Bijles in Schiermonnikoog

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Elin

Groningen

Hanzehogeschool Groningen

Bijles met Elin

Ik wil mijn kennis overbrengen op leerlingen die daardoor met meer zelfvertrouwen een toets/examen maken. Daarnaast vind ik het lesgeven en in contact staan met de leerlingen erg waardevol.

Groningen
, Hanzehogeschool Groningen

Julia

Buitenpost

VWO / Gymnasium

Lauwers College Buitenpost

Cultuur & Maatschappij

Bijles met Julia

Ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken. Ik geef bijles omdat ik zo kinderen een-op-een kan helpen op de vlakken waar zij minder sterk zijn.

Buitenpost
Cultuur & Maatschappij
VWO / Gymnasium, Lauwers College Buitenpost

Fenna

Dokkum

Bijles met Fenna

Ik wil graag bijles geven omdat ik mijn diploma tot eerstegraads docent Frans heb behaald. Ik heb veel ervaring met het omgaan met kinderen/jongeren en heb daarnaast al een jaar lesgegeven.

Dokkum

Daniël

Zuidhorn

Bijles met Daniël

Ik vind het leuk om met andere mensen te werken en te onderwijzen. Daarnaast is het een goede manier voor mijzelf om gebruik te maken van mijn Spaanse en/of Engelse vaardigheden.

Zuidhorn

Harry

Dongeradeel

Master / WO

Stenden Hogelschool

Master of learning and innovation

Bijles met Harry

Alles uit school of studie halen wat er in zit, dat verdient iedereen die in de klas of collegezaal zit. Gebieden en competenties waar ik mij als begeleider graag voor inzet zijn: Studievaardigheid, faalangst en onzekerheid, sociale vakken, het maken van werkstukken en scripties, onderzoeksvaardigheid, goede presentaties geven. Samen een goede leerstrategie en cognitieve vaardigheid ontwikkelen, is een prachtig vak. Zelfverzekerd en slagvaardig studeren en omgaan met problemen die dat in de weg staan, hebben daarbij mijn volle aandacht.

Dongeradeel
Master of learning and innovation
Master / WO, Stenden Hogelschool

Anouk

Groningen

Bachelor / HBO

Hanzehogeschool Groningen & University of Rome:

Sport gezondheid en management & European Master of Health and Physical Activity

Bijles met Anouk

Ik geef graag bijles, omdat het mij leuk lijkt, wanneer ik mijn studie afrond, te onderwijzen. Dit is een mooie opstap voor mijn loopbaan. Tevens heb ik vroeger ook zelf bijles gehad en dat heeft mij zeer goed geholpen. Dit wil ik ook voor een ander betekenen. Ik kan in de stad Groningen bijles geven, en ook de omliggende dorpen zijn mogelijk.

Groningen
Sport gezondheid en management & European Master of Health and Physical Activity
Bachelor / HBO, Hanzehogeschool Groningen & University of Rome:

Milou

Groningen

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bachelor Psychologie

Bijles met Milou

Ik ben Milou, 20 jaar en tweedejaars Psychologiestudent. Momenteel geef ik 1-op-1 bijles aan herkansers van statistiek 1B en daarvoor heb ik ook voor de eerste kans van 1B en zowel de eerste als tweede kans van statistiek 1A studenten geholpen. Ik vind het enorm leuk om mijn kennis te kunnen overbrengen en te zien dat de studenten progressie maken in het begrip van de kennis statistiek.

Groningen
Bachelor Psychologie
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Willemijn

Groningen

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Willemijn

Ik heb afgelopen jaren veel mensen in mijn nabije omgeving (zoals mijn broertje, zusje, neefje en huisgenoot) geholpen met het leren van vakken die zij lastig vonden. Dit vind ik zo leuk om te doen dat ik heb besloten bijlesdocente te worden.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Daan

Groningen

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Daan

Ik heb in mijn middelbare schooltijd met veel voldoening bijles wiskunde gegeven aan eerste- en tweedeklassers. Ik vind het ontzettend leuk weer dat gevoel te hebben dat je krijgt als een leerling door jouw hulp iets heeft begrepen dat hij/zij daarvoor niet begreep.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Ilona

Engwierum

Bijles met Ilona

Er zijn twee redenen waarom ik bijles geef: - het ‘Ik heb het!’ van een leerling - het is vooral mooi om kinderen iets te mogen leren. En dat ze het dan ook nog snappen:) Score!

