Bijles Latijn in Vlissingen

Verbeter je Latijn vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Latijn

Raf

Gent

PhD

Rijksuniversiteit Groningen - Universiteit Gent

Geschiedenis

Bijles Latijn met Raf

Het geven van persoonlijke begeleiding stelt me in staat om de eigen talenkennis scherp te houden in interactie met leerlingen. Mensen helpen bij hun ontwikkeling en hun onderzoek is daarnaast ook belangrijk voor mij.

Gent
Geschiedenis
PhD, Rijksuniversiteit Groningen - Universiteit Gent

Latijn

Cedric

Gent

Master / WO

UGent

Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding

Bijles Latijn met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master / WO, UGent

Latijn

Leo

Evergem

Master / WO

UGent

Master in de Oosterse Talen en Culturen, Ugent

Bijles Latijn met Leo

Ik vind het erg fijn vind een leerproces te begeleiden, ik heb ervaring in lesgeven aan alle leeftijden. Ik geniet van het persoonlijke contact bij een één-op-één-lessituatie en vind het enorm waardevol om een evolutie in het leren bij mensen te mogen waarnemen.

Evergem
Master in de Oosterse Talen en Culturen, Ugent
Master / WO, UGent

Latijn

Seppe

Sint-Laureins

Bachelor / HBO

Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

Bijles Latijn met Seppe

Als leerkracht Latijn-wiskunde help ik ook graag individueel leerlingen met specifieke problemen of moeilijkheden. Graag zou ik bijles geven om bovendien nog meer ervaring op te doen binnen mijn vakgebieden.

Sint-Laureins
Bachelor / HBO, Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

Latijn

Larissa

Gent

Bachelor / HBO

Arteveldehogeschool

Journalistiek

Bijles Latijn met Larissa

Als kind hield ik er altijd van om mijn vriendinnen te helpen als ze iets niet volledig snapten in de les. Ik help nu ook graag anderen verder. Soms kan een goede studiemethode al het verschil maken! Aangezien ik zelf nog studeer, snap ik dat het heel frustrerend is als je even vast zit en iets niet begrijpt. Daar wil ik graag bij helpen!

Gent
Journalistiek
Bachelor / HBO, Arteveldehogeschool

Latijn

Yana

Oostkamp

Bachelor / HBO

UGent

Pedagogische wetenschappen

Bijles Latijn met Yana

Ik wil kinderen/jongeren helpen bij hun studieproblemen. Ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn en dat goede, individuele begeleiding vaak ontbreekt in de klas.

Oostkamp
Pedagogische wetenschappen
Bachelor / HBO, UGent

Latijn

Leanne

Gent

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Taalwetenschap

Bijles Latijn met Leanne

Ik haal ontzettend veel voldoening en plezier uit het begeleiden van mensen. Ook zoek ik graag naar creatieve manieren om informatie over te brengen en om een ander dat "aha-moment" te geven. Om te laten zien dat je iets WEL kan.

Gent
Taalwetenschap
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

Latijn

Els

Gent

Bijles Latijn met Els

Ik ben reeds 18 jaar actief in het secundair onderwijs. Onderwijs, onderwijzen en leerlingen helpen om de juiste studierichting te vinden is steeds mijn grote passie geweest. Ik ben reeds 16 jaar voltijds benoemd in het onderwijs, maar zou in de toekomst graag minder uren op een school werken zodat ik mijn werkuren beter zelf kan inplannen. Ik werk reeds 18 jaar met anderstaligen. Ik gaf lessen NT2, studiebegeleiding en begeleidde leerlingen binnen het secundair onderwijs om de geschikte studierichting te vinden. Hierdoor werkte ik niet alleen met leerlingen van 12 tot 18 jaar, maar ook met leerlingen van 10 tot 12 jaar om de overstap van lagere school naar secundair te begeleiden. Als leerkracht Latijn en geschiedenis, ben ik ook bereid om bijlessen Latijn voor leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs en bijlessen geschiedenis voor leerlingen van de eerste en tweede graad secundair te geven.

Gent

Latijn

Imke

Gent

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles Latijn met Imke

Ik heb tijdens mijn studie Griekse en Latijnse Taal en Cultuur lesgegeven op een middelbare school en ik vond het geweldig om jongeren iets mee te geven over de schoonheid van de Klassieke Oudheid.

Gent
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Latijn

Roeland

Brugge

Bijles Latijn met Roeland

Ik geef heel graag uitleg aan mijn jongere broer en zus, als ze iets niet begrijpen help ik hen met plezier door het op een vereenvoudigde manier uit te leggen, of hen te helpen het vanuit een ander licht te bekijken. Ik heb eerst een bachelor architectuur gestudeerd en dan geschiedenis. Geschiedenis is echt mijn passie. Ik heb ongeveer 20 kampen gegeven, de meeste als vrijwilliger, een paar als kampverantwoordelijke. Daarnaast ben ik al bijna tien jaar trainer en coach bij een handbalclub, waar ik ook de jeugdscheidsrechters opvolg en begeleid. Naschoolse prestaties: Halve finale Vlaamse wiskunde olympiade, tweede ronde Vlaams dictee voor het secundair, winnaar Durf Denken-campagne Ugent 'Stuntbrein'.

Brugge