Bijles Mechanica‑dynamica in Bloemendaal

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Luca

Haarlem

VWO / Gymnasium

De Haagse Hoge School

Voeding & Diëtethiek

Bijles mechanica-dynamica met Luca

Ik geef nu enkele jaren bijles en vind het erg leuk om de stof begrijpelijker te maken voor de leerlingen. Een goede bijlesdocent heeft de nodige kennis, maar kan het ook goed overbrengen door zich in te kunnen leven in de leerling. Ik ben cum laude geslaagd aan de havo en door mijn ervaring in bijles te geven krijg ik vaak te horen dat ik rustig en goed uitleg geef zonder dat de leerling zich onbegrepen voelt. Ik geef bijles in de vakken op de middelbare school wiskunde B, scheikunde, biologie en natuurkunde. Door mijn huidige opleiding, Voeding & Diëtetiek, leer ik o.a. heel veel over het menselijk lichaam en scheikundige processen in de vakken fysiologie, anatomie, pathologie en biochemie. Deze kennis kan ik gebruiken om mijn bijlessen extra te ondersteunen, zodat ik de stof goed onderbouwd kan overbrengen.

Haarlem
Voeding & Diëtethiek
VWO / Gymnasium, De Haagse Hoge School

mechanica-dynamica

Emma

Beverwijk

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

University College

Bijles mechanica-dynamica met Emma

Ik heb op mijn middelbare school met veel plezier vier jaar lang bijles gegeven in verschillende vakken en ook algemene huiswerkbegeleiding. Dit wil ik graag blijven doen, omdat het mij veel voldoening geeft. Het leukste aan bijles geven vind ik het moment waarop de leerling de stof begint te snappen, en het keiharde werken beloond wordt met een mooi cijfer. Je kunt echt iets betekenen voor de leerling. Ik vind het uitleggen van stof leuk en ik ben geduldig. Iedere leerling leert en denkt anders, dus het is aan mij om mijn manier van uitleggen daarop aan te passen. Ook dit aspect maakt het werk leuk en afwisselend.

Beverwijk
University College
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

mechanica-dynamica

Marieke

Haarlem

VWO / Gymnasium

Instituut voor Nederlands Taalonderwijs en Taaladvies (Universiteit van Amsterdam)

Bijles mechanica-dynamica met Marieke

Doordat ik een Duitse moeder en een Nederlandse vader heb, ben ik tweetalig opgegroeid. Als native speaker van het Duits, en omdat ik mijn schooltijd in Duitsland doorgebracht heb, kan ik scholieren die deze taal beter willen leren beheersen dus begeleiden. Als moedertaalspreker kan ik studenten helpen de taal accentloos te leren spreken en hen voorzien van een grote woordenschat en foutloze kennis van de grammatica.

Haarlem
VWO / Gymnasium, Instituut voor Nederlands Taalonderwijs en Taaladvies (Universiteit van Amsterdam)

mechanica-dynamica

Emma

Haarlem

Bijles mechanica-dynamica met Emma

Ik heb altijd al veel voldoening gehaald uit het helpen van kinderen, waardoor ik na mijn VWO begonnen ben met de studie gezondheidswetenschappen om mogelijk later aan te schuiven in de Jeugdgezondheidszorg. In deze studie leer ik veel over het cognitieve gedrag en concentratieproblemen bij kinderen rond de puberteit en hoe hiermee om te gaan. Ik merk dat ik veel bijdrage lever aan leerlingen die problemen met wiskunde A hebben. Ik heb veel passie in dit vak en geef die passie graag over aan anderen.

Haarlem

mechanica-dynamica

Caroline

Haarlem

Master / WO

Universiteit Antwerpen

Bijles mechanica-dynamica met Caroline

Ik ben een enorm gemotiveerde 23-jarige, oorspronkelijk uit België en nu wonende in Haarlem. Ik vind het geweldig om kennis over te dragen. Om studenten van alle leeftijden te helpen met groeien. Niet enkel op het vak waarin ze zich inschrijven, maar ook in alle vaardigheden die bij studeren komen kijken zoals stiptheid en positief omgaan met feedback.

