Bijles in Kollumerland ca

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Julia

Buitenpost

VWO / Gymnasium

Lauwers College Buitenpost

Cultuur & Maatschappij

Bijles met Julia

Ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken. Ik geef bijles omdat ik zo kinderen een-op-een kan helpen op de vlakken waar zij minder sterk zijn.

Buitenpost
Cultuur & Maatschappij
VWO / Gymnasium, Lauwers College Buitenpost

Fenna

Dokkum

Bijles met Fenna

Ik wil graag bijles geven omdat ik mijn diploma tot eerstegraads docent Frans heb behaald. Ik heb veel ervaring met het omgaan met kinderen/jongeren en heb daarnaast al een jaar lesgegeven.

Dokkum

Daniël

Zuidhorn

Bijles met Daniël

Ik vind het leuk om met andere mensen te werken en te onderwijzen. Daarnaast is het een goede manier voor mijzelf om gebruik te maken van mijn Spaanse en/of Engelse vaardigheden.

Zuidhorn

Harry

Dokkum

Master / WO

Stenden Hogelschool

Master of learning and innovation

Bijles met Harry

Alles uit school of studie halen wat er in zit, dat verdient iedereen die in de klas of collegezaal zit. Gebieden en competenties waar ik mij als begeleider graag voor inzet zijn: Studievaardigheid, faalangst en onzekerheid, sociale vakken, het maken van werkstukken en scripties, onderzoeksvaardigheid, goede presentaties geven. Samen een goede leerstrategie en cognitieve vaardigheid ontwikkelen, is een prachtig vak. Zelfverzekerd en slagvaardig studeren en omgaan met problemen die dat in de weg staan, hebben daarbij mijn volle aandacht.

Dokkum
Master of learning and innovation
Master / WO, Stenden Hogelschool

Nadine

Groningen

VWO / Gymnasium

rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Nadine

Ik heb reeds ervaring als bijlesdocente. Tevens heb ik een propedeuse Lerarenopleiding Basisonderwijs en de bacheloropleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond. Momenteel volg ik verder de opleiding tot Kindercoach. Ik werk graag met kinderen en jongeren en ik geef graag huiswerkondersteuning.

Groningen
VWO / Gymnasium, rijksuniversiteit Groningen

Mark

Groningen

Master / WO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Mark

Het biedt mij de kans om op flexibele uren met mijn interesse- en vakgebied bezig te zijn. Het persoonlijke contact met de leerling en zijn of haar behoeften spreken mij ook aan.

Groningen
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Daan

Groningen

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Daan

Ik heb in mijn middelbare schooltijd met veel voldoening bijles wiskunde gegeven aan eerste- en tweedeklassers. Ik vind het ontzettend leuk weer dat gevoel te hebben dat je krijgt als een leerling door jouw hulp iets heeft begrepen dat hij/zij daarvoor niet begreep.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Remi

Feanwâlden

Bachelor / HBO

Hogeschool Windesheim te Zwolle

Biologie docent 2e gr.

Bijles met Remi

Ik zit nu in het 2e jaar van de opleiding tot 2e graads biologiedocent. Mijn passie voor kennis overbrengen is de motivatie geweest voor het kiezen van deze opleiding. Door anderen te leren over biologie perfectioneer ik mijn eigen kennis, wat voordelig is in mijn latere werkveld.

Feanwâlden
Biologie docent 2e gr.
Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim te Zwolle

Ilona

Engwierum

Bijles met Ilona

Er zijn twee redenen waarom ik bijles geef: - het ‘Ik heb het!’ van een leerling - het is vooral mooi om kinderen iets te mogen leren. En dat ze het dan ook nog snappen:) Score!

Engwierum

Maximilian

Feanwalden

MAVO / HAVO

NHL te Leeuwarden

Onderwijsassistent

Bijles met Maximilian

Aangezien ik de Duitse nationaliteit heb en in Duitsland opgegroeid ben, beheers ik de Duitse taal zeer goed. Dit wil ik graag met anderen delen. Ik wil andere mensen leren de Duitse taal beter te begrijpen en te gebruiken. Bovendien volg ik op dit moment de tweedegraads leraar Duits opleiding (voltijd) op de NHL te Leeuwarden. Als bijlesdocent kan ik naast mijn studie alvast ervaring opdoen als leraar.

Feanwalden
Onderwijsassistent
MAVO / HAVO, NHL te Leeuwarden

Studenten die we al konden helpen

 • David uit Vierhuizen

  David zit in 4VWO en heeft moeite met Engels. Vooral de grammatica vindt ze het moeilijkst. Voor haar vervolgopleiding heeft David ook Engels nodig, dus wil ze het nu grondig bijschaven.

 • Roxanne uit De Westereen

  Roxanne is 62 jaar en heeft via LOI de cursus Cambridge Engels (beginners) gevolgd voor een reis naar Amerika in mei 2019. Sindsdien zakt alle kennis langzaam weg. Haar dochter woont… Lees meer

 • Marieke uit Oldekerk

  Marieke zit in 5 havo en komt van TL. Ze staat een 5 voor wiskunde A en wil alles doornemen met de docent met het oog op de eindexamens. De docent kan controleren of ze de stof beheerst… Lees meer

 • Tonko uit Dokkum

  Leerling uit groep 8 heeft het moeilijk met rekenenen en taal. Hij heeft de laatste twee jaren in een apart groepje voor hoogbegaafden gezeten, maar maakt nu weer de overstap naar hert … Lees meer

 • Julien uit Zuidhorn

  Julien volgt een commerciële opleiding (eerste jaar HBO) waarbij presentaties in het Engels belangrijk zijn. Ze heeft problemen met uitspraak en woordenschat.

 • Sharon uit Zuidhorn

  Sharon zoekt bijles wiskunde ter voorbereiding voor de wiskundetoets in het kader van het schakeljaar Orthopedagogiek (SPO Groningen).

 • Julianne uit Noardburgum

  Julianne gaat naar havo/vwo 3 en wil een online docent wiskunde omdat ze af en toe wat extra uitleg nodig heeft. De wiskunde docenten op school kunnen haar niet meer hulp aanbieden dan … Lees meer

 • Linda uit Aduard

  Leerling 6 gymnasium heeft moeite met wiskunde B. Aandachtspunten zijn automatiseren, breuken, handig gebruik van rekenmachine, hoe pak ik een som aan.

 • Fabienne uit Hurdegaryp

  Fabienne doet de premaster Levenslooppsychologie aan de Open Universiteit. Ze heeft moeite met het vak Cross-sectioneel onderzoek. Hierbij moet je een kort onderzoeksverslag inleveren w… Lees meer

 • Roxanne uit Garnwerd

  Roxanne heeft een achtergrond in Social Work en jaren werkervaring als manager. Ze is in september begonnen met een Master Bedrijfskunde. Ze heeft nu de eerste statistiek lessen gehad (… Lees meer

 • Rudi uit Burdaard

  Leerling uit groep 6 zoekt extra ondersteuning bij Nederlands. Voornamelijk bij woordenschat en spelling.

 • Lisa uit Winsum

  Lisa zit in 3 VWO en heeft twee keer per week bijles wiskunde nodig. De lesmethode is Getal en Ruimte. Hij heeft moeite met algebra en vraagt zich ook af of hij efficiënt studeert. Hij … Lees meer

 • Naomi uit Groningen

  Naomi zit in 3VMBO TL en heeft het moeilijk met wiskunde. Wiskunde is voor Naomi altijd al een struikelblok geweest, toch heeft hij wiskunde opgenomen in zijn profielkeuze. De school ra… Lees meer

 • Elena uit Groningen

  Elena (16) zit in havo 5 en heeft moeite met economie, bedrijfseconomie en wiskunde A. Ze begrijpt niet alle lesstof goed en vindt het ook moeilijk om de theorie toe te passen in oefeni… Lees meer

 • Wout uit Winsum

  Leerling 3 MAVO ondervindt problemen met Engels. Heeft vooral moeite met grammatica.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.