Bijles Mechanica‑dynamica in Haaren

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Johan

Tilburg

Professioneel / Volwassen

Avans

Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid

Bijles mechanica-dynamica met Johan

Ik vind het persoonlijke contact met leerlingen heel erg fijn. Met bijlessen kan ik veel directer ondersteunen en helpen dan in de klas ooit zal kunnen.

Tilburg
Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid
Professioneel / Volwassen, Avans

mechanica-dynamica

Christoph

Den Bosch

Bachelor / HBO

HAS Hogeschool

Food Design & Innovation

Bijles mechanica-dynamica met Christoph

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind dat ik zo iemand door middel van mijn talenten kan helpen.

Den Bosch
Food Design & Innovation
Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

mechanica-dynamica

Cas

Oisterwijk

Bijles mechanica-dynamica met Cas

Het is een uitdaging en vooral erg leuk om kinderen iets bij te leren, helemaal wanneer het resultaat ook goed is. Ik zie mezelf als iemand die goed is met kinderen en ook overweg kan met pubers. Daarnaast is mijn Engels goed en heb ik met mijn bachelor (toegepaste psychologie) ervaring in het coachen en begeleiden van anderen.

Oisterwijk

mechanica-dynamica

Isabelle

Vught

Bijles mechanica-dynamica met Isabelle

Ik werk graag met en tussen mensen, al helemaal als dit betekent dat ik jongeren kan helpen met hun studie. Daarnaast heb ik een passie voor talen en ben ik dagelijks bezig met natuurlijk de Nederlandse taal maar ook met Engels. Mijn opleiding was volledig in het Engels en ik heb twee maanden geleden mijn Cambridge Proficiency English certificaat behaald.

Vught

mechanica-dynamica

Uwe

Vught

MAVO / HAVO

LTAM Luxembourg

Bijles mechanica-dynamica met Uwe

Als native speaker vind ik het leuk om leerlingen te helpen. Zo krijgen ze mijn moedertaal beter onder de knie.

Vught
MAVO / HAVO, LTAM Luxembourg

mechanica-dynamica

Sanne

Udenhout

Bijles mechanica-dynamica met Sanne

Ik heb het altijd onwijs leuk gevonden om mijn kennis over te brengen! Ik ben opgeleid tot communicatiemedewerker waardoor mijn Nederlands zowel in woord als geschrift uitmuntend is. Verder heb ik meerdere jaren in een internationale (Engelstalige) organisatie gewerkt. Mijn afstudeerstage heb ik afgerond in Australië, en heb ik mijn thesis volledig in het Engels geschreven.

Udenhout

mechanica-dynamica

Kenny

Tilburg

Bijles mechanica-dynamica met Kenny

Ik ben opgeleid als docent beeldende vorming en voor 9 uur actief als docent handvaardigheid onderbouw en CKV bovenbouw. Ik wil ervaring opdoen en actief blijven binnen het onderwijs. Doordat ik maar parttime werk, heb ik tijd om mijn overige uren goed in te vullen. Bijles geven is daarbij een hele mooie kans. Ik kan mijn vaardigheden en kennis gebruiken om leerlingen te helpen en te begeleiden, iets waar ik een grote passie voor heb.

Tilburg

mechanica-dynamica

Pim

Oisterwijk

Bijles mechanica-dynamica met Pim

Als bijles docent Chinees is het belangrijk om een goede kennis van de taal te hebben, alsook de sociale vaardigheden en ervaring om deze kennis over te brengen. Allereerst is mijn niveau Chinees hoog. Ik heb in totaal drie en een half jaar Chinees geleerd. Daarna liep ik een half jaar stage in Shanghai, waarbij ik ook gebruik maakte van mijn Chinees op de werkvloer en daarnaast nog les kreeg binnen het bedrijf. Echter, de meeste progressie boekte ik door de anderhalf jaar voltijd studie Chinees in China. Eerst deed ik een uitwisseling met een universiteit in Nanjing, waarna ik bij terugkomst in Nederland HSK 4 (B2 niveau) behaalde. Vervolgens heb ik na het afronden van mijn hbo-studie een jaar doorgebracht aan Nanjing University. Ondertussen heb ik HSK 5 (C1 niveau) ruimschoots behaald. Ten tweede heb ik ervaring met les geven. Tijdens mijn jaar aan Nanjing University doceerde ik wekelijks enkele uren Nederlands en Engels aan Chinese studenten. Ik weet door het studeren van Chinees wat de grootste struikelblokken zijn en geef die ervaring graag door.

Oisterwijk

mechanica-dynamica

Pim

Oisterwijk

Bijles mechanica-dynamica met Pim

Ik heb ruim dertien jaar ervaring in het basisonderwijs; als groepsleerkracht, maar ook als zorgspecialist. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van hoogbegaafde leerlingen en plusgroepen (MSEN Hoogbegaafdheid). Sinds kort ben ik drie dagen per week aan het werk als Productmanager Educatief. Ik ben voor de twee overige dagen beschikbaar voor bijlessen, omdat die aansluiten bij mijn onderwijservaring en affiniteit met ICT.

Oisterwijk

mechanica-dynamica

Joseph

Tilburg

VWO / Gymnasium

tilburg university

Econometrics And Operational Research

Bijles mechanica-dynamica met Joseph

Ik vind het leuk studenten te helpen met vakken waarmee ze moeilijkheden hebben. Vaak help ik mijn vrienden met hun moeilijke vakken.

Tilburg
Econometrics And Operational Research
VWO / Gymnasium, tilburg university