Bijles Nederlands in Geertruidenberg

Verbeter je Nederlands vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nederlands

Anna

Dordrecht

Master / WO

Universiteit van Tilburg

Rechtsgeleerdheid

Bijles Nederlands met Anna

Dordrecht
Rechtsgeleerdheid
Master / WO, Universiteit van Tilburg

Nederlands

Kristel

Breda

VWO / Gymnasium

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

Bijles Nederlands met Kristel

Zelf heb ik op de middelbare school regelmatig bijles gehad in exacte vakken en dit heeft mij ontzettend geholpen. In HAVO 5 draaiden de rollen om en ging ik zelf wekelijks 3 leerlingen bijles geven voor Nederlands. Het gaf me een goed gevoel om progressie te zien in de leerprocessen van de leerlingen. Niet alleen door kennis breng je de leerlingen op een zelfverzekerd niveau, maar ook door het leren toepassen van de stof, het plannen voor een toets/tentamen en door problemen te herkennen en deze op een juiste wijze weten om te buigen. Een voordeel van het geven van bijles voor mij is dat ik mijn kennis over deze vakken op een leuke manier kan bijhouden.

Breda
VWO / Gymnasium, NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

Nederlands

Eleonora

Made

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Lerarenopleiding Nederlands 2e graad

Bijles Nederlands met Eleonora

Ik ben docent Nederlands. Ik vind het erg leuk om anderen te helpen hun kennis van het Nederlands te verbeteren. Daarnaast werk ik nu drie dagen en doe ik graag nog wat meer. Ik vind het ook erg leuk om mensen individueel of in kleine groepjes te begeleiden.

Made
Lerarenopleiding Nederlands 2e graad
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Nederlands

Mathieu

Breda

Bachelor / HBO

NHTV Breda

Urban Design

Bijles Nederlands met Mathieu

Ik vind het leuk om mensen mijn hulp aan te bieden om ze zo verder te helpen te ontwikkelen. Nu ik ben afgestudeerd als stedenbouwkundig ontwerper aan de NHTV te Breda, wil ik bijles geven. Ik heb nu vaker wel eens vrienden van, of broertjes/zusjes van, geholpen met o.a. wiskunde, Nederlands en het nakijken van toetsen, filteren van spel- en grammaticafouten.

Breda
Urban Design
Bachelor / HBO, NHTV Breda

Nederlands

Jessica

Breda

Bachelor / HBO

Hogeschool Rotterdam

Voor de het vak Frans (bachelor niveau)

Bijles Nederlands met Jessica

Als docent Frans heb ik natuurlijk al affiniteit met het onderwijzen van jongeren en het lesgeven in de Franse taal. Maar andere talen gaan me ook prima af. Ik ben reeds sinds drie jaar werkzaam als huiswerkbegeleider en vind het buitengewoon leuk werk wat mij nauwelijks energie kost en veel voldoening geeft. Ik heb zelf gymnasium gedaan en kan daardoor leerlingen helpen met alle vakken. Het beste ben ik in Frans, Nederlands en Engels.

Breda
Voor de het vak Frans (bachelor niveau)
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam

Nederlands

Daphne

Drimmelen

Master / WO

Pabo Fontys Tilburg

Nederlands recht, bestuurs- en milieurecht

Bijles Nederlands met Daphne

Ik heb 9 jaar in Canada gewoond. Met mijn master in rechten kon ik daar niet aan de slag en heb van de nood een deugd gemaakt door van mijn hobby, dressuur rijden en lesgeven, mijn beroep te maken. Dressuurles geven heb ik met veel plezier gedaan. Terug in Nederland heb ik besloten dat mijn hart toch ligt bij het onderwijzen en vandaar dat ik mij ga omscholen tot leraar. Het geeft mij veel voldoening kennis en ervaring over te brengen en kinderen te begeleiden met hun huiswerk. Ik geloof dat je moet doen waar je hart ligt en het helpt als je daar ook vaardigheden in hebt!

Drimmelen
Nederlands recht, bestuurs- en milieurecht
Master / WO, Pabo Fontys Tilburg

Nederlands

Loes

Oosterhout

Bijles Nederlands met Loes

Ik geef al bijles sinds ik van de middelbare school af ben.

Oosterhout

Nederlands

Lieke

Made

Bijles Nederlands met Lieke

Ik heb van september tot januari bijles gegeven in de omgeving Hilversum. Dat beviel me goed. Ik ben onlangs terug verhuisd van Hilversum naar Terheijden. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen bij hun huiswerk en toetsen. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om een goede manier te vinden om iets uit te leggen. Daarnaast is het prettig om een flexibele baan te hebben naast mijn studie journalistiek.

Made

Nederlands

Lotta

Oosterhout

VWO / Gymnasium

Bijles Nederlands met Lotta

Ik heb al vaak bijles gegeven aan kennissen, jongere leerlingen op school en vriendinnen van mijn zusje. Ik heb mijn leerlingen altijd zeer goed kunnen helpen, en vind het ook zeker leuk om te doen. Het is soms lastig te combineren met mijn rooster, en online bijles geven lijkt me een heel prettige manier om dit toch te kunnen blijven doen!

Oosterhout
VWO / Gymnasium,

Nederlands

Maruchi

Terheijden

Shoevers

Bijles Nederlands met Maruchi

Ik merk in de praktijk dat er veel behoefte is aan persoonlijke en intensieve begeleiding bij het leren van een nieuwe taal, wat helaas in de praktijk zowel op scholen als een instituut niet aanwezig of mogelijk is. Verder is kennis van de taal, cultuur en grammatica van essentieel belang om dit over te kunnen dragen. Aangezien Spaans mijn moedertaal is, herken ik de knelpunten en problemen die zich voordoen bij het leren van een nieuwe vreemde taal. Mijn persoonlijke kennis en ervaring zowel bij het leren van een vreemde taal, die na 40 jaar inmiddels mijn tweede moedertaal is geworden, als mijn ervaring in het lesgeven hiervan helpen hier zeker bij. Graag wil ik deze kennis en ervaring delen om het voor anderen mogelijk te maken op een begrijpelijke en simpelere manier een vreemde taal te leren. Mijn voorkeur gaat uit naar het geven van bijles Spaans of bijles Nederlands voor Spaanssprekenden. Gezien het feit dat de overheid inburgering vereist van de Nederlandse taal maar helaas alle mogelijkheden hiertoe afschaft is m.i. bijles een uiterste noodzaak.

Terheijden
, Shoevers