Bijles Mechanica‑dynamica in Heusden

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Andrea

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

Universitat de Valencia

PABO

Bijles mechanica-dynamica met Andrea

Ik ben een zeer gemotiveerde jonge professional uit Spanje die passie voor het onderwijs en talen heeft. Begin 2015 verhuisde ik naar Nederland. Ik heb gestudeerd: -Grado en Maestro/a de Primaria (PABO) afgestudeerd in 2014. (Universiteit van Valencia) -Cursussen Docent Spaans als Vreemde Taal: Cursus I, II en II (Instituto Cervantes te Utrecht) -Accreditatiecursus voor Examinatoren DELE A2/B1 (Instituto Cervantes te Utrecht) Vanaf 2010 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb bijles (basisonderwijs,voortgezet onderwijs, VWO) en privéles in de Engelse taal voor 4 jaar gegeven. Verder heb ik les aan kinderen tussen 6 en 12 jaar op twee basisscholen in Valencia (Spanje) gegeven. Dit laatste gebeurde als Leerkracht en Docent Engels. Hier in Nederland geef ik sinds begin 2016 privéles in de Spaanse taal aan Nederlanders. Momenteel loop ik mijn stage als Docent Spaans bij Utrecht Hogeschool waarin ik Spaanse les aan hbo studenten geef.

's-Hertogenbosch
PABO
Bachelor / HBO, Universitat de Valencia

mechanica-dynamica

Bernard

Drunen

Master / WO

HU

Master of Education Biologie

Bijles mechanica-dynamica met Bernard

Ik merk dat het werken met mensen die verder willen komen binnen het vak biologie me erg veel energie geeft. Ik werk dan ook graag samen met mijn eindexamenkandidaten op weg naar hun diploma.

Drunen
Master of Education Biologie
Master / WO, HU

mechanica-dynamica

Bas

Waalwijk

Professioneel / Volwassen

Growth Tribe

Growth Hacking

Bijles mechanica-dynamica met Bas

Ik geef graag online lessen over diverse takken van sport binnen de marketingwereld. Het geeft me energie. Naast advies en bijles over marketing geef ik cursussen growth hacking. Ik heb de afgelopen 10 jaar studenten begeleid in de vorm van stagebegeleider, CBL ( Challenge Based Learning) en als eind-examinator.

Waalwijk
Growth Hacking
Professioneel / Volwassen, Growth Tribe

mechanica-dynamica

Sacha

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

Avans University of Applied Sciences

Bachelor International Business and Business administration

Bijles mechanica-dynamica met Sacha

Ik woon al meer dan 16 in Frankrijk, en ben gepassioneerd om bijles Frans te geven, onder andere door de sociale interactie die hierbij hoort. De zin om mensen vooruit te helpen en te ondersteunen draag ik hoog in het vaandel. Verder sluit de functie van bijlesdocente Frans goed aan bij mijn opleiding en ervaring. Door mijn persoonlijke kwaliteiten, zoals doorzettingsvermogen, assertiviteit en stiptheid, ben ik ervan overtuigd dat ik jou kan helpen het Frans onder de knie te krijgen!

's-Hertogenbosch
Bachelor International Business and Business administration
Bachelor / HBO, Avans University of Applied Sciences

mechanica-dynamica

Brigitte

's-Hertogenbosch

MAVO / HAVO

MRTO Grafisch Lyceum Eindhoven

Bijles mechanica-dynamica met Brigitte

Mijn werkervaring met Photoshop is al vanaf versie 2.5.1, tot aan vandaag de dag werk ik iedere dag met het programma. Mijn achtergrond is Grafisch Lyceum Eindhoven met als eindrichting Werktekenaar. Daar heb ik met de hand geleerd wat nu met Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop gemaakt word. Verder heb ik een brede grafisch-technische achtergrond door mijn jarenlange werkervaring. Erg belangrijk om te weten waar je mee bezig bent in Adobe software. Het lijkt het me leuk om met andere mensen te werken om ze dan de software te leren. Geduld heb ik wel genoeg om een ander iets te leren, maar niet als ik zelf aan het werk ben : ) Ik ben dol op toets-combinaties en nieuwe snufjes uitproberen. En er zijn zoveel manieren in Photoshop om iets gemaakt te krijgen, dus het is leuk om mensen tips en trucs te leren. Dat merk ik doordat ik jaren lang collega's ook ondersteund heb in het programma.

's-Hertogenbosch
MAVO / HAVO, MRTO Grafisch Lyceum Eindhoven

mechanica-dynamica

Stefan

Vlijmen

Bachelor / HBO

Avans Hogeschool Den Bosch

Informatica

Bijles mechanica-dynamica met Stefan

Ik vind het leuk om iets te betekenen voor anderen en kennis door te geven. Zelf heb ik in het begin van mijn HBO opleiding ook moeite gehad met programmeren. Daarom weet ik hoe fijn het voelt als de puzzelstukjes op hun plaats vallen met behulp van individuele begeleiding.

Vlijmen
Informatica
Bachelor / HBO, Avans Hogeschool Den Bosch

mechanica-dynamica

Ayla

Heusden

Bijles mechanica-dynamica met Ayla

Ik volg momenteel de opleiding tot Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Mijn afgelopen stages heb ik gelopen op middelbare scholen. Hier ondervond ik dat het lesgeven in kunsttheorie het beste bij mij past, meer dan het geven van beeldende praktijklessen. Na deze opleiding ga ik doorstuderen in kunstgeschiedenis. Hier ligt samen met lesgeven mijn grootste interesse. Ik geef graag bijles, omdat ik dan nog meer ervaring op kan doen met lesgeven. Ik draag graag informatie over en vind het prettig om leerstof uit te leggen. Het geven van bijles is voor mij een mooie kans om mijn kennis over lesgeven en kunstgeschiedenis in de praktijk te brengen.

Heusden

mechanica-dynamica

Sabine

Drunen

Bijles mechanica-dynamica met Sabine

Ik werk momenteel als invaldocent en geef alle vakken aan klas 1 en 2. Daarnaast werk ik nog zelfstandig als ambulant begeleider en geef ik begeleiding aan kinderen en jongeren. Dit kan opvoedingsondersteuning zijn, maar ook hulp met plannen en huiswerk. Ik ben beschikbaar iedere werkdag vanaf 15:30.

Drunen

mechanica-dynamica

Raymond

's-Hertogenbosch

Bachelor / HBO

Avans (s Hertogenbosch)

Bijles mechanica-dynamica met Raymond

Ik geef graag bijles, omdat ik medestudenten of middelbare scholieren wil helpen met programmeren. Ik volg de HBO avans met als studie Informatica (Software Ontwikkeling).

's-Hertogenbosch
Bachelor / HBO, Avans (s Hertogenbosch)

mechanica-dynamica

Anna

's-Hertogenbosch

Bijles mechanica-dynamica met Anna

Op dit moment geef ik al Spaanse les aan verschillende leerlingen, ongeveer 2 uur per week. Dit zou ik graag willen uitbreiden. Één van mijn studenten is een HBO-student die een herkansing heeft, ik vind het zeer interessant om mijn lessen aan te passen op de specifieke wensen van de leerling.

's-Hertogenbosch

Populaire bijlesaanvragen

bijles instituut, bijles in engels, student bijles, bijles leraar Mechanica-dynamica Heusden, bijles Heusden aan huis, bijles geven in Heusden, examentraining voor Mechanica-dynamica in Heusden, bijles Mechanica-dynamica Heusden, bijles aan huis basisschool