Lukt het maar niet om SPSS te begrijpen? Probeer 1-op-1 lessen
Bij veel sociale opleidingen op het hbo en op universiteiten wordt het statistisch programma SPSS gebuikt, tot ongenoegen van veel studenten. Wanneer je namelijk geen aanleg hebt voor statistiek en de kriebels krijgt van al die cijfertjes en lijntjes, kan de paniek toeslaan. Echter is er wat ons betreft geen reden tot paniek. Onze gecertificeerde bijlesdocenten statistiek leggen jou stap voor stap uit hoe het programma werkt. Net zo lang en gedetailleerd tot je het begrijpt. Allemaal 1-op-1 op momenten wanneer het jou uitkomt. Krijg SPSS onder de knie met behulp van onze bevlogen docenten. Bijles vanuit je studentenkamer? Geen probleem, de docenten helpen je graag online via een videochat. Ook voor afgestudeerden kan een bijspijkercursus SPSS geen kwaad.
Hoe wij onze bijlesdocenten screenen
Bijles is uitsluitend nuttig als bijlesdocenten iets extra’s bieden ten opzichte van de docenten op (hoge)scholen en universiteiten. Vandaar dat wij bijlesdocenten uitgebreid screenen voordat wij met ze in zee gaan. Zo moeten ze minimaal een relevant bachelordiploma op zak hebben, een verklaring omtrent goed gedrag, de nodige didactische vaardigheden en kennis, een portie ervaring én natuurlijk passie voor hun vak. Vooral dat laatstgenoemde helpt veel scholieren en studenten. School/studie neemt voor de meesten veel tijd in beslag, en dan ook nog eens bijles volgen. Niet iedereen zit daarop te wachten, terwijl het soms nodig is. Wij zorgen voor gemotiveerde docenten die specifieke kennis en structuur overbrengen.
Bijles en/of studiebegeleiding
De bijleswensen van leerlingen lopen flink uiteen en dat is goed voor te stellen. De een kampt alleen met problemen omtrent een specifiek onderwerp zoals letterbreuken in de wiskunde, terwijl de ander geen idee heeft hoe zij/hij de lesstof moet organiseren en plannen om te tentamens te halen. Gelukkig beschikken wij over een groot docentenbestand met leerkrachten die uiteenlopende kennis hebben. Wij leren je zowel vakspecifieke kennis, als algemene kennis omtrent het ‘leren leren’.