Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in 's-Hertogenbosch

Als je studeert aan de hogeschool, in de omgeving werkt of woont en bijles en studiebegeleiding op locatie nodig hebt, dan kan het BijlesHuis jou helpen. Jouw consulent vindt voor jouw bijles de juiste match in onze ruime databank aan deskundige docenten. Deze docenten zijn bovendien  meestal afgestudeerd aan het onderwijs in 's-Hertogenbosch, en zijn daardoor uitermate geschikt om de plaatselijke problemen aan te pakken.


Bijles voor alle vakken

De docenten van het BijlesHuis zijn ervaren in een hele reeks vakken van wiskunde tot Duits. Zelfs voor een specifiek vak vind je bij het BijlesHuis dus de gepaste docent. Bovendien laat het BijlesHuis je ook kiezen hoe jij je studiebegeleiding volgt:

  • Bij jou thuis
  • Via ons online leerplatform
  • Op een locatie naar keuze
  • Momenten die jou het beste uitkomen


Bijles voor scholieren, studenten en volwassen

Kun je extra studieondersteuning gebruiken? Is de structuur in de cursussen ver te zoeken? Dan is het BijlesHuis er voor je met een individuele aanpak en intensieve persoonlijke begeleiding en bijles voor mbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium, hogeschool en universiteit. Daarnaast kun je bij het BijlesHuis ook terecht voor huiswerkbegeleiding, hulp bij het voorbereiden van proefwerken, toetsen of tentamens en inhoudelijke ondersteuning. Maar ook als je niet meer op school ziet en je graag Spaans wilt leren of je wiskunde wat wilt opfrissen kun je bij ons terecht! Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij aan ieders behoefte tegemoet komen.


Als je nog vragen of twijfels hebt dan kun je ons hier vrijblijvend contacteren voor bijkomende informatie over bijles en studiebegeleiding in 's-Hertogenbosch.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Andrea

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO, Universitat de Valencia

Bijles met Andrea

Ik ben een zeer gemotiveerde jonge professional uit Spanje die passie voor het onderwijs en talen heeft. Begin 2015 verhuisde ik naar Nederland. Ik heb gestudeerd: -Grado en Maestro/a de Primaria (PABO) afgestudeerd in 2014. (Universiteit van Valencia) -Cursussen Docent Spaans als Vreemde Taal: Cursus I, II en II (Instituto Cervantes te Utrecht) -Accreditatiecursus voor Examinatoren DELE A2/B1 (Instituto Cervantes te Utrecht) Vanaf 2010 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb bijles (basisonderwijs,voortgezet onderwijs, VWO) en privéles in de Engelse taal voor 4 jaar gegeven. Verder heb ik les aan kinderen tussen 6 en 12 jaar op twee basisscholen in Valencia (Spanje) gegeven. Dit laatste gebeurde als Leerkracht en Docent Engels. Hier in Nederland geef ik sinds begin 2016 privéles in de Spaanse taal aan Nederlanders. Momenteel loop ik mijn stage als Docent Spaans bij Utrecht Hogeschool waarin ik Spaanse les aan hbo studenten geef.

's-Hertogenbosch
PABO
Bachelor / HBO, Universitat de Valencia

Uwe

's-Hertogenbosch

MAVO / HAVO, LTAM Luxembourg

Bijles met Uwe

Als native speaker lijkt het mij leuk leerlingen te helpen om mijn moedertaal beter onder de knieën te krijgen.

's-Hertogenbosch
MAVO / HAVO, LTAM Luxembourg

Christoph

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

Bijles met Christoph

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind dat ik zo iemand door middel van mijn talenten kan helpen.

's-Hertogenbosch
Food Design & Innovation
Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

Sacha

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO, Avans University of Applied Sciences

Bijles met Sacha

Ik woon al meer dan 16 in Frankrijk, en ben gepassioneerd om bijles Frans te geven, onder andere door de sociale interactie die hierbij hoort. De zin om mensen vooruit te helpen en te ondersteunen draag ik hoog in het vaandel. Verder sluit de functie van bijlesdocente Frans goed aan bij mijn opleiding en ervaring. Door mijn persoonlijke kwaliteiten, zoals doorzettingsvermogen, assertiviteit en stiptheid, ben ik ervan overtuigd dat ik jou kan helpen het Frans onder de knie te krijgen!

's-Hertogenbosch
Bachelor International Business and Business administration
Bachelor / HBO, Avans University of Applied Sciences

Iris

's-Hertogenbosch

VWO / Gymnasium, Fontys Hogeschool Kind en Educatie ('s Hertogenbosch)

Bijles met Iris

ik heb een passie voor het onderwijs en lesgeven en wil concrete ervaring opdoen voor mijn studie en leerlingen helpen hun doelen te bereiken.

's-Hertogenbosch
Propedeuse Pabo
VWO / Gymnasium, Fontys Hogeschool Kind en Educatie ('s Hertogenbosch)

Sanne

's-Hertogenbosch

PhD, Radboud Universiteit Nijmegen

Bijles met Sanne

Tijdens mijn promotietraject heb ik met heel veel plezier studenten begeleid. Momenteel ben ik bezig met het starten van een eigen praktijk van waaruit ik (onder andere) scriptie- en schrijfbegeleiding aan wil bieden.

's-Hertogenbosch
In oktober 2014 ben ik gepromoveerd in de filosofie
PhD, Radboud Universiteit Nijmegen

Ilse

's-Hertogenbosch

None

Bijles met Ilse

Op dit moment zit ik in het 3e jaar van de pabo. Ik heb al heel wat ervaring in de klas op mogen doen. Wat betreft basisschoolvakken heb ik alle kennis in huis om iemand goed te kunnen helpen. Daarnaast is Engels een grote passie en zou het mooi vinden als ik mensen kan helpen met mijn kennis. Door mijn opleiding heb ik veel didactische vaardigheden opgedaan, waardoor ik leerlingen goed zou kunnen helpen.

's-Hertogenbosch

Raymond

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO, Avans (s Hertogenbosch)

Bijles met Raymond

Ik wil graag bijles geven omdat ik als student graag een bijbaantje wil hebben. En het leek me leuk om medestudenten of om middelbare scholieren te helpen met programmeren. Ik zit in mijn derde jaar op HBO avans met als studie Informatica (Software Ontwikkeling).

's-Hertogenbosch
Bachelor / HBO, Avans (s Hertogenbosch)

rinus

's-Hertogenbosch

None

Bijles met rinus

Ik ben gepensioneerd docent havo/vwo economie/M&O. Heb voldoende tijd en vind het leuk om met het vak bezig te blijven.

's-Hertogenbosch

Doris

's-Hertogenbosch

None

Bijles met Doris

Naast mijn freelance werk als vertaler wil ik graag bijles geven aan leerlingen of volwassenen. Ik kan mijn eigen tijd flexibel indelen. Mijn passie is alles wat met talen te maken heeft en dat breng ik graag op de leerling over.

's-Hertogenbosch