Haarlem
Master / WO, Universiteit Antwerpen

mechanica-dynamica

Don

Haarlem

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam

Geschiedenis

Bijles mechanica-dynamica met Don

Ik heb bijna mijn bachelor geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en heb daarnaast ook nog driekwart jaar de bachelor religiewetenschappen gedaan. Ook ben ik erg goed in Nederlands. Ik heb altijd goede methoden van leren gehanteerd, waardoor ik altijd op een interactieve en plezierige manier leer en ook dingen beter kan onthouden. Dit wil ik graag overbrengen aan mensen die moeite hebben met de vakken waarin ik bijles kan geven. Veel kinderen of scholieren vinden vooral geschiedenis erg saai, en dat kan het ook zijn. Het ligt aan de manier waarop je met de informatie omgaat. Daarnaast wil ik later het onderwijs in en is dit een goede manier om ervaring op te doen met het begeleiden en onderwijzen van leerlingen.

Haarlem
Geschiedenis
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

mechanica-dynamica

Sherelle

Velsen

Bijles mechanica-dynamica met Sherelle

Ik ben een 3e jaars HBO studente International Music Management met een grote passie voor muziek, schrijven en de Engelse taal. Vanaf dat ik vrij jong was, was ik al geïnteresseerd in de Engelse taal en daardoor ben ik ook al vroeg begonnen met het leren ervan. Op de middelbare school heb ik Engels afgesloten met een 8, op het MBO met B2/C1 afgesloten. Mijn huidige studie is volledig Engelstalig, en hiervoor ben ik zelfs 3 maanden naar Londen geweest waar ik heb gestudeerd op een volledig Engelstalige universiteit en het merendeel van de tijd Engels heb moeten praten en schrijven. Mijn essays voor deze universiteit werden met enthousiasme ontvangen en ik heb ook gehoord dat ze tevreden waren over mijn schrijven. Ik wil heel graag anderen helpen deze taal beter te beheersen, omdat ik het een hele mooie en belangrijke taal vind.

Velsen

mechanica-dynamica

Dyon

Haarlemmermeer

Bijles mechanica-dynamica met Dyon

Ik heb zelf altijd met plezier les gehad van geschiedenisdocenten en ik wil dit enthousiasme ook op jongeren overbrengen en hen helpen bij deze studie. Met duidelijkheid, een logisch verhaal en humor hoop ik mijn kennis op anderen te kunnen overdragen.

Haarlemmermeer

mechanica-dynamica

Gerko

Haarlem

Master / WO

Vrije Universiteit

master

Bijles mechanica-dynamica met Gerko

De combinatie van onderwijs en zelf dingen ontwikkelen is mij altijd goed bevallen. Ik vind het leuk om mijn kennis aan te scherpen, maar ook om daarin leerlingen mee te nemen. Verrassend vaak gebeurt dat op hetzelfde moment. De mythologie en grammatica van Latijn en Grieks hebben me altijd geboeid en ik heb leerlingen op twee scholen er als docent in mee mogen nemen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in filosofie en levensbeschouwing, onderwerpen die zowel als vak op zich als in de vorm van aanvulling op andere vakken veel extra's geven aan leerlingen. Om mijzelf te blijven aanscherpen en uitdagen, en datzelfde te doen met leerlingen, ben ik graag actief als bijlesdocent.

Haarlem
master
Master / WO, Vrije Universiteit

mechanica-dynamica

Anouk

Haarlem

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

Media, Informatie en Communicatie

Bijles mechanica-dynamica met Anouk

Ik ben goed in Nederlands en ik vind Nederlandse les leuk. Ik geef mijn vriend hierin bijles en op school kijk ik altijd rapporten na (50 tot 70 pagina's). Op school geldt de regel dat bij 10 of meer spel- of stijlfouten je het cijfer 1 krijgt toegewezen en dat is tot op heden nog nooit gebeurd. De reden dat ik bijles geef, is omdat ik de materie snap en het leuk vind om mensen hierbij te helpen. Ik heb ook de optie studiementoraat aangevinkt, omdat ik het leuk vind om mensen hierin te ondersteunen.

Haarlem
Media, Informatie en Communicatie
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam