Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Andrea

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO, PABO, Universitat de Valencia

Bijles met Andrea

Ik ben een zeer gemotiveerde jonge professional uit Spanje die passie voor het onderwijs en talen heeft. Begin 2015 verhuisde ik naar Nederland. Ik heb gestudeerd: -Grado en Maestro/a de Primaria (PABO) afgestudeerd in 2014. (Universiteit van Valencia) -Cursussen Docent Spaans als Vreemde Taal: Cursus I, II en II (Instituto Cervantes te Utrecht) -Accreditatiecursus voor Examinatoren DELE A2/B1 (Instituto Cervantes te Utrecht) Vanaf 2010 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb bijles (basisonderwijs,voortgezet onderwijs, VWO) en privéles in de Engelse taal voor 4 jaar gegeven. Verder heb ik les aan kinderen tussen 6 en 12 jaar op twee basisscholen in Valencia (Spanje) gegeven. Dit laatste gebeurde als Leerkracht en Docent Engels. Hier in Nederland geef ik sinds begin 2016 privéles in de Spaanse taal aan Nederlanders. Momenteel loop ik mijn stage als Docent Spaans bij Utrecht Hogeschool waarin ik Spaanse les aan hbo studenten geef.

's-Hertogenbosch
PABO
Bachelor / HBO, Universitat de Valencia

Uwe

's-Hertogenbosch

MAVO / HAVO, LTAM Luxembourg

Bijles met Uwe

Als native speaker vind ik het leuk om leerlingen te helpen. Zo krijgen ze mijn moedertaal beter onder de knie.

's-Hertogenbosch
MAVO / HAVO, LTAM Luxembourg

Christoph

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO, Food Design & Innovation, HAS Hogeschool

Bijles met Christoph

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind dat ik zo iemand door middel van mijn talenten kan helpen.

's-Hertogenbosch
Food Design & Innovation
Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

Sacha

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO, Bachelor International Business and Business administration, Avans University of Applied Sciences

Bijles met Sacha

Ik woon al meer dan 16 in Frankrijk, en ben gepassioneerd om bijles Frans te geven, onder andere door de sociale interactie die hierbij hoort. De zin om mensen vooruit te helpen en te ondersteunen draag ik hoog in het vaandel. Verder sluit de functie van bijlesdocente Frans goed aan bij mijn opleiding en ervaring. Door mijn persoonlijke kwaliteiten, zoals doorzettingsvermogen, assertiviteit en stiptheid, ben ik ervan overtuigd dat ik jou kan helpen het Frans onder de knie te krijgen!

's-Hertogenbosch
Bachelor International Business and Business administration
Bachelor / HBO, Avans University of Applied Sciences

Mart

's-Hertogenbosch

Bijles met Mart

Ik vind het werken met kinderen heel erg leuk en interessant en ik denk dat ik de kinderen veel te bieden heb, zowel op gebied van kennis als inzicht. Op dit moment ben ik bezig aan een deeltijdopleiding voor leerkracht basisonderwijs. Ook heb ik al eerdere ervaring met het geven van bijles opgedaan. Zowel met het werken met jongere kinderen als het werken met middelbare scholieren heb ik ervaring opgedaan, onder andere vanwege mijn jarenlange ervaring als begeleider bij de Scouting.

's-Hertogenbosch

Ilse

's-Hertogenbosch

Bijles met Ilse

Dankzij de pabo-opleiding heb ik al heel wat ervaring in de klas mogen opdoen. Wat betreft basisschoolvakken heb ik alle kennis in huis om iemand goed te kunnen helpen. Daarnaast is Engels een grote passie en zou ik het mooi vinden als ik mensen kan helpen met mijn kennis. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn didactische vaardigheden ontwikkeld, waardoor ik leerlingen goed kan helpen.

's-Hertogenbosch

Ayla

's-Hertogenbosch

Bijles met Ayla

Ik volg momenteel de opleiding tot Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Mijn afgelopen stages heb ik gelopen op middelbare scholen. Hier ondervond ik dat het lesgeven in kunsttheorie het beste bij mij past, meer dan het geven van beeldende praktijklessen. Na deze opleiding ga ik doorstuderen in kunstgeschiedenis. Hier ligt samen met lesgeven mijn grootste interesse. Ik geef graag bijles, omdat ik dan nog meer ervaring op kan doen met lesgeven. Ik draag graag informatie over en vind het prettig om leerstof uit te leggen. Het geven van bijles is voor mij een mooie kans om mijn kennis over lesgeven en kunstgeschiedenis in de praktijk te brengen.

's-Hertogenbosch

Raymond

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO, Avans (s Hertogenbosch)

Bijles met Raymond

Ik geef graag bijles, omdat ik medestudenten of middelbare scholieren wil helpen met programmeren. Ik volg de HBO avans met als studie Informatica (Software Ontwikkeling).

's-Hertogenbosch
Bachelor / HBO, Avans (s Hertogenbosch)

Naomi

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO, Financieel Management, Financieel Management

Bijles met Naomi

In de volgende vakken geef ik bijles: Online Reisagent-Blogging, Social Media & Marketing, Business Development, Change Management, Event Management, Geschiedenis, Noors, Engels & Rechten, plus de andere aangegeven vakken. De reden waarom ik bijles geef, is om kennis te delen en studenten bij te staan in hun zelfontwikkeling, zodat ze op een positieve en gemotiveerde manier verder kunnen.

's-Hertogenbosch
Financieel Management
Bachelor / HBO, Financieel Management

Doris

's-Hertogenbosch

Bijles met Doris

Naast mijn freelance werk als vertaler geef ik bijles talen. Ik geef mijn talenknobbel graag door aan mijn leerlingen (van jong tot oud!)

's-Hertogenbosch