Bijles Nederlands in Geertruidenberg

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Nederlands

Yasmin

Teteringen

VWO / Gymnasium

Bijles Nederlands met Yasmin

Ik vind het leuk om mensen te kunnen helpen. Bijles geven biedt mij daarnaast ook nog de mogelijkheid om zelf dingen te leren en dit maakt het voor mij alleen nog maar leuker! In het verleden heb ik al vaker bijles gegeven en deze ervaringen zijn altijd positief geweest.

Teteringen
VWO / Gymnasium,

Nederlands

Marieke

Breda

Bachelor / HBO

Fontys Tilburg

NT2

Bijles Nederlands met Marieke

Sinds de laatste jaren nadat ik vrijwilligerswerk bij Vluchtelingenwerk Breda heb gedaan ben ik de post bachelor HBO NT2 begonnen en deze 5 juli 2018 met een diploma afgesloten. Laatste baan was bijles geven aan vluchtelingkindere, deze leerlingen liepen vast met het Nederlands op school. Een uitdagende baan die ik met veel plezier heb gedaan.

Breda
NT2
Bachelor / HBO, Fontys Tilburg

Nederlands

Emmi

Sliedrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

BA Nederlandse Taal en Cultuur

Bijles Nederlands met Emmi

Ik geef graag bijles omdat ik blij word van mensen helpen en er heel veel plezier uit haal om lessen voor te bereiden en uit te voeren. Ik heb tijdens mijn tijd op de middelbare school aan verschillende mensen bijles gegeven en dat beviel altijd heel erg goed. Ik had ook echt het gevoel dat ik een bijdrage kon leveren aan hun prestaties in die specifieke vakken. Toen ik aan mijn studie begon had ik geen tijd meer om bijles te geven en ging mijn kennis van veel middelbare schoolvakken verloren. Ik ben er echter door mijn minor Nederlands als Tweede Taal opnieuw achter gekomen hoe leuk ik het vind om les te geven en mijn kennis over te brengen. Ook heb ik besloten om na het halen van mijn Bachelordiploma de Educatieve Master te volgen en Nederlands docente te worden. Door mijn studie weet ik veel af van het vak Nederlands en ik heb tijdens de Minor Nederlands als Tweede Taal veel ervaring opgedaan met lesgeven aan studenten die Nederlands leren als tweede taal. Ik zou deze kennis graag willen overbrengen op anderen en zo meer ervaring opdoen op het gebied van lesgeven.

Sliedrecht
BA Nederlandse Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Nederlands

Loes

Oosterhout

Bijles Nederlands met Loes

Ik geef al bijles sinds ik van de middelbare school af ben.

Oosterhout

Nederlands

Janne

Oosterhout

VWO / Gymnasium

Sint-Oelbert Gymnasium

Bijles Nederlands met Janne

Ik help graag anderen omdat je samen verder kan komen dan alleen. In de voorgaande jaren bijles ben ik erachter gekomen dat iedere leerling het zelf ook wel wil, maar vaak gefrustreerd is omdat het niet lukt en heb ik een manier gevonden om samen aan de slag te gaan om dit te voorkomen. Daarbij hielp het dat ik in meerdere vakken bijles geef en soms daardoor dus terug kan grijpen naar vakken die ze beter begrijpen.

Oosterhout
VWO / Gymnasium, Sint-Oelbert Gymnasium

Nederlands

Eleonora

Made

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Lerarenopleiding Nederlands 2e graad

Bijles Nederlands met Eleonora

Ik ben docent Nederlands. Ik vind het erg leuk om anderen te helpen hun kennis van het Nederlands te verbeteren. Daarnaast werk ik nu drie dagen en doe ik graag nog wat meer. Ik vind het ook erg leuk om mensen individueel of in kleine groepjes te begeleiden.

Made
Lerarenopleiding Nederlands 2e graad
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Nederlands

Kerstin

Raamsdonksveer

VWO / Gymnasium

Bijles Nederlands met Kerstin

Zelf heb ik erg veel baat gehad bij het krijgen van goede begeleiding in vakken waar ik moeite mee had, en ik wil graag zelf een begeleidend rol vervullen voor andere jongeren.

Raamsdonksveer
VWO / Gymnasium,

Nederlands

Alexandra

Drimmelen

VWO / Gymnasium

Bijles Nederlands met Alexandra

Sinds kort volg ik de lerarenopleiding Duits. Nu mijn stage is afgelopen, besteed ik de daardoor vrijgekomen tijd graag aan bijles.

Drimmelen
VWO / Gymnasium,

Nederlands

Sanne

Geertruidenberg

Bijles Nederlands met Sanne

Ik doe graag nog meer ervaring op in het begeleiden en helpen van leerlingen met hun schoolwerk. Ik wil leerlingen helpen bij hun obstakels en hen nieuwe dingen leren en leuk laten vinden. Mijn persoonlijke ervaring is dat leerlingen dit enorm waarderen en hierdoor de soms taaie en droge kost kunnen slikken als zoete koek. Volgend schooljaar start ik met de opleiding tot wiskundedocent. De ervaring die ik opdoe, wil ik graag delen met mijn docenten en medestudenten.

Geertruidenberg

Nederlands

Daphne

Drimmelen

Master / WO

Pabo Fontys Tilburg

Nederlands recht, bestuurs- en milieurecht

Bijles Nederlands met Daphne

Ik heb 9 jaar in Canada gewoond. Met mijn master in rechten kon ik daar niet aan de slag en heb van de nood een deugd gemaakt door van mijn hobby, dressuur rijden en lesgeven, mijn beroep te maken. Dressuurles geven heb ik met veel plezier gedaan. Terug in Nederland heb ik besloten dat mijn hart toch ligt bij het onderwijzen en vandaar dat ik mij ga omscholen tot leraar. Het geeft mij veel voldoening kennis en ervaring over te brengen en kinderen te begeleiden met hun huiswerk. Ik geloof dat je moet doen waar je hart ligt en het helpt als je daar ook vaardigheden in hebt!

Drimmelen
Nederlands recht, bestuurs- en milieurecht
Master / WO, Pabo Fontys Tilburg

Populaire bijlesaanvragen

hbo bijles, examentraining vwo, studiebegeleiding hbo, huiswerkbegeleiding, Nederlands bijles regio Geertruidenberg, studiebegeleiding bij Nederlands in de buurt van Geertruidenberg, bijles Nederlands aan huis in Geertruidenberg, bijles geven in Geertruidenberg, huiswerkbegeleiding Geertruidenberg