Bijles Statistiek in Haag

Krijg vandaag nog bijles statistiek op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

statistiek

Bo

Delft

Bachelor / HBO

EUR

BA Philosophy

Bijles statistiek met Bo

Ik geef met veel plezier bijles; ik vind de afwisseling, de flexibiliteit en het sociale contact erg leuk. Ik leer als lesgever ook bij door bijles te geven.

10/10

Delft
BA Philosophy
Bachelor / HBO, EUR

statistiek

Jurrian

Delft

Master / WO

Wageningen Universiteit

Molecular Life Sciences

Bijles statistiek met Jurrian

Ik ben in de laatste fase van mijn promotie aanbeland en heb wat meer tijd vrij in de avonden. Ik wil daarom weer eens wat bijlessen gaan geven. Ik ben op zoek naar bijles opdrachten voor leerlingen van havo en vwo, hbo'ers en universitaire studenten in de regio Delft in de exacte vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde), biologie en Engels.

8,5/10

Delft
Molecular Life Sciences
Master / WO, Wageningen Universiteit

statistiek

Taco

Nootdorp

Master / WO

TU Delft

wiskunde

Bijles statistiek met Taco

Wiskunde en Rekenen is mijn ding; ook het rekenprogramma Excel. Ook lesgeven doe ik graag, zeker aan kleinere groepen van gemotiveerde leerlingen. Daarom geef ik ook graag bijles.

Nootdorp
wiskunde
Master / WO, TU Delft

statistiek

Carsten

Den Haag

Master / WO

RUG

Bedrijfskunde

Bijles statistiek met Carsten

Vind het inspirerend (jonge) mensen les te geven

Den Haag
Bedrijfskunde
Master / WO, RUG

statistiek

Mauricio

Rotterdam

Master / WO

Economics Research (Former Mphil Program)

Bijles statistiek met Mauricio

Since I was a kid I have enjoyed the somehow difficult high school topics. Later on, I realized that I was good at teaching and I started explaining some math and physics to my classmates. I am convinced that math-related topics can be easily understood if well explained and that everybody can master the skills necessary to succeed. I have two kids and a full time working wife and hence a flexible job fits perfect on my expectations. I speak Dutch, but not at an "academic " level.

Rotterdam
Economics Research (Former Mphil Program)
Master / WO,

statistiek

Simone

Delft

VWO / Gymnasium

Christelijk Lyceum Delft

VWO

Bijles statistiek met Simone

Het geeft mij altijd veel voldoening anderen te kunnen helpen en ze wat te leren waar ze de rest van hun loopbaan wat aan hebben. Vaak leer ik zelf ook van de bijlessen. Ik heb altijd veel plezier in het bijles geven.

Delft
VWO
VWO / Gymnasium, Christelijk Lyceum Delft

statistiek

Kiki

Voorburg

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam

Bedrijskunde

Bijles statistiek met Kiki

Ik heb in 2019 mijn Bachelor bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam afgerond met een 7.3 gemiddeld. Daarbij heb ik ook veel ervaring met het geven van bijles en werken met kinderen/leerlingen van verschillende leeftijden. Zo heb ik aan huis bovenbouw VWO bijles wiskunde en economie gegeven en in klasjes van ongeveer 15 leerlingen huiswerkklas gegeven op een middelbare school. Verder heb ik ook veel ervaring met het werken met kinderen in het algemeen, ik heb namelijk meerdere jaren hockeytraining gegeven aan kinderen van verschillende leeftijden.

Voorburg
Bedrijskunde
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam

statistiek

Carmen

Rijswijk

VWO / Gymnasium

Gymnasium Haganum

Natuur en Techniek

Bijles statistiek met Carmen

Ik begon in de vierde klas niet als de slimste leerling. Voor verschillende vakken haalde ik zware onvoldoendes. Oefenen, oefenen, oefenen, zei mijn vader, dus dat deed ik. Het ging niet vanzelf, maar langzaam maar zeker kropen mijn cijfers omhoog. Ik was door het dolle heen toen ik mijn eerste voldoendes kreeg dat jaar en ik was nog veel gelukkiger toen ik slaagde met negens voor mijn eindexamen. Yes, ik kon het wel!! Door mijn ervaring besloot ik dat ik andere mensen wilde helpen die in het zelfde schuitje zaten. Ik vond mijn passie in het geven van bijles. Er zijn zoveel leerlingen die gaan twijfelen aan zichzelf doordat ze een paar slechte cijfers halen, zoals ik deed. Als ik een leerling mijn verhaal vertel, zie ik het gelijk in hun ogen: er is hoop. Als ik het kan, kunnen zij het ook. Ik heb al een flink aantal leerlingen geholpen om bijvoorbeeld hun eindexamen te halen, terwijl ze aan het begin van dat jaar een zwaar onvoldoende hadden. Het moment dat een leerling je met een brok in de keel opbelt dat ze tóch is geslaagd, dat is waar je het allemaal voor doet, voor het moment dat een leerling weer trots is op zichzelf en de lol van het vak weer in gaat zien.

Rijswijk
Natuur en Techniek
VWO / Gymnasium, Gymnasium Haganum

statistiek

Alona

Den Haag

Bachelor / HBO

Haagse Hogeschool locatie Den Haag

HBO

Bijles statistiek met Alona

Ik geef graag bijles omdat ik het erg leuk vind om scholieren te ondersteunen en nieuwe dingen te leren of goed uit te leggen zodat ze het snappen. Ik heb vorig jaar en aan enkele scholieren bijles gegeven voor de vakken economie en M&O. Ze hebben allemaal goede cijfers gehaald.

Den Haag
HBO
Bachelor / HBO, Haagse Hogeschool locatie Den Haag

statistiek

Tim

Den Haag

Bijles statistiek met Tim

Lesgeven vond ik altijd al leuk. Ik geef al jarenlang gitaarles en heb ook op mijn middelbare school bijles in de Engelse taal gegeven aan andere leerlingen. Nu ik ben begonnen aan mijn derde studiejaar aan de Universiteit Leiden kan ik ook bijles geven in SPSS, statistiek en wiskunde.

Den Haag