Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Ellen

Eindhoven

Professioneel / Volwassen, TKT English, Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

Bijles met Ellen

Ik ben een ervaren docent/vertaler die het leuk vindt om jongeren te helpen met hun opleiding. Vanuit mijn ervaringen zowel als leraar als ouder merk ik dat het vaak heel goed werkt om even een net andere uitleg te krijgen, waardoor de 'klik' met de stof er ineens wel is.

Eindhoven
TKT English
Professioneel / Volwassen, Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

An

Eindhoven

Bachelor / HBO, Katholieke Hogeschool Kempen

Bijles met An

Bijles geven voor mij is het helpen van kinderen, jongeren en volwassenen en het verder bouwen aan hun toekomst. Ik kan een steun zijn bij het leren leren, maar ook wanneer andere aspecten het leren belemmeren.

Eindhoven
Bachelor / HBO, Katholieke Hogeschool Kempen

Christiaan

Eindhoven

Bachelor / HBO, Technische Informatica, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Bijles met Christiaan

Ik wil mijn passie voor zowel theoretische informatica als gewoon programmeren graag met anderen delen.

Eindhoven
Technische Informatica
Bachelor / HBO, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Rick

Eindhoven

Technische Universiteit Eindhoven

Bijles met Rick

Tijdens mijn studie heb ik vaak bijles gegeven aan medestudenten van dezelfde opleiding of andere opleidingen. Het is heel prettig om de door mij vergaarde kennis door te geven aan andere en te zien dat leerlingen, na de bijlessen, weer mee kunnen komen op het gewenste niveau. Nu ik ben afgestudeerd zou ik het leuk vinden om bijlessen te blijven geven en scholieren op weg te helpen, zodat ze weer gemotiveerd verder kunnen met hun studie.

Eindhoven
, Technische Universiteit Eindhoven

Samantha

Eindhoven

Master / WO, Psychologie en recht, Universiteit Maastricht

Bijles met Samantha

Tijdens mijn studie Psychologie heb ik al les gegeven, klassikaal en individueel. Hier had ik ontzettend veel plezier in, en het ging me goed af.

Eindhoven
Psychologie en recht
Master / WO, Universiteit Maastricht

Jessica

Eindhoven

Bijles met Jessica

Toen ik de vacature zag om bijles te geven, werd ik meteen enthousiast. Ik vind het namelijk erg leuk om bijles te geven en heb dit in het verleden ook met erg veel plezier gedaan. Momenteel ben ik een derdejaars student op de internationale pabo in Meppel. Dit betekent dat ik een lerarenopleiding doe, maar dan Engelstalig. Ook ben ik Engelstalig opgevoed, omdat mijn moeder Amerikaanse is. Ik vind het erg leuk om lessen te maken en voor te bereiden en probeer dit altijd op een creatieve manier te doen. Ik ben stressbestendig, ik heb doorzettingsvermogen en ik kan vaak problemen van verschillende kanten bekijken en oplossen. De afgelopen 5 maanden heb ik in Noorwegen gestudeerd, maar omdat ik over 3 weken definitief terug in Nederland ben, wil ik erg graag een bijbaan als bijles docent.

Eindhoven

Cindy

Eindhoven

Bijles met Cindy

Bijles geven is een belangrijk onderdeel van de schoolgang van bepaalde jongeren. Middels deze bijles kunnen ze vaak net wat extra uit zichzelf halen waar ze veel kracht en energie uit kunnen putten. Vanuit mijn pedagogische achtergrond is dit erg belangrijk en hiermee hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van een aantal kinderen.

Eindhoven

Naomi

Eindhoven

Bachelor / HBO, Financieel Management, Financieel Management

Bijles met Naomi

In de volgende vakken geef ik bijles: Online Reisagent-Blogging, Social Media & Marketing, Business Development, Change Management, Event Management, Geschiedenis, Noors, Engels & Rechten, plus de andere aangegeven vakken. De reden waarom ik bijles geef, is om kennis te delen en studenten bij te staan in hun zelfontwikkeling, zodat ze op een positieve en gemotiveerde manier verder kunnen.

Eindhoven
Financieel Management
Bachelor / HBO, Financieel Management

Miriam

Eindhoven

Bijles met Miriam

Dankzij mijn studie tot docente Duits vind ik het extra leuk om jongeren meer te leren over de Duitse taal.

Eindhoven

Imke

Eindhoven

Bijles met Imke

Kennis overdragen van mijn vakgebieden en studenten/leerlingen motiveren en inspireren is mijn passie. Ik zie het als een uitdaging om studenten/leerlingen enthousiast te maken over mijn vakgebieden. Daarnaast vind ik het belangrijk om bij te dragen aan het delen van kennis. Kennis is immers essentieel voor de ontwikkeling van een persoon.

Eindhoven