Pannen Horeca

MBO

Bijles mechanica-dynamica met Jacqueline

Ik wil graag mijn kennis over de Engelse taal overbrengen op scholieren op de basisschool en middelbare school.

Waspik
MBO
MAVO / HAVO, MBO De Rooi Pannen Horeca

mechanica-dynamica

Ayla

Waalwijk

Bijles mechanica-dynamica met Ayla

Ik volg momenteel de opleiding tot Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Mijn afgelopen stages heb ik gelopen op middelbare scholen. Hier ondervond ik dat het lesgeven in kunsttheorie het beste bij mij past, meer dan het geven van beeldende praktijklessen. Na deze opleiding ga ik doorstuderen in kunstgeschiedenis. Hier ligt samen met lesgeven mijn grootste interesse. Ik geef graag bijles, omdat ik dan nog meer ervaring op kan doen met lesgeven. Ik draag graag informatie over en vind het prettig om leerstof uit te leggen. Het geven van bijles is voor mij een mooie kans om mijn kennis over lesgeven en kunstgeschiedenis in de praktijk te brengen.

Waalwijk

mechanica-dynamica

Sabine

DRUNEN

Bijles mechanica-dynamica met Sabine

Ik werk momenteel als invaldocent en geef alle vakken aan klas 1 en 2. Daarnaast werk ik nog zelfstandig als ambulant begeleider en geef ik begeleiding aan kinderen en jongeren. Dit kan opvoedingsondersteuning zijn, maar ook hulp met plannen en huiswerk. Ik ben beschikbaar iedere werkdag vanaf 15:30.

DRUNEN

mechanica-dynamica

Dariusz

's Gravenmoer

Bijles mechanica-dynamica met Dariusz

Ik wil bijles Pools geven, omdat ik een native speaker ben. Ik ben in het bezit van een WO diploma richting Pedagogiek en ben auteur van twee artikels in Poolse filosofische magazines. Daarnaast heb ik reeds de benodigde ervaring met het geven van bijles - tijdens mijn studies was ik actief als vrijwilliger bij een naschoolse opvang, waarbij ik kinderen hielp om hun achterstanden in te lopen.

's Gravenmoer

mechanica-dynamica

Boris

Loon op Zand

Bijles mechanica-dynamica met Boris

Het zit in mijn natuur om een ander te helpen daar waar nodig. Ik vind het prettig om iemand iets uit te leggen, om vervolgens te zien dat diegene er 'iets' mee kan. Ik kan me over het algemeen goed verplaatsen in de ontvanger en leg makkelijk contact. Ik heb tevens een passie voor de mooiste taal ter wereld: de Engelse taal.

Loon op Zand

mechanica-dynamica

Lyudmila

Sprang-Capelle

Bijles mechanica-dynamica met Lyudmila

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest op voornamelijk uitvoerend niveau in allerlei aspecten van het toerisme en als commercieel medewerker binnendienst heb ik besloten een nieuwe stap in mijn loopbaan te zetten. Het begeleiden en coachen van leerlingen en de interesse wekken van deze doelgroep voor geografie, zodat deze leerlingen een ruimere beeld krijgen van de wereld om hun heen, is voor mij de uitdaging waar ik op zoek naar was. Na succesvol mijn universitaire opleiding economische geografie, docent geografie te hebben afgerond heb ik voornamelijk in het gebied van toerisme gewerkt. Nu wil ik mijn kennis en passie voor geografie met enthousiasme overbrengen aan nieuwe generaties. Naar jarenlange werkervaring beschik ik over de benodigde competenties die van essentieel belang zijn voor het goed uitoefenen van deze functie. Improvisatievermogen, organisatievermogen en het vermogen om constructief in teamverband te werken zijn van groot belang om van de functie docent aardrijkskunde een succes te maken. Met mijn ervaring en kennis kan ik een waardevolle bijdrage leveren door ideeën en theorieën aan te reiken waardoor de leerlingen weten wat ze in de praktijk gaan betekenen.

Sprang-Capelle