Bijles Mechanica‑dynamica in Noordwijkerhout

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Ico

Hillegom

Master / WO

RijksUniversiteit Groningen

Economie

Bijles mechanica-dynamica met Ico

Kennisoverdracht heeft mij altijd geboeid, vanuit de gedachte dat kennis belangrijk is om je verder te ontwikkelen. Als persoon lever ik graag een zinvolle bijdrage (er toe doen) en dat is iets wat ik in het onderwijs ook zie. Ik ben een "helper" en heb dat ik meerdere testen teruggevonden. Ik ben van mening dat ieder individu een ster is die kan stralen, dat op een professionele manier te bereiken vind ik de uitdaging. Ik ben een positief persoon met een stabiele, vriendelijke persoonlijkheid die beschikt over veel geduld ben ik van mening in het onderwijs een belangrijke bijdrage te kunnen leveren. Mijn interesse gaat vooral uit naar de vakken economie en M&O/bedrijfseconomie.

10/10

Hillegom
Economie
Master / WO, RijksUniversiteit Groningen

mechanica-dynamica

Drs. Brenda

Lisse

Master / WO

Universiteit Leiden

Economie

Bijles mechanica-dynamica met Drs. Brenda

Je wilt beter resultaat, motivatie en hogere cijfers? Ik heb ervaring opgedaan met leerlingen en studenten en ervaar dat ouders en leerlingen blij zijn met mijn begeleiding. Ik ben hulpvaardig, hou van studeren en ben resultaatgericht.

Lisse
Economie
Master / WO, Universiteit Leiden

mechanica-dynamica

Carlien

Lisse

Bachelor / HBO

Hogeschool Inholland Den Haag

Pabo

Bijles mechanica-dynamica met Carlien

Ik heb het altijd erg leuk gevonden om kinderen/studenten dingen uit te leggen. Verder vind ik het een uitdaging om te kijken als het op de eerste manier niet lukt hoe ik het dan anders uit kan leggen zodat het kind het wel begrijpt. Door ervaring in het basisonderwijs kan ik ook begeleiding geven bij cito en entree toetsen. Wiskunde is een van mijn sterkste punten. Ik ben goed in het plannen en organiseren van taken en kan hierdoor dus huiswerkbegeleiding geven. Daarnaast geef ik ook bijles voor de eigenvaardigheidstoetsen van de pabo voor rekenen en taal.

Lisse
Pabo
Bachelor / HBO, Hogeschool Inholland Den Haag

mechanica-dynamica

Noor

Noordwijk

VWO / Gymnasium

Thorbecke voortgezet onderwijs

Politicologie

Bijles mechanica-dynamica met Noor

Ik vind het leuk om mensen dingen te leren en te inspireren om iets beter te kunnen. Ik heb een tijdje bijles economie, Nederlands en wiskunde gegeven in Wassenaar, dat ging er goed en ik vond het leuk om te doen. Ik probeer op mijn eigen manier mensen te inspireren door ze te laten zien dat de informatie die ze moeten leren daadwerkelijk nuttig is voor de echte wereld.

Noordwijk
Politicologie
VWO / Gymnasium, Thorbecke voortgezet onderwijs

mechanica-dynamica

Julia

Rijnsburg

VWO / Gymnasium

Rijnlands Lyceum Oegstgeest

C&M

Bijles mechanica-dynamica met Julia

Het allerleukste aan bijlesgeven is dat iedere leerling anders is en een andere aanpak nodig heeft. Ik zie het als een mooie uitdaging om die juiste aanpak te vinden. En dan is het zeker leuk om de leerlingen te zien ontwikkelen mede dankzij mijn hulp.

Rijnsburg
C&M
VWO / Gymnasium, Rijnlands Lyceum Oegstgeest

mechanica-dynamica

Annelene

Oegstgeest

Bijles mechanica-dynamica met Annelene

Ik heb een aantal jaar ervaring in bijles geven; ik vind het erg leuk om kennis te delen, uit te leggen, te motiveren en in de denkwereld van de leerling te kruipen. Dit alles met het doel een goed resultaat te boeken!

Oegstgeest

mechanica-dynamica

Richard

Oegstgeest

Bachelor / HBO

Hogeschool Leiden

HBO Toegepaste Psychologie

Bijles mechanica-dynamica met Richard

Ik geef bijles om leerlingen te coachen in hun studieloopbaan. Wiskunde is een vak waar ik zelf het nodige van af weet en daarom wil ik die kennis ook graag delen met leerlingen.

Oegstgeest
HBO Toegepaste Psychologie
Bachelor / HBO, Hogeschool Leiden

mechanica-dynamica

Michiel

Leiden

Bijles mechanica-dynamica met Michiel

Hierbij ter verduidelijking: filosofie is mijn hoofdvak! Menig leerling heeft behoefte (o.a. door overvolle programma's / klaslokalen) om in kleine groepen of individueel onderwijs te genieten. Lesstof verankert zich beter, waardoor de leerling minder stress ervaart en resultaten zullen verbeteren.

Leiden

mechanica-dynamica

Bianca

Noordwijk

Bachelor / HBO

Hogeschool InHolland Haarlem

Ik ben nog met mijn HBO- bachelor opleiding bezig, maar ik heb mijn propedeuse behaald.Daarnaast heb ik een mbo-diploma SPW niveau 3 en niveau 4.

Bijles mechanica-dynamica met Bianca

Door mijn studie aan de Pabo heb ik geleerd om kinderen te helpen met vakken waar zij moeite mee hebben. Ik vind het heerlijk om mijn kennis te delen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Ik ben rustig en probeer zoveel mogelijk oplossingsstrategieën te bedenken zodat een kind uiteindelijk het vak beter leert begrijpen.

Noordwijk
Ik ben nog met mijn HBO- bachelor opleiding bezig, maar ik heb mijn propedeuse behaald.Daarnaast heb ik een mbo-diploma SPW niveau 3 en niveau 4.
Bachelor / HBO, Hogeschool InHolland Haarlem

mechanica-dynamica

Monique

Sassenheim

Master / WO

Leiden universiteit

Master Lerarenopleiding Engels

Bijles mechanica-dynamica met Monique

Ik heb al een aantal jaar bijles gegeven, en dit is me altijd ontzettend goed bevallen. Het is fijn om, in tegenstelling tot in de normale klasopstelling, echt de aandacht voor een leerling en zijn of haar 'problemen' te kunnen voorzien. Het is altijd een leuke ervaring wanneer deze leerling, na veel uitleggen en geduld, laat blijken dat hij of zij het begrepen heeft.

Sassenheim
Master Lerarenopleiding Engels
Master / WO, Leiden universiteit