Bijles Wiskunde in Berkelland

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

wiskunde

Ruth

Haaksbergen

VWO / Gymnasium

Het Assink Lyceum locatie Haaksbergen

VWO diploma NG/NT

Bijles wiskunde met Ruth

Ik haal er ontzettend veel voldoening uit om anderen te helpen betere cijfers te behalen. Ik ben zelf een gedreven studente en sta altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Het leukste aan bijles geven, is na afloop van een toets te horen krijgen dat leerlingen er een goed gevoel bij hadden.

8/10

Haaksbergen
VWO diploma NG/NT
VWO / Gymnasium, Het Assink Lyceum locatie Haaksbergen

wiskunde

Dennie

Haaksbergen

Professioneel / Volwassen

ROC Deventer

MBO Chemisch Fysisch Analist

Bijles wiskunde met Dennie

Lesgeven is groeien en zien groeien.

Haaksbergen
MBO Chemisch Fysisch Analist
Professioneel / Volwassen, ROC Deventer

wiskunde

Alfred

Markelo

Bachelor / HBO

Stichting Wetenschappelijk Onderwijs Twente

Bedrijfskunde

Bijles wiskunde met Alfred

Het aanleren van 'hoe pak je slim een wiskundeopgave aan?' en 'Hoe los je iets op?' is heel erg leuk. Dat merk Ik ook met rekenen, want dat is bij veel kinderen door de rekenmachine minder ontwikkeld. Ik help studenten van alle leeftijden met wiskunde!

Markelo
Bedrijfskunde
Bachelor / HBO, Stichting Wetenschappelijk Onderwijs Twente

wiskunde

Petra

Haaksbergen

Bachelor / HBO

Saxion Deventer

Academische PABO

Bijles wiskunde met Petra

Drie jaar geleden heb ik gekozen om te starten op de Academische PABO en hier heb ik geen moment spijt van gehad. Het enthousiasme van de kinderen, het bijdragen aan hun ontwikkelingen en de onvoorspelbaarheid van een schooldag spreken mij erg aan. Wat is er mooier dan het blije gezicht van een kind wanneer een moeilijke som toch gelukt is? Dit hoop ik mee te kunnen nemen bij het geven van bijles. Ook hier draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen en werk je samen naar een doel toe.

Haaksbergen
Academische PABO
Bachelor / HBO, Saxion Deventer

wiskunde

Eline

Berkelland

VWO / Gymnasium

HAN Nijmegen

Bijles wiskunde met Eline

Ik heb voorheen ook studiebegeleiding gegeven. De kennis die ik heb opgedaan op het vwo wil ik graag delen met anderen die er meer moeite mee hebben. Het is ook goed om nog met die opgedane kennis bezig te zijn.

Berkelland
VWO / Gymnasium, HAN Nijmegen

wiskunde

Maaike

Lochem

MAVO / HAVO

Cibap Vakschool voor Verbeelding

Afgeronde VMBO GemengDecoratie en Restauratie MBO niveau 4

Bijles wiskunde met Maaike

Ik vind het altijd erg fijn om mijn kennis met anderen te delen, ook wil ik graag kinderen en jongeren helpen bij de vakken waar ik veel kennis over heb.

Lochem
Afgeronde VMBO GemengDecoratie en Restauratie MBO niveau 4
MAVO / HAVO, Cibap Vakschool voor Verbeelding

wiskunde

Nienke

Hengelo

Bachelor / HBO

Saxion Hogeschool

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Bijles wiskunde met Nienke

Ik vind het erg leuk om mensen te helpen met dingen die ze niet snappen. Inmiddels heb ik meerdere studenten bijles gegeven en ze zijn erg positief over de manier waarop ik uitleg geef. Ik ben een geduldig persoon en ben bereid om de leerling te helpen totdat hij of zij het snapt.

9,5/10

Hengelo
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek
Bachelor / HBO, Saxion Hogeschool

wiskunde

Laura

Enschede

Bachelor / HBO

University of Applied Sciences

Bijles wiskunde met Laura

Gedurende mijn Bacheloropleiding heb ik 2-3 jaar bijles gegeven in Natuurkunde en Wiskunde. Dit heb ik in Someren/Asten gedaan en ik heb dit als erg leuk ervaren. Ik ben sinds een aantal weken verhuisd naar Enschede, maar het lijkt me erg fijn om weer bijles te kunnen geven in de omgeving.