Engwierum

Studenten die we al konden helpen

 • Charlotte uit Vierhuizen

  Charlotte zit in 4VWO en heeft moeite met Engels. Vooral de grammatica vindt ze het moeilijkst. Voor haar vervolgopleiding heeft Charlotte ook Engels nodig, dus wil ze het nu grondig bi… Lees meer

 • Vranckx uit Eenrum

  Vranckx zit in het examenjaar vmbo-tl en heeft hulp nodig bij wiskunde, natuurkunde en scheikunde (NASK). Hij begrijpt niet alle stof die in de klas wordt gezien. Er is nood aan extra u… Lees meer

 • Nicolas uit Dokkum

  Leerling uit groep 8 heeft het moeilijk met rekenenen en taal. Hij heeft de laatste twee jaren in een apart groepje voor hoogbegaafden gezeten, maar maakt nu weer de overstap naar hert … Lees meer

 • Luc uit Winsum

  Luc zit in 3 VWO en heeft twee keer per week bijles wiskunde nodig. De lesmethode is Getal en Ruimte. Hij heeft moeite met algebra en vraagt zich ook af of hij efficiënt studeert. Hij s… Lees meer

 • Arno uit Winsum

  Leerling 3 MAVO ondervindt problemen met Engels. Heeft vooral moeite met grammatica.

 • Ilse uit Garnwerd

  Ilse heeft een achtergrond in Social Work en jaren werkervaring als manager. Ze is in september begonnen met een Master Bedrijfskunde. Ze heeft nu de eerste statistiek lessen gehad (elk… Lees meer

 • Loes uit Zuidhorn

  Loes volgt een commerciële opleiding (eerste jaar HBO) waarbij presentaties in het Engels belangrijk zijn. Ze heeft problemen met uitspraak en woordenschat.

 • Toon uit De Westereen

  Toon is 62 jaar en heeft via LOI de cursus Cambridge Engels (beginners) gevolgd voor een reis naar Amerika in mei 2019. Sindsdien zakt alle kennis langzaam weg. Haar dochter woont in… Lees meer

 • Ella uit Oldekerk

  Ella zit in 5 havo en komt van TL. Ze staat een 5 voor wiskunde A en wil alles doornemen met de docent met het oog op de eindexamens. De docent kan controleren of ze de stof beheerst wa… Lees meer

 • Sharon uit Zuidhorn

  Sharon zoekt bijles wiskunde ter voorbereiding voor de wiskundetoets in het kader van het schakeljaar Orthopedagogiek (SPO Groningen).

 • Luc uit Uithuizen

  Vierdejaarsstudente Built Environment (Hanzehogeschool Groningen) moet enkel nog twee tentamens halen uit het tweede jaar: constructieleer en beton&staal. Door familiale omstandigheden … Lees meer

 • Catalin uit Aduard

  Leerling 6 gymnasium heeft moeite met wiskunde B. Aandachtspunten zijn automatiseren, breuken, handig gebruik van rekenmachine, hoe pak ik een som aan.

 • Amal uit Bedum

  Amal zit in havo 2 en heeft moeite met wiskunde. Thema's waarmee ze het op dit moment lastig heeft, zijn kwadratische formules, de stelling van Pythagoras en procentuele groei.

 • Carlo uit Burdaard

  Leerling uit groep 6 zoekt extra ondersteuning bij Nederlands. Voornamelijk bij woordenschat en spelling.

 • Graur uit Noardburgum

  Graur gaat naar havo/vwo 3 en wil een online docent wiskunde omdat ze af en toe wat extra uitleg nodig heeft. De wiskunde docenten op school kunnen haar niet meer hulp aanbieden dan tij… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.