Bijles Mechanica‑dynamica in Lingewaal

Verbeter je mechanica-dynamica vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica-dynamica

Nicole Maria

Leerdam

Master / WO

Universiteit Utrecht

Master Latin American Studies

Bijles mechanica-dynamica met Nicole Maria

Mijn uitdaging in het lesgeven ligt niet alleen in de educatie van de lesstof, maar vooral ook in nieuwe manieren vinden om enthousiasme, inzicht en eigenaarschap te prikkelen. Ik houd van talen, geschiedenis, culturen, ben sterk in de alfa kant, maar daarnaast ook heel georganiseerd, projectmatig, gestructureerd op een vlotte, makkelijke manier. Grammatica is bij mij geen vies woord, ik leer je de snelste en handigste trucjes en ezelsbruggetjes en help je graag te begrijpen hoe en waarom en vooral wanneer dingen efficiënter en daarmee sneller en leuker worden. Kortom, ik help je graag verder met bijlessen!

Leerdam
Master Latin American Studies
Master / WO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Farzanah

IJsselstein

VWO / Gymnasium

Vrije Universiteit Amsterdam

Economie en Bedrijfseconomie

Bijles mechanica-dynamica met Farzanah

Zelf weet ik dat het soms lastig is om ergens uit te komen en dan blijf ik puzzelen. Het puzzelen vind ik erg leuk en het lijkt me daarom ook fijn voor anderen om deze trucjes die ik ken ook te kunnen! Tevens vind ik het leuk om anderen gewoon te helpen. Daarnaast geef ik rustige uitleg.

IJsselstein
Economie en Bedrijfseconomie
VWO / Gymnasium, Vrije Universiteit Amsterdam

mechanica-dynamica

Eleonora

Woudrichem

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Lerarenopleiding Nederlands 2e graad

Bijles mechanica-dynamica met Eleonora

Ik ben docent Nederlands. Ik vind het erg leuk om anderen te helpen hun kennis van het Nederlands te verbeteren. Daarnaast werk ik nu drie dagen en doe ik graag nog wat meer. Ik vind het ook erg leuk om mensen individueel of in kleine groepjes te begeleiden.

Woudrichem
Lerarenopleiding Nederlands 2e graad
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

mechanica-dynamica

Lisa

Waspik

Bijles mechanica-dynamica met Lisa

Ik ben een studente aan de Pabo op Avans Hogeschool in Breda. Ik heb binnen het basisonderwijs al de nodige ervaring opgedaan via stages en invalwerk. Daarnaast heb ik al verschillende malen huiswerkbegeleiding en bijles gegeven aan kinderen binnen het basisonderwijs en ook de nodige vooruitgang geboekt ten opzichte van de schoolresultaten van deze kinderen.

Waspik

mechanica-dynamica

Lidice

Schalkwijk

Bijles mechanica-dynamica met Lidice

Ik vind Spaanse les geven heel leuk. Werken met mensen en kijken hoe een nieuwe taal wordt ontwikkeld vind ik fascinerend. Mensen leren op verschillende manieren en ik vind het interessant om te zoeken naar een juiste pedagogische manier om iemand te helpen om een taal te leren. Het is altijd een uitdaging maar ook bevredigend. Ik geef al meer dan 3 jaar Spaanse les en op die tijd heb ik ook een spelende manier van leren ontwikkeld. Via de bijlessen kan ik studenten helpen om hun toets te voorbereiden, maar ook hun kennis over de wereld groter te maken.

Schalkwijk

mechanica-dynamica

Jacqueline

Waspik

MAVO / HAVO

MBO De Rooi Pannen Horeca

MBO

Bijles mechanica-dynamica met Jacqueline

Ik wil graag mijn kennis over de Engelse taal overbrengen op scholieren op de basisschool en middelbare school.

Waspik
MBO
MAVO / HAVO, MBO De Rooi Pannen Horeca

mechanica-dynamica

Sandra

Gorinchem

Master / WO

Universiteit Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Sandra

Na mijn oriëntatie op het onderwijs, ontdekte ik niet alleen dat lesgeven mij trekt, maar ook dat individuele begeleiding en kleine(re) groepen mijn voorkeur hebben. Ik heb al bijles gegeven, en vond dit erg leuk om te doen. Ik vind het een uitdaging om ingewikkelde stof zo begrijpelijk en eenvoudig mogelijk uit te leggen. Het geeft mij voldoening als studenten de lesstof beter beheersen aan het einde van de bijles. Dat is erg leuk om te zien en het werkt erg motiverend!

Gorinchem
Master / WO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Luc

Gorinchem

Bijles mechanica-dynamica met Luc

De voornaamste motivatie die mij beweegt in bijles filosofie te willen geven is mijn grote passie voor filosofie. Ik zit inmiddels in mijn master Wijsbegeerte aan de Universiteit Utrecht waar ik ontzettend veel lol uithaal. Naast mijn bredere verdieping binnen de universiteit ben ik ook in mijn vrije tijd veel bezig mij verder te verdiepen in de onderwerpen die mij op dat moment interesseren. Tevens heb ik ook ervaring met het voor de klas staan en het begeleiden van leerlingen zowel in het middelbaar- als in het basisonderwijs. Kortom, mijn passie voor filosofie en mijn interesse in het onderwijs vormen samen een hele goede combinatie om samen verder te komen in de filosofie.

Gorinchem

mechanica-dynamica

Aliff

Schalkwijk

Bijles mechanica-dynamica met Aliff

Lesgeven is mijn werk en mijn passie. Ik geef op dit moment Engels in het MBO. Doordat mijn rooster is volgepland met lessen, houd ik weinig tijd over om mijn leerlingen individueel te begeleiden. Dankzij BijlesHuis gaat een persoonlijke begeleiding wel.

Schalkwijk

mechanica-dynamica

Sabine

Drunen

Bijles mechanica-dynamica met Sabine

Ik werk momenteel als invaldocent en geef alle vakken aan klas 1 en 2. Daarnaast werk ik nog zelfstandig als ambulant begeleider en geef ik begeleiding aan kinderen en jongeren. Dit kan opvoedingsondersteuning zijn, maar ook hulp met plannen en huiswerk. Ik ben beschikbaar iedere werkdag vanaf 15:30.

Drunen