Bijles SPSS in Lemsterland

Krijg vandaag nog bijles SPSS op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

SPSS

Peter

Hurdegaryp

Professioneel / Volwassen

Vereniging voor Statistiek en Operationele Research

Statistisch Analist A

Bijles SPSS met Peter

In mijn carrière heb ik gemerkt dat ik (bij)les geven in vakken waarvoor ik al een passie heb mij veel geluk en zaligheid brengt. Dit doe ik absoluut het liefst. In mijn huis heb ik een werkplek speciaal voor bijlessen ingericht.

9,3/10

Hurdegaryp
Statistisch Analist A
Professioneel / Volwassen, Vereniging voor Statistiek en Operationele Research

SPSS

Susanne

Groningen

Professioneel / Volwassen

Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

Sociale Psychologie, PhD

Bijles SPSS met Susanne

Statistiek is mijn ding! Ik kan je simpel uitleggen hoe Anova werkt en waar regressie goed voor is. Stap voor stap door de normaalverdeling en de t-toetsen. Daar ben ik goed in :D Ik mag graag jou helpen de stof ECHT te begrijpen in plaats van alleen maar dingen uit je hoofd te leren. Dan kun je er namelijk ook echt wat mee. Ik heb in het verleden lesgegeven aan de universiteit. Nu run ik 6 jaar mijn eigen bedrijf als coach en ben ik 5 jaar bijlesdocent bij bijleshuis. Ik weet hoe lastig het is als je leraar gewoon door ratelt en jij de draad al twee sheets geleden kwijt was. Ik kan je er rustig en met humor doorheen lopen. Jij kan prima je statistiek tentamen halen. Je hebt alleen een beetje hulp nodig :D

9,5/10

Groningen
Sociale Psychologie, PhD
Professioneel / Volwassen, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

SPSS

Kim

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Global Sustainability Science

Bijles SPSS met Kim

Ik wil graag bijles geven, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een extra helpende hand moet krijgen als iets niet lukt of erg moeilijk is. Verder vind ik het leuk om mijn kennis over te brengen op anderen. Ik heb zelf nog geen bijles gegeven, maar het werk als student assistent lijkt er wel op. Ik ben bij BijlesHuis terecht gekomen via mijn studievereniging. BijlesHuis is namelijk een partner van de studievereniging.

8,8/10

Utrecht
Global Sustainability Science
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

SPSS

Harry

Ede

Master / WO

Erasmusuniversiteit Rotterdam

Algemene Economie

Bijles SPSS met Harry

Mijn passie is het vertalen van gegevens in informatie en die info op een passende manier te presenteren. Mijn deskundigheid zet ik graag in om anderen te helpen. Anno 2021 ondersteun ik al een aantal jaar studenten met SPSS, statistiek, Excel en economie en scholieren met wiskunde en economie. Daarnaast heb ik ook ervaring met het begeleiden van scripties. Dat vind ik zeer leuk om te doen!

8,8/10

Ede
Algemene Economie
Master / WO, Erasmusuniversiteit Rotterdam

SPSS

Nino

Amsterdam

Bachelor / HBO

Vrije Universiteit

Psychologie

Bijles SPSS met Nino

Ik haal er erg veel voldoening uit om anderen te helpen met problemen, vooral op het gebied van methodologie, statistiek, programmeren, scripties schrijven en psychologie. Door bijles te geven combineer ik mijn passie voor statistiek en methodologie met mijn voldoening om anderen te helpen.

9,5/10

Amsterdam
Psychologie
Bachelor / HBO, Vrije Universiteit

SPSS

Olaf

Nootdorp

Master / WO

Universiteit van Tilburg

Econometrie

Bijles SPSS met Olaf

Opleiding en ontwikkeling is het belangrijkste wat er is. Maar soms loop je erin vast. Ik vind het heel mooi om mensen te ondersteunen om stappen te maken, juist als het wat moeilijker wordt. Bij mijn eigen kinderen heb ik gezien dat iedereen op een andere manier leert. Het geeft me veel energie om hen stappen te zien zetten, ieder op hun eigen manier en in hun eigen tempo.

