• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles en studiebegeleiding in 's-Hertogenbosch

Als je studeert aan de hogeschool, in de omgeving werkt of woont en bijles en studiebegeleiding op locatie nodig hebt, dan kan het BijlesHuis jou helpen. Jouw consulent vindt voor jouw bijles de juiste match in onze ruime databank aan deskundige docenten. Deze docenten zijn bovendien  meestal afgestudeerd aan het onderwijs in 's-Hertogenbosch, en zijn daardoor uitermate geschikt om de plaatselijke problemen aan te pakken.


Bijles voor alle vakken

De docenten van het BijlesHuis zijn ervaren in een hele reeks vakken van wiskunde tot Duits. Zelfs voor een specifiek vak vind je bij het BijlesHuis dus de gepaste docent. Bovendien laat het BijlesHuis je ook kiezen hoe jij je studiebegeleiding volgt:

  • Bij jou thuis
  • Via ons online leerplatform
  • Op een locatie naar keuze
  • Momenten die jou het beste uitkomen


Bijles voor scholieren, studenten en volwassen

Kun je extra studieondersteuning gebruiken? Is de structuur in de cursussen ver te zoeken? Dan is het BijlesHuis er voor je met een individuele aanpak en intensieve persoonlijke begeleiding en bijles voor mbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium, hogeschool en universiteit. Daarnaast kun je bij het BijlesHuis ook terecht voor huiswerkbegeleiding, hulp bij het voorbereiden van proefwerken, toetsen of tentamens en inhoudelijke ondersteuning. Maar ook als je niet meer op school ziet en je graag Spaans wilt leren of je wiskunde wat wilt opfrissen kun je bij ons terecht! Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij aan ieders behoefte tegemoet komen.


Als je nog vragen of twijfels hebt dan kun je ons hier vrijblijvend contacteren voor bijkomende informatie over bijles en studiebegeleiding in 's-Hertogenbosch.