Enschede
Bachelor / HBO, University of Applied Sciences

wiskunde

Lisa

Lochem

Bijles wiskunde met Lisa

In het begin van dit jaar heb ik particulier bijles gegeven, dit is mij erg goed bevallen. Het doet mij een plezier om kennis over te dragen aan andere mensen. Daarom lijkt het mij ontzettend leuk om voor op een wat grotere schaal bijles te geven of huiswerkbegeleiding te bieden. Op die manier kan ik ook te weten komen of het misschien iets voor mij is om mijn onderwijs bevoegdheid te halen in de toekomst.

Lochem

wiskunde

Sven

Eibergen

VWO / Gymnasium

Hogeschool Windesheim te Zwolle

Lerarenopleiding Wiskunde

Bijles wiskunde met Sven

Ik ben momenteel een leraar in opleiding voor het vak wiskunde. Hierin ben ik momenteel bezig met mijn 3e leerjaar en heb al enige ervaring binnen het voorgezet onderwijs met lesgeven, maar ook met bijles geven. Het leukste aan bijles geven is dat je leerlingen extra ondersteuning kan geven zodat ook zij vorderen in hun wiskundige kennis. Mijn doel is niet alleen een goed cijfer halen, maar ook ervoor zorgen dat leerlingen er op langere termijn iets aan hebben.

Eibergen
Lerarenopleiding Wiskunde
VWO / Gymnasium, Hogeschool Windesheim te Zwolle

Studenten die we al konden helpen

 • Bjarne uit Haaksbergen

  Leonie zit op havo 5 en zoekt bijles wiskunde A Havo-5 om zich klaar te stomen voor het eindexamen. Exponentiële verbanden en statistische variabelen gaan moeilijke.

 • Laila uit Lichtenvoorde

  Laila zit op vwo 6 en heeft problemen met wiskunde A. Op zich ging vorig jaar wel goed, maar dit jaar tijdens de eerste toetsweek ging het al fout.

 • Christel uit Vorden

  Christel doet een mbo niv. 4 opleiding tot Chemisch analyst en volgt al wiskunde om door te stromen naar het HBO. Dat gaat zeer goed maar omdat alles zelfstudie is zijn er enkele onderw… Lees meer

 • Lucas uit Zelhem

  Een 4havo student uit Zelham zoekt begeleiding bij wiskunde en scheikunde. Het gaat om algemene begeleiding bij de vakken om het beter te begrijpen en cijfers te verbeteren.

 • Veronique uit Aalten

  Leerling 6VWO zoekt begeleiding voor Wiskunde A.

 • Imke uit Hengelo

  Paul uit 5 havo is vorig jaar doorgestroomd uit de mavo en heeft problemen met wiskunde A en ook het gebruik van zijn rekenmachine. Momenteel staat hij een onvoldoende.

 • Evelien uit Hengelo

  Student HAVO 5 heeft moeite met wiskunde B.

 • Laila uit Doetinchem

  Leerling 4 VWO zoekt begeleiding voor wiskunde A.

 • Anneke uit Warnsveld

  Leerlinge zit in de eindexamenklas mavo en staat een 3 voor wiskunde. Ze roept dat ze het niet kan en niet snapt. Ze moet minimum een 5,5 halen om het diploma te halen. Daarom zoekt het… Lees meer

 • Anouk uit Borne

  Anouk is 2ejaarsstudent in de HBO bouwkunde en heeft moeite met wiskunde. Hij heeft voor een tentamen steeds het gevoel dat hij de lesstof kent, maar blijft onvoldoendes halen. Hij zoek… Lees meer

 • Thijmen uit Hengelo

  Thijmen zit nu in tl/ havo klas 1. Volgend jaar mag hij naar 2 havo. Hij heeft moeite met wiskunde: de vraagstelling en het inzicht. Hij staat op dit moment op tl niveau 6,3 en op h… Lees meer

 • Brayan uit Hengelo

  Matthijs gaat na de zomer over naar HAVO 5 en had vorig schooljaar veel moeite met wiskunde A. Hij heeft hard moeten werken voor een voldoende en zou graag begeleiding doorheen het voll… Lees meer

 • Arzu uit Borne

  Een student 3VMBO heeft moeite wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Zij zegt de stof te kennen maar het niet te kunnen toe te passen.

 • Noa uit Hengelo

  Noa zit in 3VWO en heeft wat moeite met wiskunde. Vooral inzichtsvragen op de toetsen vindt ze erg moeilijk. Merel heeft vaak het gevoel dat ze niet genoeg doordenk en daardoor een lage… Lees meer

 • Madelief uit Doetinchem

  Madelief uit HAVO 4 zoekt bijles wiskunde.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.