Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Eindhoven

Als je bijles en studiebegeleiding in Eindhoven nodig hebt, dan kun jij je wenden tot het BijlesHuis. Via het BijlesHuis verkrijg je individuele trajectbegeleiding voor je bijles bij een bekwame docent. Bovendien zijn onze ervaren docenten veelal zelf afkomstig uit Eindhoven en kennen zij het onderwijs in de Sleutelstad dus door en door.


Individuele bijles of groeps bijles voor alle vakken in Eindhoven

Dankzij onze grote database aan gedreven docenten voorziet het BijlesHuis bijlessen op maat van ieder vak (bijv. geschiedenis of Duits). Daarnaast krijg je bij het BijlesHuis ook de mogelijkheid om te kiezen hoe je studiebegeleiding gegeven wordt:

  • Bijles in een groep
  • Zoek een kleine groep bij elkaar en krijg korting van 40-50%.

  • Individuele bijles
  • Uitgebreide, persoonlijke begeleiding en een één-op-één aanpak.


Bijles voor iedere scholier

Is slagen voor dat ene vak onmogelijk? Kun je niet alleen studeren? Dan staat het BijlesHuis voor je paraat met bijles en studiebegeleiding voor vmbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium, hogeschool  en universiteit. Doe een beroep op het BijlesHuis als je behoefte hebt aan o.a. huiswerkbegeleidinginhoudelijke studiebegeleiding, hulp bij toetsen of proefwerken, begeleiding bij het verwerken van grote pakketten leerstof en scriptiebegeleiding.


Is er nog iets dat je wilt weten? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Ellen

Eindhoven

Professioneel / Volwassen, Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

Bijles met Ellen

Ik ben een ervaren docent/vertaler die het leuk vindt om jongeren te helpen met hun opleiding. Vanuit mijn ervaringen zowel als leraar als ouder merk ik dat het vaak heel goed werkt om even een net andere uitleg te krijgen, waardoor de 'klik' met de stof er ineens wel is.

Eindhoven
TKT English
Professioneel / Volwassen, Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

An

Eindhoven

Bachelor / HBO, Katholieke Hogeschool Kempen

Bijles met An

Bijles geven voor mij is het helpen van kinderen, jongeren en volwassenen en het verder bouwen aan hun toekomst. Ik kan een steun zijn bij het leren leren, maar ook wanneer andere aspecten het leren belemmeren.

Eindhoven
Bachelor / HBO, Katholieke Hogeschool Kempen

Cristina

Eindhoven

Master / WO, universidad politecnica de madrid

Bijles met Cristina

I believe it is never too late to learn something new.

Eindhoven
Master / WO, universidad politecnica de madrid

Eloy

Eindhoven

Master / WO, Technische Universiteit Delft

Bijles met Eloy

Omdat ik het leuk vind om kennis over te dragen en andere mensen te helpen. Ik heb jarenlang bijles aan kennissen en vrienden gegeven en ik heb er altijd veel voldoening uit gehaald. Het is ook mooi om mee te maken dat je 'leerlingen' er op vooruit gaan en enthousiast worden voor een vak .

Eindhoven
Systems & Control
Master / WO, Technische Universiteit Delft

Pepijn

Eindhoven

Master / WO, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Bijles met Pepijn

Ik heb het ook altijd erg leuk gevonden om andere mensen dingen te leren en vrienden, kennissen of medestudenten te helpen met hun studie.

Eindhoven
Werktuigbouwkunde
Master / WO, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Renée

Eindhoven

Basisschool

Bijles met Renée

Momenteel volg ik een studie aan de PABO en een studie kinderpsychologie. Het lijkt mij leuk om nog meer bezig te zijn met lesgeven, de leerling vooruit helpen. Nederlands en Biologie waren mijn 2 beste vakken op de havo, maar ving op hoe lastig dit soms kan zijn. Het is mijn passie om leerlingen iets bij te brengen en dat zou ik op deze manier graag bereiken.

Eindhoven
Basisschool

Samantha

Eindhoven

Master / WO, Universiteit Maastricht

Bijles met Samantha

Tijdens mijn studie Psychologie heb ik al les gegeven, klassikaal en individueel. Hier had ik ontzettend veel plezier in, en het ging me goed af.

Eindhoven
Psychologie en recht
Master / WO, Universiteit Maastricht

Cindy

Eindhoven

None

Bijles met Cindy

Bijles geven is een belangrijk onderdeel van de schoolgang van bepaalde jongeren. Middels deze bijles kunnen ze vaak net wat extra uit zichzelf halen waar ze veel kracht en energie uit kunnen putten. Vanuit mijn pedagogische achtergrond is dit erg belangrijk en hiermee hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van een aantal kinderen.

Eindhoven

Fabian

Eindhoven

None

Bijles met Fabian

Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Fabian Bäumer, 28 jaar oud en recentelijk afgestudeerd als master in de filosofie aan de universiteit van Tilburg. Gedurende mijn opleiding ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in de sociaal maatschappelijke toepasbaarheid van abstracte filosofische theorie. Mijn MA thesis, de ethiek binnen toerisme en vrije tijd, was uiteindelijk een poging om theorie en praktijk samen te brengen en vanuit daar nieuwe en relevante kennis op te bouwen. Ik zou graag bijles willen geven, omdat ik uiteindelijk van mening ben dat kennis en goed onderwijs een essentiële basis zijn voor een mens en ik daar graag een bijdrage in wil en kan leveren. Ik heb uiteindelijk de ambitie om te gaan promoveren en wellicht een carrière in het onderwijs te vervolgen. Een bijbaan als bijles leraar zou in mijn ogen dan ook een ideale kans zijn om ervaring op te doen en om kennis te delen. Ik zie mijzelf als iemand die goed kan luisteren en dingen op een duidelijke, geduldige manier kan uit leggen. Daarnaast heb ervaring met het schrijven van teksten, analytische en kritisch denken en het analyseren en begrijpen van theoretische stof. Op dit moment verzorg ik een aantal workshops en gastcolleges ethiek voor mbo studenten aan het Koning Willem I College in Den Bosch, dus ik heb enkele ervaring met het lesgeven, maar zou deze graag willen uitbreiden met een wat persoonlijkere ervaring in de vorm van bijles geven. De vakgebieden waar ik als bijles leraar een bijdrage aan zou kunnen bieden zijn: filosofie, maatschappijleer, schrijven en analyseren van teksten en Engels. Mocht u naar aanleiding van deze motivatiebrief nog vragen hebben dan beantwoord ik deze graag in een persoonlijk gesprek. Met vriendelijke groet, Fabian Bäumer

Eindhoven

Natalia

Eindhoven

None

Bijles met Natalia

I have been a teacher for over 10 years, I love my job and cannot imagine doing anything else

Eindhoven