Bijles Mechanica‑dynamica in Moerdijk

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Stella

Oudenbosch

Bachelor / HBO

LOI

leraar Engels

Bijles mechanica-dynamica met Stella

Ik ben veelal werkzaam geweest als personal assistant/management assistent bij verschillende internationale en nationale bedrijven, w.o. Hogeschool, logistiek, technisch, etc. Mijn functie hield onder meer in, in het geven van intensieve algehele ondersteuning aan directie en management. Ik ben werkzaam geweest als senior management assistant bij Avans hogeschool in Breda op de academie ASIS waar les wordt gegeven in het Engels. Voor dit soort functies zijn een paar persoonlijke eigenschappen van groot belang: o.a. integriteit, oplossingsgerichtheid, discretie, ondersteunend en flexibiliteit. Ik werk nauwkeurig en heb aandacht voor detail, ook onder hoge werkdruk. Verder kan ik mij zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken en beheers ik naast de Nederlandse en de Engelse taal op een ‘native’ level en Duits op een goed niveau. Verder heb ik een passie voor kunstgeschiedenis en interior design met veel uiteenlopende interesses.

9/10

Oudenbosch
leraar Engels
Bachelor / HBO, LOI

mechanica-dynamica

Annette

Zwijndrecht

VWO / Gymnasium

Erasmus Universiteit Rotterdam

Rechtsgeleerdheid

Bijles mechanica-dynamica met Annette

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met de vakken die zij moeilijk vinden. Ook is het leuk om mee te maken dat het steeds beter gaat en er goede cijfers komen.

Zwijndrecht
Rechtsgeleerdheid
VWO / Gymnasium, Erasmus Universiteit Rotterdam

mechanica-dynamica

Gerlan

Klundert

Master / WO

Universiteit Antwerpen

Wijsbegeerte

Bijles mechanica-dynamica met Gerlan

Ik wil graag online bijles geven omdat ik er plezier in heb om anderen te helpen en te motiveren. Daarnaast werk ik graag met jongeren en is de job extra aantrekkelijk omdat het vanuit iedere locatie mogelijk is.

Klundert
Wijsbegeerte
Master / WO, Universiteit Antwerpen

mechanica-dynamica

Esmay

Oudenbosch

Bachelor / HBO

Fontys lerarenopleiding Tilburg

HBO Bachelor

Bijles mechanica-dynamica met Esmay

Individuele begeleiding is de ideale manier om studenten te laten zien waar ze nu staan en waar ze kunnen komen met een beetje begeleiding.

Oudenbosch
HBO Bachelor
Bachelor / HBO, Fontys lerarenopleiding Tilburg

mechanica-dynamica

Kees

Zevenbergen

Bijles mechanica-dynamica met Kees

Aangezien ik hoorde in mijn omgeving dat er steeds meer mensen bijles krijgen en geven, leek het me leuk om hier aan bij te dragen. Ik vind het fijn om leerlingen het gevoel te geven dat ze zeker een voldoende kunnen halen als ze voldoende gemotiveerd zijn. Ik vind het leuk om mijn kennis van statistiek en wiskunde over te dragen aan andere mensen.

Zevenbergen

mechanica-dynamica

Linda

Breda

VWO / Gymnasium

Bijles mechanica-dynamica met Linda

Ik ben een student in Breda en ik sta altijd voor andere mensen klaar. Ik ben erg gemotiveerd en een harde werker. Bijles geven is een ideale activiteit voor mij.

Breda
VWO / Gymnasium,

mechanica-dynamica

Feline

Moerdijk

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bedrijfswiskunde

Bijles mechanica-dynamica met Feline

Ik vind het geweldig om angstige en onzekere leerlingen te enthousiasmeren voor het vak wiskunde, ik zie dat als een uitdaging die ik graag aanga.

Moerdijk
Bedrijfswiskunde
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

mechanica-dynamica

Heleen

Breda

Bachelor / HBO

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

op dit moment in het afstudeer jaar van het HBO (international Leisure Management)

Bijles mechanica-dynamica met Heleen

Tijdens mijn studie, hier in Breda, hoorde ik van heel veel mensen dat ze graag meer kennis over Photoshop, Word of Excel wilden hebben. Ik heb voor mijn HBO 4 jaar op het Grafisch Lyceum gezeten (MBO, diploma behaald) en hier veel geleerd over de verschillende programma's die je kan gebruiken. Ik wil deze kennis graag met anderen mensen delen en zo zelf ook bijleren als docent. Naast Photoshop kan ik ook met Illustrator en Indesign werken, en ook hier kan ik de nodige ondersteuning bij voorzien.

Breda
op dit moment in het afstudeer jaar van het HBO (international Leisure Management)
Bachelor / HBO, NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

mechanica-dynamica

Dian

Zevenbergen

Bijles mechanica-dynamica met Dian

Ik ben bevoegd docente Frans en heb jarenlang ervaring met het geven van bijles en cursussen Frans. Daarnaast heb ik ook veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Het geeft mij heel veel voldoening als ik leerlingen de Franse taal bij kan brengen en het stimuleert mij enorm dat ze toch overgaan of slagen voor hun eindexamen en proefwerken. Ik vind het ook heel leuk om persoonlijk contact met mensen te hebben en dat ik ze kan helpen met Frans.

Zevenbergen

mechanica-dynamica

Arif

Oudenbosch

Bijles mechanica-dynamica met Arif

Ik wil bijles geven, omdat ik prima gericht ben op het individu. Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich goed moeten ontwikkelen in de maatschappij. Verder vind ik het leuk om me in te spannen voor het verbeteren van de studieprestaties van de leerlingen. Ik kan de stof goed overbrengen en ik ben geduldig.

Oudenbosch

Populaire bijlesaanvragen

bijles in de buurt, hulp bij Mechanica-dynamica, bijles leraar Mechanica-dynamica Moerdijk, beste bijles, examentraining mavo, bijles gever, studiebegeleiding bij Mechanica-dynamica in de buurt van Moerdijk, bijlesdocenten Mechanica-dynamica, bijles gezocht in Moerdijk