Bijles Wiskunde in Vinkepas

Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Ruben

Weert

Master / WO

Tilburg Universiteit

Fiscale Economie

Bijles wiskunde met Ruben

Ik heb veel affiniteit met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen en heb hier ook al enige ervaring mee. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan!

Weert
Fiscale Economie
Master / WO, Tilburg Universiteit

wiskunde

Ilse

Zutendaal

Master / WO

KULeuven

Master pedagogische wetenschappen

Bijles wiskunde met Ilse

Hallo! Ik ben een orthopedagoge van opleiding, momenteel werkzaam als begeleidster in de kinder-en jongerenpsychiatrie. Ik help graag jongeren om ook op school de juiste weg te vinden.

Zutendaal
Master pedagogische wetenschappen
Master / WO, KULeuven

wiskunde

Mario

Venlo

Bachelor / HBO

Leraranopleiding Fontys Sittard

Wiskunde

Bijles wiskunde met Mario

Mario behaalde een diploma Elektronica en Elektrotechniek 15 jaar geleden. In 2004 behaalde hij de leraaropleiding wiskunde aan Fontys hogeschool. Onderwijs is zijn passie en graag deelt hij die met alle studenten!

Venlo
Wiskunde
Bachelor / HBO, Leraranopleiding Fontys Sittard

wiskunde

Frank

Baexem

Bijles wiskunde met Frank

Na mijn afgeronde opleiding bij het CIOS (Sittard) ben ik begonnen aan de studie: Lerarenopleiding Wiskunde op de Fontys te Sittard (FLOS). De verandering van sport naar wiskunde was een omslag, maar heeft ook diverse raakvlakken waar het om lesgeven gaat.

Baexem

wiskunde

Sido

Venray

Bijles wiskunde met Sido

Momenteel ben ik actief als ambulant pedagogisch medewerker. Ik geef hierin ook autistische jongeren didactische begeleiding. Dit ervaar ik als de leukste werkmomenten en hierom ben ik ook de deeltijd studie leraar wiskunde gaan doen. Alle andere werkzaamheden buiten de didactische begeleiding vind ik minder leuk. Hierom wil ik mij volledig richten op huiswerkbegeleiding. Bovendien heb ik altijd een passie gehad voor het vak Wiskunde en deze passie wil ik graag overbrengen op anderen.

Venray

wiskunde

Stan

Heythuysen

MAVO / HAVO

Gilde Opleidingen Roermond Kerkeveldlaan

Onderwijsassistent niveau 4

Bijles wiskunde met Stan

Ik heb al ervaring in het geven van bijlessen en dit is ondertussen uitgegroeid tot een vaste nevenactiviteit. Zelf vind ik het leuk om de individueel les te geven aan leerlingen die moeite hebben met rekenen/wiskunde. Ik vind het een leuke uitdaging om met deze leerlingen aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat zij de lesstof begrijpen.

Heythuysen
Onderwijsassistent niveau 4
MAVO / HAVO, Gilde Opleidingen Roermond Kerkeveldlaan

wiskunde

Vera

Boxmeer

Bijles wiskunde met Vera

Ik volg momenteel de lerarenopleiding Biologie, vorig jaar heb ik mijn propedeuse behaald. Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd om les te geven aan jongeren. Ik vind het hartstikke leuk om jongeren te kunnen begeleiden in hun leerprocessen en dat is de reden waarom ik bijlesgever ben. Ik heb al eerder bijles gegeven op mijn middelbare school en in mijn opleiding, dit is goed bevallen voor mij en mijn studenten.

Boxmeer

wiskunde

Mayke

Maasbree

Bijles wiskunde met Mayke

Om anderen te helpen hun toetsen te behalen.

Maasbree

wiskunde

Kim

Haler

Bachelor / HBO

Fontys Eindhoven kind en educatie

Pedagogiek

Bijles wiskunde met Kim

Ik studeerde pedagogiek en vind het erg leuk om te werken met kinderen en jongeren. Tijdens een van mijn stages was ik verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding. Ik vind het leuk om kinderen wat bij te brengen. Specifiek ben ik erg geïnteresseerd in kinderen met autisme of ADHD. Ik help hen graag verder met de vakken waar ze moeite mee hebben, het maken van een planning en het vinden van een manier van leren die bij hen past.

Haler
Pedagogiek
Bachelor / HBO, Fontys Eindhoven kind en educatie

wiskunde

Jora

Helmond

Bijles wiskunde met Jora

Wiskunde en natuurkunde zijn vakken die me tot nu toe erg goed afgaan. Ik zit in 4 vwo en heb het pakket natuur en techniek gekozen met onder andere wiskunde B en Natuurkunde. Bijles geven lijkt me erg leuk. Vaak help ik vriendinnen met hun huiswerk en leren voor een toets. Het lijkt me leuk om hiermee wat extra's te kunnen verdienen en zo de vakken Wiskunde en Natuurkunde zelf ook nog beter te gaan begrijpen en meer inzicht te krijgen in hoe andere mensen denken om een oplossing te vinden voor de sommen. Dus bijles geven aan kinderen in de onderbouw lijkt me erg leuk om te gaan doen en zelf zal ik er ook veel van leren.

Helmond