Bijles Mechanica‑dynamica in Tholen

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Amira

Bergen op Zoom

Master / WO

Universiteit Antwerpen

toegepaste ingenieurswetenschappen chemie

Bijles mechanica-dynamica met Amira

Ik geef graag bijles, omdat ik voldoening vind als ik anderen kan helpen. Met wat hulp en steun kunnen moeilijke dingen gemakkelijk worden en ik geloof dat iedereen die zijn best doet, zal bereiken wat hij/zij wil. Ook al is hier en daar soms bijstand nodig, samen staan we sterker.

Bergen op Zoom
toegepaste ingenieurswetenschappen chemie
Master / WO, Universiteit Antwerpen

mechanica-dynamica

Pascal

Bergen op Zoom

VMBO / MBO

Fontys Hogeschool

Bijles mechanica-dynamica met Pascal

Mijn doel is om mijn kennis en ervaringen te delen met studenten; Iedere (bij-)les moet de student slimmer eindigen dan deze begonnen is; De kracht van studeren / leren zit hem in het begrijpen, visualiseren en zo simpel mogelijk maken van de lesstof. Daar zit mijn kracht in. Ik doceer coachend en vraag gestuurd: laat de student zelf nadenken en antwoorden/oplossingen formuleren.

Bergen op Zoom
VMBO / MBO, Fontys Hogeschool

mechanica-dynamica

Ad

Bergen op Zoom

Bachelor / HBO

Fontys Hogeschool

Bijles mechanica-dynamica met Ad

Ik ben een gepensioneerde docent Nederlands, een levenslange ervaring van onderwijzer tot taaltrainer voor hogeropgeleide studenten, zowel Nt1 als Nt2. Iedereen kan op elk moment van zijn (school)carrière een stap maken, vooral ook m.b.t. communiceren. Mensen daarbij helpen, is nog steeds mijn passie.

Bergen op Zoom
Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool

mechanica-dynamica

jacoline

Halsteren

Bachelor / HBO

Fontys Tilburg

lerarenopleiding geschiedenis

Bijles mechanica-dynamica met jacoline

Jonge en betrokken docente geschiedenis. Ik geef graag extra hulp aan leerlingen die dit nodig hebben. Dit kan in de vorm zijn van studiebegeleiding of in het leren voor de vakken geschiedenis en maatschappijleer. Door de extra hulp behaalt een leerling vaak een hogere beoordeling voor zijn of haar proefwerk. Daarnaast zorgt de extra begeleiding ervoor dat leerlingen de stof eigen maken en deze zo beter begrijpen.

Halsteren
lerarenopleiding geschiedenis
Bachelor / HBO, Fontys Tilburg

mechanica-dynamica

Iris

Steenbergen

MAVO / HAVO

Mollerlyceum Bergen op Zoom

HAVO E&M

Bijles mechanica-dynamica met Iris

Zelf had ik op de middelbare school moeite met economie en M&O. Voor deze vakken heb ik bijles gevolgd, wat zeker de reden is geweest dat ik mijn HAVO-diploma in één keer heb kunnen halen. Zelf ben ik beter in talen en zou daar nu graag leerlingen mee willen helpen die hier moeite mee hebben. Zodat zij net als ik deze vakken beter gaan beheersen en uiteindelijk overgaan/slagen!

Steenbergen
HAVO E&M
MAVO / HAVO, Mollerlyceum Bergen op Zoom

mechanica-dynamica

Nico

Roosendaal

Bijles mechanica-dynamica met Nico

Met opleiding tot docent natuurkunde beschik ik over extra materiaal. Dankzij goede praktijkvoorbeelden kan ik abstracte onderwerpen (zoals elektriciteit) op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleggen.

Roosendaal

mechanica-dynamica

Martijn

Waarde

Bijles mechanica-dynamica met Martijn

Als PABO 3-student van de HZ in Vlissingen ben ik bereid om kinderen een steuntje in de rug te geven als het gaat om het oefenen en leren van bepaalde stof. Omdat ik al 3 jaar op de pabo zit heb ik veel ervaring op kunnen doen in de praktijk en weet ik hoe het is om, individueel of in groepsverband, begeleiding te geven. Dat extra stukje verrijking binnen mijn studie zal ik in mijn ogen kunnen winnen om deze uitdaging aan te gaan. Ik wil kinderen op zo'n manier begeleiden dat ze plezier beleven aan het oefenen of leren van bepaalde stof en zo tot een optimale leerwinst te komen. Met kinderen omgaan is het leukste wat ik doe en om daar nog wat voor terug te krijgen is fantastisch.

Waarde

mechanica-dynamica

Joyce

Bergen op Zoom

Bijles mechanica-dynamica met Joyce

Ik geef graag bijles, omdat ik ook na mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs (groep 3-4-5) graag kinderen verder wil helpen.

Bergen op Zoom

mechanica-dynamica

Mark

Bergen op Zoom

Bachelor / HBO

HZ university of applied science

Bijles mechanica-dynamica met Mark

Ik heb in het verleden een kennis bijles gegeven en dat is ons beide erg goed bevallen. De laatste tijd ben ik op zoek om avonden en weekenden misschien wat extra werk op te pakken en dit lijkt me een leuke uitdaging. Ik ben zelf redelijk recentelijk afgestudeerd en ik weet hoe moeilijk programmeren kan zijn, zeker in het begin. Ik ben zelf over die hobbel heengegaan en ik wil graag anderen helpen om dat ook te bereiken.

10/10

Bergen op Zoom
Bachelor / HBO, HZ university of applied science

mechanica-dynamica

Aafke

Bergen op Zoom

Bijles mechanica-dynamica met Aafke

Al jaren geef ik met plezier les op de middelbare school waar ik vroeger zelf mijn vwo-diploma heb behaald. Ik ben er begonnen met Nederlands te onderwijzen in de onderbouw en ondertussen ben ik docente Nederlands in de examenklassen. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn werktijdfactor laag te houden (0,5), zodat ik tijd overhoud om mijn horizon te verbreden. Mijn studie filosofie (aan de Universiteit Antwerpen) geeft me veel voldoening. Het lijkt me dan ook erg leuk om zowel mijn vakgebied Nederlands als mijn passie voor het vak filosofie inzichtelijk te maken voor uw scholieren en studenten.

Bergen op Zoom

Populaire bijlesaanvragen

bijles geven, bijles gezocht in Tholen, bijles zomervakantie, bijles Mechanica-dynamica Tholen, bijles leraar Mechanica-dynamica Tholen, bijlesleerkracht, huiswerk instituut, bijles geven in Tholen, huiswerk begeleiding