Bijles Mechanica‑dynamica in Sint‑Michielsgestel

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Margherita

's-Hertogenbosch

Master / WO

Universita' per stranieri di Siena

Italiaans L2

Bijles mechanica-dynamica met Margherita

Margherita is een native speaker Italiaans met een bachelordiploma Politieke Wetenschappen en een Master Teaching Italian Language. Ze heeft jarenlange ervaring als docente Italiaans op allerlei niveaus.

9/10

's-Hertogenbosch
Italiaans L2
Master / WO, Universita' per stranieri di Siena

mechanica-dynamica

Remy

Liempde

Bachelor / HBO

Fontys lerarenopleiding Tilburg

Bijles mechanica-dynamica met Remy

Ik heb een aantal jaren geleden mijn diploma behaald als Economie Docent (tweedegraads), waarna ik vervolgens in het bedrijfsleven terecht ben gekomen. Maar ik wil heel graag ook mijn steentje bijdragen aan het onderwijs in Nederland.

Liempde
Bachelor / HBO, Fontys lerarenopleiding Tilburg

mechanica-dynamica

Andrea

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

Universitat de Valencia

PABO

Bijles mechanica-dynamica met Andrea

Ik ben een zeer gemotiveerde jonge professional uit Spanje die passie voor het onderwijs en talen heeft. Begin 2015 verhuisde ik naar Nederland. Ik heb gestudeerd: -Grado en Maestro/a de Primaria (PABO) afgestudeerd in 2014. (Universiteit van Valencia) -Cursussen Docent Spaans als Vreemde Taal: Cursus I, II en II (Instituto Cervantes te Utrecht) -Accreditatiecursus voor Examinatoren DELE A2/B1 (Instituto Cervantes te Utrecht) Vanaf 2010 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb bijles (basisonderwijs,voortgezet onderwijs, VWO) en privéles in de Engelse taal voor 4 jaar gegeven. Verder heb ik les aan kinderen tussen 6 en 12 jaar op twee basisscholen in Valencia (Spanje) gegeven. Dit laatste gebeurde als Leerkracht en Docent Engels. Hier in Nederland geef ik sinds begin 2016 privéles in de Spaanse taal aan Nederlanders. Momenteel loop ik mijn stage als Docent Spaans bij Utrecht Hogeschool waarin ik Spaanse les aan hbo studenten geef.

's-Hertogenbosch
PABO
Bachelor / HBO, Universitat de Valencia

mechanica-dynamica

Christoph

Den Bosch

Bachelor / HBO

HAS Hogeschool

Food Design & Innovation

Bijles mechanica-dynamica met Christoph

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind dat ik zo iemand door middel van mijn talenten kan helpen.

Den Bosch
Food Design & Innovation
Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

mechanica-dynamica

Isabelle

Vught

Bijles mechanica-dynamica met Isabelle

Ik werk graag met en tussen mensen, al helemaal als dit betekent dat ik jongeren kan helpen met hun studie. Daarnaast heb ik een passie voor talen en ben ik dagelijks bezig met natuurlijk de Nederlandse taal maar ook met Engels. Mijn opleiding was volledig in het Engels en ik heb twee maanden geleden mijn Cambridge Proficiency English certificaat behaald.

Vught

mechanica-dynamica

Uwe

Vught

MAVO / HAVO

LTAM Luxembourg

Bijles mechanica-dynamica met Uwe

Als native speaker vind ik het leuk om leerlingen te helpen. Zo krijgen ze mijn moedertaal beter onder de knie.

