Bijles Biologie in Montferland

Verbeter je biologie vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

biologie

Antje

Herwen

Professioneel / Volwassen

Tierärztliche Hochschule Hannover (D)

universitaire studie diergeneeskunde

Bijles biologie met Antje

Het doorgeven van kennis en zien dat de student het snapt is een sterke drijfveer voor mij. Ik word er blij van als de student zegt: 'o, zo zit het'. In mijn functie als coach ben ik al leerproblemen tegengekomen; het is voor mij een uitdaging om te vinden, wat het probleem precies is en hoe het verholpen kan worden. Mijn analyserend vermogen helpt mij erbij.

Herwen
universitaire studie diergeneeskunde
Professioneel / Volwassen, Tierärztliche Hochschule Hannover (D)

biologie

Annemay

Nijmegen

VWO / Gymnasium

Wageningen University

BSc biology

Bijles biologie met Annemay

Ik heb vroeg al de onderbouw van de middelbare bijles gegeven. Dat vond ik altijd heel leuk om te doen, het gaf me veel voldoening. Op de universiteit heb ik ook practica begeleid van de eerstejaars, voor een aantal vakken.

Nijmegen
BSc biology
VWO / Gymnasium, Wageningen University

biologie

Marcha

Elst

Bachelor / HBO

Vilentum Hogeschool Stoas Wageningen

Bijles biologie met Marcha

De rode draad in mijn leven is kennisoverdracht binnen het onderwijs met speciale interesse in het leren met hoofd, hart en handen. Als mensgericht persoon kan ik mij inleven in verschillende doelgroepen en hun belevingswereld. Ik werk graag in sociale omgeving, zodat ik op een creatieve wijze mijn bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling en persoonsvorming van een individu. Ik omschrijf mijzelf als een authentieke teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Elst
Bachelor / HBO, Vilentum Hogeschool Stoas Wageningen

biologie

Wieger

Arnhem

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Bijles biologie met Wieger

Ik doe momenteel de docentenopleiding richting aardrijkskunde, en tijdens mij stageperiodes kwam ik erachter dat ik lesgeven maar ook het individueel begeleiden van leerlingen ontzettend leuk vind. Vooral tijdens het individueel begeleiden van de leerling kan ik me echt bezig houden met het individu, en rustig experimenteren met verschillende manieren van uitleg. Afgezien van mijn positieve ervaring met het individueel begeleiden van leerlingen ben ik altijd al in het bezit geweest van een buitengewone fascinatie voor natuur en alle processen die de wereld gekneed hebben tot wat het nu is. Hierdoor acht ik mezelf ook competent om leerlingen te begeleiden die hulp nodig hebben met het vak biologie.

Arnhem
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

biologie

Raven

Nijmegen

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit

(medische) biologie

Bijles biologie met Raven

Het lijkt mij een erg leuke afwisseling van het mijn andere werk. Ook is het een goede manier voor mij om bepaalde dingen te herhalen en om natuurlijk de kennis die ik heb over te brengen op anderen. Zo ben ik meer bezig in mijn veld van specialisatie maar leer ik ook weer nieuwe dingen.

Nijmegen
(medische) biologie
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

biologie

Joey

Didam

Bijles biologie met Joey

Ik geef bijles, omdat ik op dit moment bezig ben met de opleiding voor leraar biologie tweedegraads en hierin meer wil gaan doen.

Didam

biologie

Jan

Velp

Bijles biologie met Jan

Na mijn uitgebreide studies in Utrecht en Londen, als ook mijn stage bij de Nederlandse ambassade in Washington D.C., wil ik graag mijn opgedane kennis en enthousiasme voor leren overbrengen op leerlingen van de middelbare- of basisschool. Ik heb in de afgelopen jaren op diverse manieren ervaring gehad met (bij)les geven, bijvoorbeeld bij de Summer Schools van Anglia Network Europe en als examinator bij de Cambridge ESOL examinations. Daarnaast ben ik breed inzetbaar voor vakken variërend van Engels tot Biologie, en ben ik door mijn vriendelijkheid, geduld en inlevingsvermogen goed in staat om het beste in de student naar boven te halen. Kortom: ik kijk er naar uit om middels het geven van bijles leerlingen te helpen betere resultaten te behalen op school.

Velp

biologie

Irene

Nijmegen

Bijles biologie met Irene

Biologie is vaak een struikelvak omdat er zoveel kleine stapjes zijn in bepaalde processen (bijv. eiwitten maken). Hierdoor kan biologie een erg droog vak zijn voor sommigen. Ik denk dat ik het duidelijk en op een leuke(re) manier kan uitleggen zodat het minder een struikelvak is voor leerlingen. Daarnaast vind ik het leuk om met kinderen te werken en ik wil misschien later voor de klas gaan staan.

Nijmegen

biologie

Joris

Nijmegen

Bijles biologie met Joris

Ik vind bijles geven heel leuk, vooral omdat de resultaten van mijn hulp vaak snel zichtbaar worden. Als ik bijvoorbeeld een paar dagen voor een herkansing een hele middag met een leerling wiskunde herhaal, en die leerling vertelt hoe goed de toets ging, dan geeft dat een fantastisch gevoel. Daarbij vind ik de stof waarin ik lesgeef zelf ook interessant en probeer ik dat enthousiasme over te brengen.

Nijmegen

biologie

Linda

Nijmegen

VWO / Gymnasium

Universiteit Antwerpen

Bijles biologie met Linda

Momenteel woon ik in Brussel en geef ik naast mijn stage bij het Taaluniecentrum Nederlands als Vreemde Taal ook bijles aan Brusselse leerders van het Nederlands. Ik heb al veel ervaring in het geven van Nederlands aan anderstaligen en vind lesgeven fantastisch om te doen. Vanaf januari is mijn stage afgelopen en ga ik weer in Nijmegen wonen; het lijkt me leuk om nog meer ervaring op te doen op het gebied van onderwijsondersteuning. Ik ben enthousiast en goed in het motiveren van mensen. Ik ben vooral gespecialiseerd in talen (met name Nederlands), maar was tijdens mijn VWO ook zeer goed in biologie.

Nijmegen
VWO / Gymnasium, Universiteit Antwerpen