Nootdorp
Econometrie
Master / WO, Universiteit van Tilburg

SPSS

Lisa

Weurt

Master / WO

Universiteit Utrecht

Psychologie

Bijles SPSS met Lisa

Ik geef graag bijles omdat ik hou van uitleggen en kennis doorgeven, en me op die manier ook zelf nog eens extra verdiep in een vak. In het verleden heb ik bijles Engels gegeven, wat me erg beviel en goed lag. Ik vind het fijn om me specifiek op het niveau en de behoeften van een leerling te kunnen toespitsen. Ik heb BijlesHuis leren kennen door Google, omdat het me interessant leek om me aan te sluiten bij een bijlesorganisatie in plaats van volledig freelance door te gaan met bijles geven.

9/10

Weurt
Psychologie
Master / WO, Universiteit Utrecht

SPSS

Charlotte

Amsterdam

PhD

Universiteit van Oxford

Promotieonderzoek Criminologie

Bijles SPSS met Charlotte

Bijles geven is voor mij een hele leuke afwisseling met het doen van onderzoek. Ik vind het ontzettend leuk om de vooruitgang te zien tijdens het geven van bijles, om samen te proberen het studeren leuk te maken, en ik heb veel geduld. Wat mij motiveert is om ernaar te streven dat een student boven de stof gaat staan. Daarmee bedoel ik dat we niet gaan zoeken naar trucjes om je examen net te halen, maar naar de onderliggende principes achter de stof (zeker waar het statistiek betreft) zodat je zelf problemen kunt oplossen en niet in de war raakt zodra de vraagstelling een klein beetje afwijkt. Ik doe zelf als PhD student onderzoek naar criminele samenwerkingsverbanden aan de Universiteit van Oxford. Dit jaar verblijf ik in Amsterdam voor veldwerk. Al vanaf de middelbare school heb ik met veel plezier leerlingen begeleid: door bijles in Latijn, Engelse les tijdens het oppassen, het begeleiden van scripties van bachelor studenten, en het geven van een software cursus aan master studenten. Ik heb een MSc in Sociology van de Universiteit van Oxford waar een zeer zware eis werd gesteld aan academische schrijfvaardigheid en onderzoeksmethoden, en een BA van het Amsterdam University College.

9,2/10

Amsterdam
Promotieonderzoek Criminologie
PhD, Universiteit van Oxford

SPSS

Maud

Knegsel

Master / WO

Maastricht Universiteit

MSc Health Food Innovation Management

Bijles SPSS met Maud

Bijles geven en het delen van mijn opgedane kennis vind ik erg leuk om te doen! Ik vind het een uitdaging om samen met de student te kijken naar de methodes die het beste werken voor de student, zodat na een aantal lessen de stof goed wordt begrepen.

10/10

Knegsel
MSc Health Food Innovation Management
Master / WO, Maastricht Universiteit

SPSS

Jeroen

Muiden

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Msc Mathematics

Bijles SPSS met Jeroen

Ik behaalde een Master in Wiskunde cum laude en heb veel bijleservaring in wiskunde en statistiek op VO, HBO en WO niveau. Lesgeven is één van de meest leuke taken die ik ooit heb mogen vervullen. Gedurende mijn studie heb ik gemerkt dat ik het leuker vind om te helpen met andermans vraagstukken, dan bezig te zijn met mijn eigen. Het is erg belonend als je ziet dat jouw hulp ook daadwerkelijk wordt gewaardeerd en nuttig wordt gevonden. Naast mijn studie ben ik student-assistent geweest voor verschillende vakken in de Bachelors Wiskunde en Econometrie (Basiswiskunde, Stochastiek 1, Functietheorie, Lineaire Algebra), waarvoor ik ook ben beloond met het `gouden krijtje' voor beste werkcollegedocent van het jaar. Verder ben ik ook een aantal jaren tutor geweest van een groep eerstejaars en tweedejaars wiskunde studenten, waarbij de focus meer ligt op begeleiding bij algemene studievaardigheden. Tot slot ben ik ook betrokken geweest bij de Webklas Wiskunde die de universiteit aanbiedt voor leerlingen in 5 en 6 VWO die het leuk vinden om een maand lang zich te verdiepen in een wiskundig onderwerp zoals die op de universiteit wordt gegeven (o.a. over het ABC-vermoeden en Complexe Netwerken).

