Bijles Mechanica‑dynamica in Eemnes

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Gert

Baarn

Master / WO

Hogeschool Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Gert

Iedereen kan altijd blijven bijleren. Mijn motto is improve and enjoy (verbeter en geniet) Mijn technische kennis in de industrie wil ik graag met andere delen.

Baarn
Master / WO, Hogeschool Utrecht

mechanica-dynamica

Luna

Bussum

Master / WO

Universiteit Utrecht

Moderne Letterkunde

Bijles mechanica-dynamica met Luna

Ik zou het erg leuk vinden om mijn kennis over de Spaanse taal en cultuur over te dragen en mensen te helpen die daar moeite mee hebben. Ik ben een geduldig persoon die goed kan uitleggen en bereid is om zich in te zetten voor het maximale resultaat. Spaans is een prachtige taal en ik denk dat mijn enthousiasme zeker aanstekelijk kan werken voor zij die het lastig vinden.

Bussum
Moderne Letterkunde
Master / WO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Caroline

Soest

Master / WO

Universiteit Glasgow

Tourism planning

Bijles mechanica-dynamica met Caroline

Ik geef al jaren prive les met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht. Door ervaring weet ik ook dat veel mensen, die moeite hebben met talen snel afhaken omdat het tempo te snel is en omdat ze de basis van de taal niet behersen. Mijn lessen geven de leerling juist de tijd om de taal te begrijpen waardoor ze de achterstand in kunnen halen. Ook leren ze hun angst om te spreken te overwinnen. Echte lessen op maat die vooruitgang garanderen en waar je niet afhaakt!

Soest
Tourism planning
Master / WO, Universiteit Glasgow

mechanica-dynamica

Marga

Soest

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

European studies

Bijles mechanica-dynamica met Marga

Tijdens mijn studie heb ik altijd bijles gegeven en huiswerkklassen begeleid. Ik heb daar bijles Frans gegeven, maar omdat het principe van het leren van een taal voor iedere taal hetzelfde is, heb ik ook bijles gegeven in de andere talen. Omdat ik op de middelbare school goed was in de betavakken, heb ik bij Leren&ZO ook bijles gegeven in betavakken op onderbouwniveau. Door mijn studie Frans weet ik als geen ander wat je moet doen om een taal te leren. Hoe leer je woordjes? Hoe pak je een leestekst goed aan? Hoe studeer je voor een toets? Dat zijn allemaal vragen waar ik je mee kan helpen.

Soest
European studies
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

mechanica-dynamica

Anna

Bussum

Bachelor / HBO

HVA

Lerarenopleiding Biologie 2de graad

Bijles mechanica-dynamica met Anna

Na een tijd gereisd te hebben begin ik in november aan de deeltijd premaster Ecology. Tijdens mijn reis heb ik besloten om toch verder te studeren in de richting, binnen mijn vakgebied, die mij zo zeer trekt. Toch vind ik het zonde om mijn eerdere kennis en vaardigheden als biologie docente niet meer in te zetten. Gezien dit en omdat de premaster deeltijd is, wil ik graag weer wat uren draaien in het onderwijs; als docente of huiswerk/leerlingbegeleider e.a.

Bussum
Lerarenopleiding Biologie 2de graad
Bachelor / HBO, HVA

mechanica-dynamica

Britt

Bussum

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

Sociaal Pedagogische Hulpverlening - Uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker

Bijles mechanica-dynamica met Britt

Ik wil graag mezelf meer ontwikkelen. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen en jongeren te werken en heb hier veel ervaring mee, met name door eerdere stages. Ook heb ik eerder bijles gegeven in mijn eigen kenniskring. Het geven van bijles behoudt voor mij de balans tussen het werken met kinderen/jongeren met en zonder een ontwikkelingsbeperking. Het werken als studiebegeleider sluit goed aan bij mijn huidige opleiding. Ik vind het erg leerzaam en doe graag meer ervaring op binnen dit (onderwijs)gebied.

Bussum
Sociaal Pedagogische Hulpverlening - Uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

mechanica-dynamica

Pien

Hilversum

Bijles mechanica-dynamica met Pien

Ik werk graag met kinderen, omdat ze vaak heel enthousiast en eerlijk zijn. Ik vind het heel fijn als ik kinderen iets kan leren en ze meer zelfvertrouwen kan geven. Daarnaast ben ik erg rustig en weet ik verschillende methodes om kinderen les te geven. Ik heb al 4 jaar ervaring door mijn eigen coachings- en bijlespraktijk voor kinderen.

Hilversum

mechanica-dynamica

Rosalie

Hilversum

Bachelor / HBO

Media College Amsterdam

Hku Animatie

Bijles mechanica-dynamica met Rosalie

Ik ben als freelancer veel thuis, ik doe kinderboek-illustraties en beeldbewerking, waarvan veel in Photoshop. Ik wil graag meer werk onder de mensen hebben, en daarbij mijn kennis overdragen in iets waar ik heel goed in ben, Photoshop. Ik heb ook een tablet (met tekenpen) waar ik les mee kan geven.

Hilversum
Hku Animatie
Bachelor / HBO, Media College Amsterdam

mechanica-dynamica

Ellen

Hilversum

MAVO / HAVO

ROC van Amsterdam

Ik geef les op een school voor Middelbaar BeroepsOnderwijs

Bijles mechanica-dynamica met Ellen

Ik geef bijles, omdat ik kennis overdragen héél leuk vind! Ik ben erg goed in Nederlands (ik geef er ook les in én ik maak examens voor Cito > voor het mbo), in Rekenen (geef ik ook les in) en met Word. Volgens mijn leerlingen kan ik het goed uitleggen!

Hilversum
Ik geef les op een school voor Middelbaar BeroepsOnderwijs
MAVO / HAVO, ROC van Amsterdam

mechanica-dynamica

Nicky

Hilversum

Hogeschool van Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Nicky

Ik ben goed met kinderen in de basisschoolleeftijd, mijn vorige baan was ook met die doelgroep (speeltuinleider; activiteiten organiseren voor kinderen was een van mijn taken).

Hilversum
, Hogeschool van Utrecht

Populaire bijlesaanvragen

bijles door studenten, bijles Mechanica-dynamica Eemnes, student aan huis bijles, bijles in engels, bijles Mechanica-dynamica aan huis in Eemnes, examentrainer Mechanica-dynamica Eemnes, bijlesdocenten Mechanica-dynamica, bijles Eemnes, bijles volgen