Bijles Mechanica‑dynamica in Oldebroek

Verbeter je mechanica-dynamica vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica-dynamica

Gerard

Nunspeet

Master / WO

Rijksuniversiteit Leiden

Wiskunde

Bijles mechanica-dynamica met Gerard

Ik ben de laatste vijftien jaar steeds meer actief geworden op het gebied van coachen en trainen van mensen. Wiskunde bijles combineert die vaardigheid en passie voor ontwikkeling, met het vak wiskunde, dat ik nog steeds erg boeiend vind.

Nunspeet
Wiskunde
Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

mechanica-dynamica

Marike

Zwolle

Master / WO

Rijksuniversiteit Groningen

Communicatiewetenschappen

Bijles mechanica-dynamica met Marike

Marike behaalde een Master in Communicatiewetenschappen en heeft al 10 jaar ervaring met studiebegeleiding en scriptiebegeleiding. Ze heeft lesgegeven in Marketing en Internationale Communicatie. Een topdocente!

Zwolle
Communicatiewetenschappen
Master / WO, Rijksuniversiteit Groningen

mechanica-dynamica

Hendriëlle

Zwolle

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Franse taal en cultuur

Bijles mechanica-dynamica met Hendriëlle

Ik vind het leuk om met jongeren om te gaan en mijn talenkennis over te dragen. Ik heb twee bachelors gedaan: journalistiek en Franse taal en cultuur. Ook heb ik het eerste jaar van de lerarenopleiding Frans gedaan. Het lijkt mij leuk om 1-op-1 les te geven.

Zwolle
Franse taal en cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Selma

Zwolle

Bijles mechanica-dynamica met Selma

Ik volg op dit moment de opleiding voor leraar basisonderwijs. Ik vind het een ontzettend leuke opleiding en ga met plezier naar mijn stage. Ik vind het leuk om samen met de leerling te zoeken naar wat het beste voor hem/haar is en hoe we hem vooruit kunnen helpen. Daarom past het geven van bijles heel erg goed bij mij!

Zwolle

mechanica-dynamica

Eveline

Wezep

Bachelor / HBO

Bijles mechanica-dynamica met Eveline

De laatste jaren ervaar ik steeds sterker hoe goed lesgeven mij ligt. Tijdens een korte stage op het VMBO en dankzij mijn vrijwilligerswerk als taalcoach voor vluchtelingen merk ik dat ik het leuk vind om manieren van uitleggen te zoeken die passen bij de leerling, om zo tot een optimaal begrip te komen van een bepaald vraagstuk. Vooral het werk met anderstaligen maakt je erg creatief in het zoeken van oplossingen. In combinatie met mijn altijd al aanwezige sterke inlevingsvermogen maakt dit dat ik met name in één-op-één-situaties goed werk kan leveren. Bovendien beleef ik er gewoon erg veel plezier aan anderen verder te helpen en te zien hoe succeservaringen ook hun plezier in het leren vergroot.

Wezep
Bachelor / HBO,

mechanica-dynamica

Ulrike

Zwolle

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Vrij Doctoraal Letteren met als vakken Duits, Nederlands, educatie en communicatie

Bijles mechanica-dynamica met Ulrike

Ik werk al jaren in het onderwijs als docente Duits. Ik heb op dit moment nog wat uren over en heb daarom ruimte om bijlessen te geven. Het individuele contact, of werken in kleine groepen, spreekt mij bijzonder aan, omdat je zo precies daaraan kunt werken waar het aan schort. Ik ben native speaker Duits en daarom ook uitstekend toegerust om uw spreekvaardigheid of uw communicatieve vaardigheden met betrekking tot zakelijke contacten met Duitsland te verbeteren.

Zwolle
Vrij Doctoraal Letteren met als vakken Duits, Nederlands, educatie en communicatie
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

mechanica-dynamica

Bea

Zwolle

VWO / Gymnasium

Universiteit Leiden

Ik heb bijna mijn Bachelordiploma behaald

Bijles mechanica-dynamica met Bea

Ik heb al enkele jaren ervaring met het geven van bijles in rekenen en wiskunde. Ik doe dit met veel plezier. Ik kan de stof rustig en geduldig uitleggen, en geef veel zelfvertrouwen. Door de bijlessen gaan leerlingen de vakken rekenen en wiskunde ook echt leuk vinden!

Zwolle
Ik heb bijna mijn Bachelordiploma behaald
VWO / Gymnasium, Universiteit Leiden

mechanica-dynamica

Idalia

Zwolle

Bachelor / HBO

Utrecht Universiteit

Franse taal & cultuur

Bijles mechanica-dynamica met Idalia

Ik ben tweetalig (Frans, Nederlands) en als native speaker wil ik graag de mogelijkheid geven om de Franse taal beter te kunnen laten begrijpen vanuit het oogpunt van een native speaker. Zo is het een uitdaging voor mij en voor de student een kans om zijn ervaring te delen met de Franse taal.

Zwolle
Franse taal & cultuur
Bachelor / HBO, Utrecht Universiteit

mechanica-dynamica

Kevin

Nunspeet

Bijles mechanica-dynamica met Kevin

Ik vind het geweldig om een aandeel te hebben in de verbeteringen van vaardigheden in verschillende vakgebieden bij kinderen. Ik ben momenteel vierdejaars Pabo-student en ik heb dus ervaring met het lesgeven aan kinderen. Het begeleiden van kinderen vind ik het leukste wat er is. Verder is het voor mij ook leerzaam om me nog meer te specialiseren in het begeleiden van kinderen.

Nunspeet

mechanica-dynamica

Michelle

Elburg

VWO / Gymnasium

Bijles mechanica-dynamica met Michelle

Studeren zit in mijn bloed, en mezelf ontplooien op zo veel mogelijk interessante gebieden ook. Na mijn afstuderen ben ik mezelf altijd blijven ontwikkelen door o.a. cursussen te volgen in mijn vakgebied, maar ook door mijn talenkennis uit te breiden. Leren vind ik een echte toevoeging in het leven, en iemand anders daarin ondersteunen, helpen en coördineren is geweldig. Ik heb een flexibele job, waardoor ik ook flexibele uren kan maken in het geven van bijles. Ik zie in deze mogelijkheid een toevoeging voor zowel de student als voor mijzelf.

Elburg
VWO / Gymnasium,