Bijles Mechanica‑dynamica in Renswoude

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Alena

Veenendaal

Master / WO

Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Docent Engels en Italiaans, Taalkundige

Bijles mechanica-dynamica met Alena

Ik heb de opleiding tot leraar Engels afgerond en ik heb meerjarige onderwijservaring opgedaan door het geven van Engels aan de leerlingen van verschillende leeftijden en op diverse niveaus, zowel in Nederland als in het buitenland. Van januari 2017 tot juli 2017 heb ik als docent Engels op een mbo-school gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als docent Engels op een vmbo-school. Ik geef ook bijles Engels aan de leerlingen van mavo tot en met vwo. In mijn werk vind ik belangrijk dat elke leerling persoonlijke aandacht krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Ik verzorg mijn lessen op maat, gericht op individuele talenten en uitdagingen. Als persoon ben ik behulpzaam en sociaal. Ik maak snel contact met andere mensen en ik heb respect voor iedereen. Ik ben open en enthousiast. Ik kan goed tegen kritiek en ik leer van mijn fouten. Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben ik zeer gemotiveerd.

Veenendaal
Docent Engels en Italiaans, Taalkundige
Master / WO, Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

mechanica-dynamica

Beatriz

Veenendaal

Bachelor / HBO

Administratief Boekhouden

Bijles mechanica-dynamica met Beatriz

Ik help leerlingen graag met mijn moedertaal. Ik woon sinds 2011 in Veenendaal en spreek intussen al Nederlands, maar ben uit Spanje afkomstig.In 1998 heb ik Magisterio gestudeerd ( juffrouw) voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Ik ben op dit moment administratief medewerker en boekhouder.

Veenendaal
Administratief Boekhouden
Bachelor / HBO,

mechanica-dynamica

Karin

Veenendaal

Bachelor / HBO

NTI

Informatiedienstverlening en -management (IDM)

Bijles mechanica-dynamica met Karin

Leren hoeft niet saai te zijn. Iets leren kan heel leuk zijn. Zelf ben ik bezig aan een studie voor Vertaler Engels. Nooit te oud om kennis op te doen. Een ander iets leren, je enthousiasme overbrengen, dat ligt mij goed.

Veenendaal
Informatiedienstverlening en -management (IDM)
Bachelor / HBO, NTI

mechanica-dynamica

Marije

Ede

Bijles mechanica-dynamica met Marije

Bijles geven sluit goed aan bij zowel mijn studie als bij het werk dat ik nu doe. Vanwege mijn werk als docent in zowel het basis als het voortgezet onderwijs heb ik veel ervaring met het begeleiden van leerlingen. Ik vind het erg leuk, en zie het als een uitdaging, om kinderen op zo'n manier te begeleiden dat de manier waarop we de lesstof behandelen goed aansluit bij hun manier van leren.

Ede

mechanica-dynamica

Jacco

Veenendaal

Bijles mechanica-dynamica met Jacco

Ik geef graag bijles, omdat ik als student Bedrijfseconomie mijn vrije tijd nuttig wil invullen. Daarnaast ontwikkel ik mezelf graag op dit vlak. Ik ben sociaal vaardig, enthousiast, flexibel en geef graag een helpende hand waar dat nodig is; dit heb ik namelijk bewezen bij mijn vorige werkgever(s).

Veenendaal

mechanica-dynamica

Hilbertje

Ede

Bijles mechanica-dynamica met Hilbertje

Als afgestudeerd muziektherapeut weet ik hoeveel muziek kan betekenen. Ik vind het leuk om anderen te helpen om hun kwaliteiten te ontdekken... Hoe kan het beter dan door je droom te volgen? Ik wil graag helpen bouwen aan die droom! Muziekles geven (piano/ gitaar/ fluit / drums) kan ik goed en doe ik graag!

Ede

mechanica-dynamica

Thera

Amerongen

Bijles mechanica-dynamica met Thera

Ik geef graag bijles, omdat ik dan in de praktijk kan zien wat ik voor iemand kan betekenen. Het is heel mooi om een kind de begeleiding en uitleg te geven die hij/zij nodig heeft.

Amerongen

mechanica-dynamica

Mariska

Veenendaal

Master / WO

Rijksuniversiteit Leiden

Bijles mechanica-dynamica met Mariska

Het is een fijne manier om mijn kennis van de pabo en pedagogische wetenschappen op een andere manier dan alleen in de stages in praktijk te brengen.

Veenendaal
Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

mechanica-dynamica

Maaike

Ede

Bijles mechanica-dynamica met Maaike

Ik heb de keuze gemaakt om sociaal maatschappelijk dienstverlener te gaan studeren, omdat ik graag breed opgeleid wilde worden, maar hoor elke keer weer terug van oud-klasgenoten en mensen om mij heen dat ik gestructureerd kan werken en goed kan uitleggen en mensen dit prettig vinden. Door deze feedback ben ik gaan nadenken en heb ik gekozen om in alle doelgroepen studenten/kinderen te gaan begeleiden in hun opleiding.

Ede

mechanica-dynamica

María

Leusden

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Afronden mijn studie

Bijles mechanica-dynamica met María

Het is mijn beroep, en ik houd van wat ik doe: lesgeven.

Leusden
Afronden mijn studie
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Populaire bijlesaanvragen

bijles student aan huis, bijles thuis krijgen, student aan huis bijles, huiswerk begeleiding, bijles Renswoude, bijlesdocenten Mechanica-dynamica, bijles Mechanica-dynamica Renswoude, individuele bijles, examentrainer Mechanica-dynamica Renswoude