Bijles Mechanica‑dynamica in Geldermalsen

Verbeter je mechanica-dynamica vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica-dynamica

Nicole Maria

Leerdam

Master / WO

Universiteit Utrecht

Master Latin American Studies

Bijles mechanica-dynamica met Nicole Maria

Mijn uitdaging in het lesgeven ligt niet alleen in de educatie van de lesstof, maar vooral ook in nieuwe manieren vinden om enthousiasme, inzicht en eigenaarschap te prikkelen. Ik houd van talen, geschiedenis, culturen, ben sterk in de alfa kant, maar daarnaast ook heel georganiseerd, projectmatig, gestructureerd op een vlotte, makkelijke manier. Grammatica is bij mij geen vies woord, ik leer je de snelste en handigste trucjes en ezelsbruggetjes en help je graag te begrijpen hoe en waarom en vooral wanneer dingen efficiënter en daarmee sneller en leuker worden. Kortom, ik help je graag verder met bijlessen!

Leerdam
Master Latin American Studies
Master / WO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Alena

Tiel

Master / WO

Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Docent Engels en Italiaans, Taalkundige

Bijles mechanica-dynamica met Alena

Ik heb de opleiding tot leraar Engels afgerond en ik heb meerjarige onderwijservaring opgedaan door het geven van Engels aan de leerlingen van verschillende leeftijden en op diverse niveaus, zowel in Nederland als in het buitenland. Van januari 2017 tot juli 2017 heb ik als docent Engels op een mbo-school gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als docent Engels op een vmbo-school. Ik geef ook bijles Engels aan de leerlingen van mavo tot en met vwo. In mijn werk vind ik belangrijk dat elke leerling persoonlijke aandacht krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Ik verzorg mijn lessen op maat, gericht op individuele talenten en uitdagingen. Als persoon ben ik behulpzaam en sociaal. Ik maak snel contact met andere mensen en ik heb respect voor iedereen. Ik ben open en enthousiast. Ik kan goed tegen kritiek en ik leer van mijn fouten. Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben ik zeer gemotiveerd.

Tiel
Docent Engels en Italiaans, Taalkundige
Master / WO, Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

mechanica-dynamica

Danny

's-Hertogenbosch

Master / WO

Rijksuniversiteit Utrecht

Rechten

Bijles mechanica-dynamica met Danny

Mijn drive om les te geven is om studenten het beste uit zichzelf te laten halen. Daarnaast is leren, je kennis vergroten, ook gewoon leuk, maar je moet er wel in investeren. Als het goed gebeurt, is het overdragen van kennis leuk en geeft het voldoening voor zowel de student als de docent. Het begeleiden van stagiaires en veel contact met jongeren in mijn werk zijn de drive om kennis en ervaring te delen. De uitdaging om elke student persoonlijk weer op beste manier vooruit te helpen, ga ik graag aan.

's-Hertogenbosch
Rechten
Master / WO, Rijksuniversiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Linda

Tiel

Bachelor / HBO

Hogeschool Leiden

Bijles mechanica-dynamica met Linda

Ik ben gediplomeerd leerkracht basisonderwijs en ik zou graag kinderen verder willen helpen die het nodig hebben. De periode van de Cito's komt er weer aan, groep 7 heeft komend voorjaar de Entree-toets en groep 8 de Eindtoets. Er is niets zo fijn om goed voorbereid te zijn.

Tiel
Bachelor / HBO, Hogeschool Leiden

mechanica-dynamica

Lidice

Schalkwijk

Bijles mechanica-dynamica met Lidice

Ik vind Spaanse les geven heel leuk. Werken met mensen en kijken hoe een nieuwe taal wordt ontwikkeld vind ik fascinerend. Mensen leren op verschillende manieren en ik vind het interessant om te zoeken naar een juiste pedagogische manier om iemand te helpen om een taal te leren. Het is altijd een uitdaging maar ook bevredigend. Ik geef al meer dan 3 jaar Spaanse les en op die tijd heb ik ook een spelende manier van leren ontwikkeld. Via de bijlessen kan ik studenten helpen om hun toets te voorbereiden, maar ook hun kennis over de wereld groter te maken.

