Bijles Mechanica‑dynamica in Vianen

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Twan

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam

Master Redacteur/editor

Bijles mechanica-dynamica met Twan

Door allemaal verschillende dingen te doen – ik doe bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in een verzorgingstehuis – ontmoet ik allerlei verschillende mensen. Mijn nieuwsgierigheid strekt zich van mensen ook naar dingen uit: vooral met filosofie, literatuur en geschiedenis houd ik me al lange tijd bezig. Daarom ging ik Literatuurwetenschap studeren en wil ik bijles geven. Ik ben zelf erg enthousiast over die (en eigenlijk alle andere) onderwerpen en hoop mijn enthousiasme zo te kunnen delen!

Utrecht
Master Redacteur/editor
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

mechanica-dynamica

Dion

Utrecht

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

Bijles mechanica-dynamica met Dion

Ik volg momenteel een lerarenopleiding Engels en bijles geven lijkt mij een hele mooie stap om ervaring op te doen. Ik heb al een jaar stage gelopen op een middelbare school en volg online een 'How To Survive Your Rookie Year of Teaching'-cursus. Ik ben heel betrokken met kinderen en vind het interessant en belangrijk om ze wijsheid over bepaalde gebieden mee te geven.

Utrecht
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

mechanica-dynamica

Veerle

Utrecht

VWO / Gymnasium

Herman Brood Academie

Bijles mechanica-dynamica met Veerle

Ik werk graag met mensen. Ik ben goed in talen en spelling, en wil studenten daarbij helpen.

Utrecht
VWO / Gymnasium, Herman Brood Academie

mechanica-dynamica

Susanne

IJsselstein

Bachelor / HBO

Marnix Academie

Pabo - afgerond

Bijles mechanica-dynamica met Susanne

Voor de klas ben ik gewend om handelingsgericht te werken. Daarnaast heb ik in mijn stagetijd veel leerlingen R.T. gegeven. Ik merkte dat ik dit erg leuk vond om te doen, samen met een leerling worstelen om de stof te begrijpen. Hiervoor haal ik alles uit de kast, materialen en mijn eigen kennis.

IJsselstein
Pabo - afgerond
Bachelor / HBO, Marnix Academie

mechanica-dynamica

Tessa

IJsselstein

VWO / Gymnasium

Universiteit Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Tessa

Als tekstschrijver met als achtergrond een studie Nederlandse taal en cultuur ben ik altijd met taal bezig. Het kost mij geen moeite, terwijl ik om mij heen scholieren, maar ook volwassenen zie en hoor worstelen met allerlei regeltjes van onze taal. Ik wil hen graag helpen. Bovendien is het een mooie aanvulling op mijn baan als freelancer specialist. Omdat ik veel en vaak achter de laptop zit, is het geven van online bijles voor mij een uitkomst. Maar ik heb ook graag persoonlijk contact met leerlingen.

IJsselstein
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Tiemen

Utrecht

VWO / Gymnasium

St. Bonifatiuscollege (gymnasium, atheneum en havo)

Gymnasium

Bijles mechanica-dynamica met Tiemen

Ik heb ooit al twee maanden lang vrijwillig Engels- (zowel privé als klassikaal), voetbal- en zwemlessen gegeven in Ecuador. Dit is zo goed bevallen dat ik graag op deze manier aan de slag wil blijven hier in Nederland. Daarnaast verzorg ik al enkele jaren Kung Fu-lessen voor zowel jongeren als volwassenen. Dit is dan niet direct aan school gerelateerd, maar de vaardigheden van het lesgeven komen uiteraard overeen. Leren is leuk, maar leren leren misschien nog wel leuker!

Utrecht
Gymnasium
VWO / Gymnasium, St. Bonifatiuscollege (gymnasium, atheneum en havo)

mechanica-dynamica

Elsbeth

Utrecht

Master / WO

Universiteit Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Elsbeth

Ik geef graag bijles, omdat kennis overdragen ontzettend leuk is, en creatieve manieren van werken kunnen helpen iemand iets te laten snappen. Daarnaast houd ik van mensen, jong en oud. Een taal leren kan een grote klus zijn, maar een beetje extra hulp kan je inzicht geven. Wie weet ga je het wel leuk vinden!

Utrecht
Master / WO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Chayenne

Nieuwegein

Bachelor / HBO

Bijles mechanica-dynamica met Chayenne

Zelf weet ik hoe lastig een taal kan zijn, aangezien ik drie keer naar het buitenland ben geweest om een taal te leren. Daarnaast volg ik de studie International Business and Languages, waarbij ik drie talen volg: spaans, duits en engels. Zelf vind ik het leuk om een nieuwe taal te leren, de uitspraken in een andere taal etc. Talen zijn belangrijk om jezelf te ontwikkelen en steeds meer bedrijven eisen dat men meerdere talen beheerst. Een taal leren is niet, omdat het moet, maar het verbreedt je competenties en door andere talen te beheersen kun je communiceren met personen uit andere landen, wat goed is voor de ontwikkeling, nieuwe culturen en gewoonte ontdekken etc.

Nieuwegein
Bachelor / HBO,

mechanica-dynamica

Guido

Houten

PhD

University College London

History

Bijles mechanica-dynamica met Guido

Na het afronden van mijn proefschrift aan University College London, ben ik begonnen als deeltijds universitair docent geschiedenis. Ik zie het geven van bijles als een uitdagende en verrijkende manier om aanvullende onderwijservaring op te doen. Ik heb ervaring in het lesgeven op het voortgezet onderwijs, het verzorgen van tentamentraining in het hoger onderwijs, en het geven van werkgroepen op universitair niveau. Mijn insteek is om samen met de leerling meer structuur en plezier in het leren te brengen, met tot doel om het leren zowel aangenamer als succesvoller te maken. Ik ben per direct beschikbaar voor het geven van bijles in de regio's Utrecht en Amsterdam.

Houten
History
PhD, University College London

mechanica-dynamica

Frans

Culemborg

Hogeschool Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Frans

Ik heb mij omgeschoold tot docent wiskunde en geef inmiddels les. Ik merk dat leerlingen heel wat opsteken van persoonlijke begeleiding, dus ik vind dat heel leuk om te doen.

Culemborg
, Hogeschool Utrecht