Bijles Nederlands in Goes

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Nederlands

Marion

Hoeven

Master / WO

Universiteit van Nijmegen (nu Radboud Universiteit)

Engelse taal- en letterkunde

Bijles Nederlands met Marion

Nu ik mijn werk ga afbouwen in verband met pensioen, lijkt het me leuk studenten en leerlingen te helpen met hun Engels, het schrijven van een scriptie (inclusief bronvermelding) etc. Een collega van mijn werk heeft me enthusiast gemaakt voor Bijleshuis.

9,3/10

Hoeven
Engelse taal- en letterkunde
Master / WO, Universiteit van Nijmegen (nu Radboud Universiteit)

Nederlands

Petra

Roosendaal

Professioneel / Volwassen

TEFL-in-Spain, Malaga Languages

Teaching English as a Foreign Language (TEFL)

Bijles Nederlands met Petra

Ik geef graag bijlessen omdat het mij veel voldoening geeft om iemand persoonlijk verder te kunnen helpen. Bij klassikaal onderwijs ontbreekt vaak de gelegenheid om iemand net iets meer ondersteuning te bieden. En iemand te laten ervaren dat hij/zij veel meer kan dan vooraf gedacht. Niets is mooier om te komen van 'ik kan het écht niet' tot 'eigenlijk is het heel makkelijk' of 'nooit gedacht dat ik dit zou kunnen'. Persoonlijke aandacht, 1 op 1, kan voor velen een wereld van verschil betekenen.

10/10

Roosendaal
Teaching English as a Foreign Language (TEFL)
Professioneel / Volwassen, TEFL-in-Spain, Malaga Languages

Nederlands

Amira

Bergen op Zoom

Master / WO

Universiteit Antwerpen

toegepaste ingenieurswetenschappen chemie

Bijles Nederlands met Amira

Ik geef graag bijles, omdat ik voldoening vind als ik anderen kan helpen. Met wat hulp en steun kunnen moeilijke dingen gemakkelijk worden en ik geloof dat iedereen die zijn best doet, zal bereiken wat hij/zij wil. Ook al is hier en daar soms bijstand nodig, samen staan we sterker.

Bergen op Zoom
toegepaste ingenieurswetenschappen chemie
Master / WO, Universiteit Antwerpen

Nederlands

Johanna M.

Kats

Professioneel / Volwassen

Gymnasium Sorghvliet / Staatliche Ballettschule Berlin

Gymnasium A / Klassieke toneeldans / danspedagogiek

Bijles Nederlands met Johanna M.

Resultaatgerichte bijlessen en begeleiding waarbij het stimuleren van de intrinsieke motivatie van de leerling het uitgangspunt vormt, teneinde een blijvende vooruitgang in prestatie te bereiken. Vertrouwen, inzet en een goede pedagogische band zullen de leerling verantwoordelijkheid leren en de vreugde van goede resultaten brengen. Zelfrespect, zelfwaardering en vlijt vormen altijd de beste motivatie! Resultaten worden zorgvuldig bijgehouden in een wekelijkse rapportage. Persoonlijk contact en overleg met ouders/verzorgers is op afspraak altijd mogelijk. Dagelijks (incl. weekend) lessen tot 17:30 uur mogelijk.

Kats
Gymnasium A / Klassieke toneeldans / danspedagogiek
Professioneel / Volwassen, Gymnasium Sorghvliet / Staatliche Ballettschule Berlin

Nederlands

Laura

Terneuzen

MAVO / HAVO

Vavo in Terneuzen

Natuur en gezondheid

Bijles Nederlands met Laura

Ik houd ervan om mensen te helpen en iets voor hen te betekenen. Voor mijn studie moesten we dit jaar vrijwilligerswerk doen, dus leek het me erg leuk om bijles te gaan geven. Helemaal in deze coronatijd is het fijn om studenten een extra steuntje in hun rug te bieden. Ik heb al eerder wiskundebijles gegeven op de middelbare school. Dit was me goed bevallen.

