Bijles Studiebegeleiding in Bergen

Verbeter je studiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

studiebegeleiding

Sonja

Heemskerk

Master / WO

UvA

Franse taal-en letterkunde/ Instituut voor de Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Sonja

Het Franse bloed kruipt waar het niet gaan kan, naast mijn praktijk voor coaching voor jongeren, wil ik mijn vakkennis graag blijven inzetten om jou verder te helpen! Samen kunnen we bouwen aan jouw successen voor dit schoolvak.

Heemskerk
Franse taal-en letterkunde/ Instituut voor de Lerarenopleiding
Master / WO, UvA

studiebegeleiding

Anne

Alkmaar

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Leraar GS nog niet af

Bijles studiebegeleiding met Anne

Als hogerejaarsstudent aan een lerarenopleiding die momenteel alweer enige tijd parttime werkzaam is als docent binnen het VO, kan ik zeggen dat ik een passie heb voor lesgeven en vooral een passie heb om leerlingen verder te helpen met hun educatieve ontwikkeling. Het geven van bijles is mij niet onbekend en het mooie aan het geven van bijles voor mij als docent is het directe contact dat ik met een leerling heb. Op deze manier kan ik van dichtbij hun progressie meemaken en mag ik zeer actief deelnemen hieraan. Waarom ik bijles wil geven? Misschien heel cliché, maar ik haal er plezier uit. Het geeft mij een goed gevoel om op een positieve wijze deel uit te mogen maken van de educatieve ontwikkeling van een leerling.

Alkmaar
Leraar GS nog niet af
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

studiebegeleiding

Kjell

Hoorn

Master / WO

Universiteit Twente

Computer Science

Bijles studiebegeleiding met Kjell

Het lijkt mij leuk om mensen te begeleiden in problemen die ik tijdens mijn studie ook ben tegengekomen. Al een tijdje ben ik bezig met het ondersteunen van problemen waar studiegenoten niet uit komen, zoals het schrijven van een scriptie. Ook voor bijles in programmeren, wiskunde en computerprogramma's ben ik inzetbaar.

Hoorn
Computer Science
Master / WO, Universiteit Twente

studiebegeleiding

Britt

Oostzaan

Master / WO

Universiteit Utrecht

Duitse taal & cultuur + eerstegraads lesbevoegdheid

Bijles studiebegeleiding met Britt

Britt studeerde Duitse taal en cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en de Universität zu Köln. Daarna rondde zij haar masterstudie Duitse taal en cultuur af aan de Universiteit Utrecht en behaalde daar tevens haar eerstegraads lesbevoegdheid voor het schoolvak Duits. Britt beheerst zowel de Nederlandse als de Duitse taal vloeiend in woord en geschrift. Al voor haar twintigste stond Britt voor de klas als docente Duits, voornamelijk in de onder- en bovenbouw op havo- en vwo-niveau. Sinds 2016 is zij als auteur verbonden aan Noordhoff Uitgevers waar zij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van lesmateriaal. Het betreft hierbij niet alleen de lesboeken, maar ook het digitaal, gedifferentieerd lesmateriaal. Van 2016 tot 2018 was Britt verbonden aan het Duitsland Instituut Amsterdam (DIA) bij de Universiteit van Amsterdam. Hier was zij o.a. verantwoordelijk voor het projectmanagement van de onderwijsafdeling en schreef daar mee aan het Belevingsonderzoek Duits (2017). Ook organiseerde zij diverse workshops op het Nationaal Congres Duits (NCD). Naast haar werkzaamheden als docente, auteur en projectmanager, heeft Britt ook reeds ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en in het spotten en vertalen voor zowel televisie-uitzendingen als didactisch videomateriaal. Tevens is Britt sinds 2019 voorzitter van het Duitsland Alumni Netwerk / Deutschland Alumni Netzwerk Niederlande waarbij de organisatie van diverse activiteiten rondom Nederlands-Duitse betrekkingen centraal staat.

Oostzaan
Duitse taal & cultuur + eerstegraads lesbevoegdheid
Master / WO, Universiteit Utrecht

studiebegeleiding

Martina

Alkmaar

Bachelor / HBO

UvA

Bijles studiebegeleiding met Martina

Ik vind het leuk om geïnteresseerden de Duitse taal te leren en ze te helpen zich daarin te verbeteren. Want ik ben van mening dat men alles kan leren! Dit mits je gemotiveerd bent en inzet toont.

Alkmaar
Bachelor / HBO, UvA

studiebegeleiding

Leon

Heemskerk

Bijles studiebegeleiding met Leon

Bijles geven vind ik leuk en uitdagend! Momenteel ben ik vierdejaars pabo-student. Ik vind het fijn om doelgericht met leerlingen te werken aan ontwikkelpunten. Ook ben ik enthousiast, flexibel en een goede communicator.

Heemskerk

studiebegeleiding

Marie Jose

Groet

Bachelor / HBO

Hogeschool Inholland

Leraar Basisonderwijs

Bijles studiebegeleiding met Marie Jose

Het is erg fijn als je als bijles-docent het verschil kunt maken en een leerling de vaardigheden kunt bijbrengen om een toets, een werkstuk, een presentatie of een andere opdracht succesvol af te ronden. Je ziet een leerling groeien in zijn zelfvertrouwen. Door een gebrek aan zelfvertrouwen, het ontbreken van goede studievaardigheden en een gebrek aan succes-ervaringen gaat een leerling snel denken : "Ik kan het toch niet'. Het is mooi als jij als docent dit patroon kunt doorbreken en de leerling het zelfvertrouwen kunt geven om te denken: 'Ik kan dit en ik weet stap voor stap hoe ik dit aan ga pakken'.

Groet
Leraar Basisonderwijs
Bachelor / HBO, Hogeschool Inholland

studiebegeleiding

Vera

Alkmaar

Bijles studiebegeleiding met Vera

Ik volg momenteel de lerarenopleiding Biologie, vorig jaar heb ik mijn propedeuse behaald. Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd om les te geven aan jongeren. Ik vind het hartstikke leuk om jongeren te kunnen begeleiden in hun leerprocessen en dat is de reden waarom ik bijlesgever ben. Ik heb al eerder bijles gegeven op mijn middelbare school en in mijn opleiding, dit is goed bevallen voor mij en mijn studenten.

Alkmaar

studiebegeleiding

Arthur

Purmerend

Bijles studiebegeleiding met Arthur

Ik ben momenteel in opleiding tot onderwijsassistent en ik heb het doel om hierna de Pabo te gaan doen. Deze studie en mijn stages doe ik met veel passie. Hierdoor heb ik voor mijn gevoel nog geen dag gewerkt sinds ik hier aan begonnen ben. Ik help de leerlingen graag om zichzelf op verschillende vlakken te verbeteren. Het is voor mij een enorme beloning als de leerlingen na mijn uitleg doorhebben wat de lesstof inhoudt. Tijdens mijn stagedagen help ik ook kinderen met studiebegeleiding. Ik heb ervaring in het uitleggen van de lesstof en ik weet hoe ik deze moet overbrengen.

Purmerend

studiebegeleiding

Annemieke

Hoorn

Bachelor / HBO

Bijles studiebegeleiding met Annemieke

Ik studeer de lerarenopleiding Aardrijkskunde. Hiervoor heb ik de PABO gedaan. Bijles geven is een logische bezigheid :)

Hoorn
Bachelor / HBO,