Schalkwijk

mechanica-dynamica

Thera

Leersum

Bijles mechanica-dynamica met Thera

Ik geef graag bijles, omdat ik dan in de praktijk kan zien wat ik voor iemand kan betekenen. Het is heel mooi om een kind de begeleiding en uitleg te geven die hij/zij nodig heeft.

Leersum

mechanica-dynamica

Faye

Driebergen-Rijsenburg

Bijles mechanica-dynamica met Faye

Bijles geven lijkt me een goed begin voor zowel mij als degene die ik mag helpen. Mijn droombaan is het maken van geschiedenisboeken zonder eurocentrisme en op een manier waarop geschiedenis weer leuk wordt. Ik denk dat het begrijpen van je geschiedenis, de maatschappij waarin je leeft en de wereld waarop je je begeeft belangrijk is voor je eigen leven, maar ook voor het begrijpen welke effecten bepaalde keuzes op de maatschappij hebben. Zelf vond ik de vakken Geschiedenis, Maatschappijleer en Aardrijkskunde waanzinnig leuk en mijn passie ligt daar nog steeds. Ook vind ik het leuk om informatie over te brengen en te delen, zo wordt mijn samenvatting voor Aardrijkskunde jaren later nog steeds gebruikt door broertjes en zusjes van mensen uit mijn examenjaar. Ik heb geduld als iemand iets niet snapt en ik ben bereid het op alle mogelijke manieren uit te leggen.

Driebergen-Rijsenburg

mechanica-dynamica

Aziza

Tiel

Bijles mechanica-dynamica met Aziza

Ik volg de opleiding docent Gezondheidszorg & Welzijn om met kinderen te werken en ze wat bij te brengen. Wanneer de leerling iets begrijpt door mijn uitleg word ik hier erg gelukkig van. Ik hou ervan om de kinderen te helpen bij moeilijkheden en wil dan ook graag dat de kinderen het helemaal begrijpen. Ik heb dan ook geleerd om uitleg te geven op verschillende manieren.

Tiel

mechanica-dynamica

Iris

Tiel

Bijles mechanica-dynamica met Iris

Momenteel ben ik student pedagogiek aan de Fontys Hogeschool te Den Bosch. Door mijn opleiding en mijn stage ben ik erachter gekomen dat ik een passie heb voor lesgeven. Ik vind het leuk om kinderen iets te leren en iets mee te geven. Op mijn stage sta ik regelmatig vaste uren voor de klas. Ik sta voor de eerste klas, met 16 leerlingen. Dit doe ik met heel veel plezier. Via bijles kan ik mijn passie blijven doen en doe ik ervaring op in het onderwijzen van leerlingen. Hieronder is een evaluatie van mijn huidige stage begeleidster over mijn functioneren. "Het is duidelijk te zien dat Iris op haar plek is, zowel binnen de individuele coaching en begeleiding van leerlingen maar ook in het lesgeven aan hen. Gezien de moeilijke doelgroep vind ik het bijzonder dat dit haar zo natuurlijk afgaat. Iris is in staat om het kind achter de leerling te zien, zich in te leven in de jongere en het vertrouwen te winnen. Daarnaast is zij ook instaat om duidelijkheid en structuur te bieden en beschikt zij reeds over voldoende overwicht, om een groep op een effectieve manier te kunnen onderwijzen. Iris beschikt over de nodige zelfkennis en durft haar eigen handelen onder de loep te nemen. Ik geloof dan ook dat Iris in de toekomst nog meer zal groeien in haar kunnen. Het begeleiden van jonge mensen, in een belangrijke fase van hun leven is een mooie en verantwoordelijke taak, ik geloof dat deze taak zeker aan Iris is toevertrouwd."

Tiel