Bijles Spaans in Elst

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Spaans

Fieke

Nijmegen

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit

International Business Communication

Bijles Spaans met Fieke

Ik heb vele bijbaantjes gehad door de jaren heen, maar ik heb het geven van bijles altijd als een van de leukste baantjes ervaren. Super leerzaam voor beide partijen.

Nijmegen
International Business Communication
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

Spaans

Anneloes

Nijmegen

Bachelor / HBO

Uva + Fontys

Spaanse Taal en Cultuur + Tweedegraads lesbevoegdheid

Bijles Spaans met Anneloes

Ik heb tijd over en zou graag jongeren helpen om beter te worden in talen (voornamelijk Spaans).

Nijmegen
Spaanse Taal en Cultuur + Tweedegraads lesbevoegdheid
Bachelor / HBO, Uva + Fontys

Spaans

Geertje

Arnhem

Bachelor / HBO

ITV Hogeschool Utrecht + NHL Leeuwarden

HBO Vertaler Spaans + Bachelor Communicatie

Bijles Spaans met Geertje

De Spaanse taal is mijn grote passie. Mijn kennis van het Spaans is op near-native niveau, doordat ik 15 jaar lang in Spanje heb gewoond en gewerkt. Al een aantal jaren mag ik de cursussen Spaans voor een universiteit verzorgen. Ook heb ik in het voorjaar van 2014 een individuele taaltraining aan een vwo-leerling gegeven en in 2016 intensieve begeleiding aan een studente Hogere Hotelschool via BijlesHuis. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen met het leren van deze taal en ze er enthousiast voor te maken.

Arnhem
HBO Vertaler Spaans + Bachelor Communicatie
Bachelor / HBO, ITV Hogeschool Utrecht + NHL Leeuwarden

Spaans

Lieke

Nijmegen

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Creatieve therapie

Bijles Spaans met Lieke

Om goed en prettig te kunnen leren is vaak meer nodig dan een boek. Ik wil graag samen met de leerling of student zoeken naar wat hij of zij nodig heeft om beter te kunnen leren. Hoe maak je die saaie stof toch leuk voor jezelf? Hoe kan je je beter concentreren? Op welke manier neem jij stof het beste op? Vanuit mijn opleiding heb ik ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met stress, concentratieproblemen en faalangst. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen en jongeren en vind het daarnaast ook leuk om kennis over te dragen.

Nijmegen
Creatieve therapie
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

Spaans

Mario

Nijmegen

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit

Romaanse Talen en Cultuur

Bijles Spaans met Mario

Ik ben afkomstig uit Guatemala (dus native speaker), maar ik woon nu al 10 jaar in Nederland. Sinds 2003 geef ik Spaanse les aan internationale studenten, zowel jongeren als volwassenen. Daarnaast heb ik Spaanse taal en cultuur aan de Radboud Universiteit gestudeerd. Het lesgeven en het delen van kennis is een grote passie van mij, hopelijk kan ik je helpen met het leren van onze mooie taal.

Nijmegen
Romaanse Talen en Cultuur
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

Spaans

Maite

Arnhem

VWO / Gymnasium

VAVO RijnIJssel

HAVO/VWO

Bijles Spaans met Maite

Ik vind het superleuk om mensen te helpen met schoolvakken. Bovendien ben ik heel geduldig en is Spaans mijn moedertaal.

Arnhem
HAVO/VWO
VWO / Gymnasium, VAVO RijnIJssel

Spaans

Leidy

Arnhem

Bachelor / HBO

Hogeschool Zuyd Sittard

HBO Commercieel Economie

Bijles Spaans met Leidy

Voor mij is het belangrijk om iemand anders te kunnen helpen om de mooie Spaanse taal te leren begrijpen op een succesvolle en eenvoudige manier. Door mijn persoonlijke vaardigheden zoals: doorzettingsvermogen, creativiteit, assertiviteit, communicativiteit en geduld. Ik ben 3de jaar Commercieel Economie student bij Zuyd Hogeschool. Ik weet dat mijn studieprofiel niet past bij het geven van bijles Spaans, maar mijn uitstekende Spaanse niveau kan je zeker helpen en leren begrijpen. Niet alleen omdat mijn moedertaal Spaans is, maar ook omdat ik 7 jaar lang Spaanse les gekregen heb op school. Deze combinatie heeft mij geholpen om anderen te kunnen helpen. Spaans is een van de talen die je je gemakkelijk eigen kunt maken, het heeft een relatief eenvoudige grammatica. Ik kan je zeker hiermee helpen. Muchas gracias y hasta pronto! :)

Arnhem
HBO Commercieel Economie
Bachelor / HBO, Hogeschool Zuyd Sittard

Spaans

Florentina

Nijmegen

Bijles Spaans met Florentina

Geachte meneer/mevrouw, Ik ben Florentina, een 20 jarige studente. Het lijkt mij heel leuk om bijles te geven omdat ik daarmee iemand een stapje kan helpen met het krijgen van een beter cijfer. Verder vind ik het heel leerzaam om een ander les te geven en te zorgen dat hun de meest zorgvuldige uitleg krijgen. Ik denk dat het bij bijles belangrijk is om de persoon goed te leren kennen zodat je diegene zo goed mogelijk naar een hoger niveau kan krijgen. Daarnaast lijkt het mij heel leuk om Spaanse les te geven aangezien ik in Spanje ben opgegroeid. Af en toe mis ik het om met de Spaanse mensen om te gaan en om die reden lijkt het mij heel leuk om Spaans op deze manier toch nog wekelijks te gebruiken. Verder heb ik mijn VWO in Spanje afgerond en daarom is Spaans net als mijn moedertaal.

Nijmegen

Spaans

Qudsiyah

Nijmegen

Bijles Spaans met Qudsiyah

Ik geniet van sociaal contact en haal er voldoening uit om mensen die om hulp vragen op de best mogelijke manier te ondersteunen. Verder studeer ik zelf Spaans en hierdoor kan ik mijn eigen niveau telkens op peil houden en overigens ook nog eens mijn overdrachtsvaardigheden verder ontwikkelen.

Nijmegen

Spaans

José

Nijmegen

PhD

Katholieke Universiteit Nijmegen / RadboudUniversiteit

Spaanse Taal- en Letterkunde

Bijles Spaans met José

Ik heb jarenlange ervaring met individuele taaltrainingen, hetgeen een andere lesaanpak vereist dan bij groepstrainingen.

8/10

Nijmegen
Spaanse Taal- en Letterkunde
PhD, Katholieke Universiteit Nijmegen / RadboudUniversiteit

Populaire bijlesaanvragen

hulp bij Spaans, bijles gezocht in Elst, tutor, bijlesdocent gezocht, bijles Spaans aan huis in Elst, studiebegeleiding bij Spaans in de buurt van Elst, bijles krijgen, bijles geven in Elst, examentraining havo