Vught
MAVO / HAVO, LTAM Luxembourg

mechanica-dynamica

Katja

Berlicum

Bachelor / HBO

Moskou Lomonossov Universiteit

Bijles mechanica-dynamica met Katja

Ik haal veel voldoening uit het werken met mijn moedertaal en het overbrengen van de Russische taal en cultuur op geïnteresseerden. Na mijn universitaire opleiding Docent Geschiedenis aan de Moskou Staatsuniversiteit ben ik in 1994 naar Nederland gekomen. Later heb ik de opleiding “Docent Russisch als Vreemde Taal” met succes doorlopen. Beide opleidingen zijn gericht op hoger en volwassenenonderwijs. Gedurende mijn loopbaan in Nederland heeft de Russische taal altijd centraal gestaan. Als docent Russisch-Nederlands geef ik taaltrainingen in opdracht van verschillende cursusinstituten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het inplannen van eigen lessen in overleg met de cursisten, incl. maatwerktrainingen voor gevorderden, het regelen van evaluaties incl. evaluatieformulieren, cursusmaterialen en verdere benodigdheden voor deze trainingen. Tussen 2001 en 2008 verzorgde ik Russisch onderwijs aan een Russische zondagschool. Daarnaast heb ik, als bevoegd docent Russisch, toestemming gekregen van de sectie Russisch van Levende Talen om mijn eigen kinderen voor te bereiden op de eindexamens. De examens Russisch hebben ze met een 9 gehaald. Naast het Russisch beheers ik ook het Nederlands en het Engels vloeiend in woord en geschrift. In mijn beoordelingen krijg ik altijd teruggekoppeld dat ik vriendelijk, flexibel, stressbestendig, oplossingsgericht en klantgericht ben, mijn administratie altijd op orde heb, snel, gestructureerd en nauwkeurig werk, goed samenwerk met collega’s, creatief ben en initiatieven neem om de voortgang erin te houden.

Berlicum
Bachelor / HBO, Moskou Lomonossov Universiteit

mechanica-dynamica

Sacha

's-Hertognbosch

Bachelor / HBO

Avans University of Applied Sciences

Bachelor International Business and Business administration

Bijles mechanica-dynamica met Sacha

Ik woon al meer dan 16 in Frankrijk, en ben gepassioneerd om bijles Frans te geven, onder andere door de sociale interactie die hierbij hoort. De zin om mensen vooruit te helpen en te ondersteunen draag ik hoog in het vaandel. Verder sluit de functie van bijlesdocente Frans goed aan bij mijn opleiding en ervaring. Door mijn persoonlijke kwaliteiten, zoals doorzettingsvermogen, assertiviteit en stiptheid, ben ik ervan overtuigd dat ik jou kan helpen het Frans onder de knie te krijgen!

's-Hertognbosch
Bachelor International Business and Business administration
Bachelor / HBO, Avans University of Applied Sciences

mechanica-dynamica

Jolanda

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

Artesis hogeschool Antwerpen

SPH, Begeleidingskunde

Bijles mechanica-dynamica met Jolanda

Als ervaren beroepskracht in de sector Welzijn en Overheid/Justitie (zowel uitvoerende als staffuncties vervuld) aangevuld met een V.O Supervisie, Opleiden & Coachen, heb ik stagiaires SPH begeleid en supervisie gegeven. Ik ben in staat aan te sluiten bij de leerstijl van de student en een krachtige, veilige en stimulerende leeromgeving te creëren.

's-Hertogenbosch
SPH, Begeleidingskunde
Bachelor / HBO, Artesis hogeschool Antwerpen

mechanica-dynamica

Brigitte

's-Hertogenbosch

MAVO / HAVO

MRTO Grafisch Lyceum Eindhoven

Bijles mechanica-dynamica met Brigitte

Mijn werkervaring met Photoshop is al vanaf versie 2.5.1, tot aan vandaag de dag werk ik iedere dag met het programma. Mijn achtergrond is Grafisch Lyceum Eindhoven met als eindrichting Werktekenaar. Daar heb ik met de hand geleerd wat nu met Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop gemaakt word. Verder heb ik een brede grafisch-technische achtergrond door mijn jarenlange werkervaring. Erg belangrijk om te weten waar je mee bezig bent in Adobe software. Het lijkt het me leuk om met andere mensen te werken om ze dan de software te leren. Geduld heb ik wel genoeg om een ander iets te leren, maar niet als ik zelf aan het werk ben : ) Ik ben dol op toets-combinaties en nieuwe snufjes uitproberen. En er zijn zoveel manieren in Photoshop om iets gemaakt te krijgen, dus het is leuk om mensen tips en trucs te leren. Dat merk ik doordat ik jaren lang collega's ook ondersteund heb in het programma.

's-Hertogenbosch
MAVO / HAVO, MRTO Grafisch Lyceum Eindhoven