9/10

Muiden
Msc Mathematics
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Studenten die we al konden helpen

 • Bernadette uit Emmeloord

  Bernadette studeert Pedagogische wetenschappen en heeft begeleiding nodig bij haar scriptie. Ze zoekt iemand die bekend is met scriptiebegeleiding op WO niveau, bekend is SPSS (Alleen d… Lees meer

 • Tiny uit Leeuwarden

  Student premaster Health Science op de VU zoekt begeleiding voor SPSS, en wil hiervoor afreizen naar Groningen. Er moet een eigen onderzoek worden gedaan aan de hand van een beschikbare… Lees meer

 • Ilknur uit Zwolle

  Studente volgt de opleiding psychologie aan de University College in Utrecht. Ze heeft op 27 november een examen statistiek en wil daar graag hulp bij. Voornamelijk bij het programma SP… Lees meer

 • Ilham uit Zwolle

  Ilham heeft een achtergrond in bedrijfskunde en moet de komende 3 maanden het vak Statistiek afronden voor de pre-master Public Administration aan de Universiteit Twente. Ze mist de bas… Lees meer

 • Stéphanie uit Almere

  Stéphanie is op zoek naar iemand die haar op WO master niveau kan helpen met SPSS. Ze heeft twee jaar geleden voor het eerst en laatst met dit programma gewerkt en is alles vergeten. Ze… Lees meer

 • Isabella uit Ermelo

  Student International Tourism Management op HBO niveau heeft hulp nodig om de resultaten van zijn onderzoek in SPSS te verwerken.

 • Dries uit Almere

  Dries heeft nood aan begeleiding bij SPSS. Ze volgt de opleiding HRM en voor de module People Analytics moet ze data uit excel importeren en analyseren in SPSS. Dit lukt haar niet zelfs… Lees meer

 • Astrid uit Putten

  Astrid volgt de opleiding psychologie aan de Open Universiteit. Ze heeft het moeilijk met het vak experimenteel onderzoek. Ze moet een verslag maken met SPSS en dat vlot niet.

 • Nisa uit Groningen

  Studente Toegepaste Psychologie (hbo) heeft moeite met statistiek en SPSS. Ze maakt zich zorgen voor de herkansing. Ze heeft hulp nodig bij het opzetten van het programma. Zij ziet door… Lees meer

 • Dirkje uit Alkmaar

  Student HBO (3e jaar) Kust en Zee Management heeft begeleiding nodig bij Statistiek en Methodologie en SPSS. Dit tentamen (uit jaar 1) heeft hij reeds meerdere malen niet gehaald en zoe… Lees meer

 • Hayat uit Groningen

  Hayat schrijft zijn scriptie (Psychologie, Groningen). Hij is nu bezig met het onderzoek. Hij heeft moeite met de statistische processen en het begrijpen, toepassen en uitleggen. Zijn s… Lees meer

 • Olivier uit Groningen

  Olivier volgt de premaster gezondheidswetenschappen en zoekt hulp bij een opdracht die ze moeten maken in SPSS. Ze heeft nooit eerder statistiek gehad dus ze moet van nul beginnen. Kort… Lees meer

 • Thienpont uit Groningen

  Pieter gaat bijna over naar zijn 3e jaar Psychologie aan de Open Universiteit en wil graag wat extra begeleiding bij statistiek, meer bepaald SPSS. Hij begrijpt de theorie wel maar heef… Lees meer

 • Jisca uit Groningen

  Masterstudent Technische Planologie zoekt begeleiding voor SPSS: de basis.

 • Sevien uit Landsmeer

  Sevien volgt een opleiding Business in Haarlem. Hij had eerder bijles Nederlands maar wil de overige uren gebruiken voor bijles SPSS.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.