Terneuzen
Natuur en gezondheid
MAVO / HAVO, Vavo in Terneuzen

Nederlands

Jacqelien

Dreischor

Bachelor / HBO

Hogeschool Rotterdam en omstreken

Nederlands

Bijles Nederlands met Jacqelien

Ik houd ervan leerlingen te helpen beter te worden in taal. Ik heb al een aantal mbo-studenten op deze manier geholpen om succesvol hun eindtoetsen Nederlands af te ronden. Ook heb ik ervaring met het lesgeven aan expats. Deze kunnen mij aanspreken in het Duits of Engels maar ik praat altijd zoveel mogelijk Nederlands terug.

Dreischor
Nederlands
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam en omstreken

Nederlands

Ad

Bergen op Zoom

Bachelor / HBO

Fontys Hogeschool

Bijles Nederlands met Ad

Ik ben een gepensioneerde docent Nederlands, een levenslange ervaring van onderwijzer tot taaltrainer voor hogeropgeleide studenten, zowel Nt1 als Nt2. Iedereen kan op elk moment van zijn (school)carrière een stap maken, vooral ook m.b.t. communiceren. Mensen daarbij helpen, is nog steeds mijn passie.

Bergen op Zoom
Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool

Nederlands

Anouk

Kapelle

Bachelor / HBO

HZ university of applied science

Bijles Nederlands met Anouk

Mijn naam is Anouk. Ik studeerde aan de HZ University of Applied Siences, waar ik de HBO opleiding PABO (leerkracht basisonderwijs) volgde. Hiervoor heb ik mijn propedeuse cum laude behaald. Na mijn gewone opleiding ben ik een extra opleiding begonnen, namelijk de lerarenopleiding Nederlands aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in het werken met leerlingen. Ik ben opgegroeid in een onderwijsgezin en wist al erg snel dat ik later ook voor de klas wilde staan. Daarnaast vind ik het erg leuk om in contact te zijn met mensen en sta ik open voor nieuwe ervaringen en uitdagingen.

Kapelle
Bachelor / HBO, HZ university of applied science

Nederlands

Danielle

Hoek

Master / WO

Leraar basisonderwijs

HBO Psychosociaal Counselor

Bijles Nederlands met Danielle

Aandacht voor persoonlijke verschillen vind ik erg belangrijk in zowel mijn praktijk als in mijn functie in het basisonderwijs. Het is belangrijk dat iedereen met de juiste motivatie en stimulans de kans krijgt om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Het geven van bijles zie ik tevens voor mijzelf als een kans en uitdaging om mijn kwaliteiten en talenten te combineren en uit te breiden.

Hoek
HBO Psychosociaal Counselor
Master / WO, Leraar basisonderwijs

Nederlands

Aafke

Bergen op Zoom

Bijles Nederlands met Aafke

Al jaren geef ik met plezier les op de middelbare school waar ik vroeger zelf mijn vwo-diploma heb behaald. Ik ben er begonnen met Nederlands te onderwijzen in de onderbouw en ondertussen ben ik docente Nederlands in de examenklassen. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn werktijdfactor laag te houden (0,5), zodat ik tijd overhoud om mijn horizon te verbreden. Mijn studie filosofie (aan de Universiteit Antwerpen) geeft me veel voldoening. Het lijkt me dan ook erg leuk om zowel mijn vakgebied Nederlands als mijn passie voor het vak filosofie inzichtelijk te maken voor uw scholieren en studenten.

Bergen op Zoom

Populaire bijlesaanvragen

studiebegeleiding bij Nederlands in de buurt van Goes, bijles geven in Goes, online bijles, bijles Nederlands aan huis in Goes, examentraining havo, prive bijles, hulp bij Nederlands, bijles universiteit, examentrainer Nederlands Goes