Bijles Mechanica‑dynamica in Beesel

Verbeter je mechanica-dynamica vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica-dynamica

Laetitia

Roermond

Bijles mechanica-dynamica met Laetitia

Ik ben docent full-time docente Frans en geef daarnaast graag bijles aan leerlingen. Ik vind het mooi om te zien hoe snel een jong kind de informatie oppakt, heel anders dan bij volwassenen. Maar toch geef ik bijles aan studenten van alle leeftijden!

Roermond

mechanica-dynamica

Tom

Beringen

Master / WO

kuleuven

Rechten

Bijles mechanica-dynamica met Tom

Ik heb reeds ervaring in het bijles geven, daarnaast ben ik PAL-tutor aan de KULeuven. Tijdens het afwerken van mijn master rechten volg ik tevens een SLO aan de KULeuven. Andere leerlingen helpen is een passie. Daarenboven leer je altijd zelf nieuwe dingen en blijf je fris in het hoofd.

Beringen
Rechten
Master / WO, kuleuven

mechanica-dynamica

Monique

KESSEL

Bachelor / HBO

Hogeschool Schoevers Eindhoven

Bijles mechanica-dynamica met Monique

Ik vind het ontzettend leuk om kennis over te dragen en mensen te helpen en te motiveren. Door mijn sterk analytisch vermogen ben ik uitstekend in staat een probleem te analyseren en een bijhorend stappenplan op te stellen. Ik communiceer op een duidelijke en correcte manier (zowel schriftelijk als mondeling). Het geven van bijles houdt mij scherp, omdat ik zelf bij 'moet' blijven!

KESSEL
Bachelor / HBO, Hogeschool Schoevers Eindhoven

mechanica-dynamica

Lotte

Roermond

Bijles mechanica-dynamica met Lotte

Aangezien mijn passie in de chemie ligt en ik gedurende mijn studie klasgenoten bijles heb gegeven in vakken, doe ik dat nu weer doen voor middelbare scholieren. Ik ben een kalm en begripvol persoon en ben goed in het beeldend uitleggen van moeilijke theorieën. Ik heb veel ervaring in onderzoek. Hierbij dien je moeilijke vraagstukken kort en bondig aan mensen uit te leggen, een vaardigheid die ook handig is voor het geven van bijles. Indien nodig, kan ik de gehele bijles ook in het Engels geven.

Roermond

mechanica-dynamica

Vincent

Roermond

Bijles mechanica-dynamica met Vincent

Momenteel ben ik werkzaam als "Piping & Plant Layout Engineer PDMS" bij "NEM Energy" te Zouterwoude. En mijn vorige werkgever was Tebodin. Ik ben vertrouwd met de vele facetten van de piping-engineering wereld. Een stress-analist ben ik niet, wel in staat stress-berekeningen te lezen interpreteren. In deze baan ben ik uitgegroeid van cad-tekenaar tot piping-designer, plot-plan, en layout-engineer. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de optimalisatie en automatisering van werkprocessen en het trainen (in 3D PDMS/AutoCAD) van engineers. De afgelopen 2 jaar heb ik bij NEM Energy b.v./Siemens geholpen zowel 3D PDMS en AutoCAD in de organisatie te implementeren. Het trainen van mensen op allerlei niveaus is mij niet vreemd meer en ik zou het verder willen uitbouwen. Ik kan me snel in een individuele kandidaat zijn haar of zijn niveau verplaatsen en een gedegen basis leggen. Zo kan ik dingen waarmee ik zelf heb geworsteld snel en duidelijk uitleggen aan anderen. Ik ben bovendien ACE “Autodesk Certified Engineer” AutoCAD Manager en programmeur in het dagelijkse beroepsleven. Wel hecht ik waarde aan het geven 1 op 1 begeleiding en contact.

Roermond

mechanica-dynamica

Diwi

Roermond

Master / WO

Universiteit Maastricht

WO, Nederlands recht (privaatrecht en strafrecht)

Bijles mechanica-dynamica met Diwi

Ik wil graag bijles geven omdat ik anderen daarmee help. Graag wil ik mijn kennis overbrengen op anderen en anderen laten zien hoe ik bepaalde problemen aanpak. Ik heb een grote passie voor het Recht en alle aspecten die daarmee van doen hebben. Het ging mij op de universiteit erg gemakkelijk af dankzij mijn aanpak en hoop dit op anderen te kunnen overbrengen. Al enige tijd geef ik anderen bijles. Dit zijn voornamelijk vrienden en kennissen. Omdat dit zo goed bevalt, en ik bovendien positieve reacties krijg, wil ik dit graag op grotere schaal gaan doen. Ik heb een baan voor 24 u per week. De rest van mijn tijd zou ik graag nuttig besteden aan het geven van bijles. Ik ben goed met mensen en kan mij mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Daarnaast zie ik het geven van bijles ook als een investering in mijzelf.

Roermond
WO, Nederlands recht (privaatrecht en strafrecht)
Master / WO, Universiteit Maastricht

mechanica-dynamica

Stan

Roermond

MAVO / HAVO

Gilde Opleidingen Roermond Kerkeveldlaan

Onderwijsassistent niveau 4

Bijles mechanica-dynamica met Stan

Ik heb al ervaring in het geven van bijlessen en dit is ondertussen uitgegroeid tot een vaste nevenactiviteit. Zelf vind ik het leuk om de individueel les te geven aan leerlingen die moeite hebben met rekenen/wiskunde. Ik vind het een leuke uitdaging om met deze leerlingen aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat zij de lesstof begrijpen.

Roermond
Onderwijsassistent niveau 4
MAVO / HAVO, Gilde Opleidingen Roermond Kerkeveldlaan

mechanica-dynamica

Angelique

Roermond

VWO / Gymnasium

Fontys Hogeschool

Recente studierichting: tweetalig vwo, actieve studierichting: tweede graads lerarenopleiding Duits. Zie voor meer info de andere kopjes.

Bijles mechanica-dynamica met Angelique

Ik volg de tweedegraads lerarenopleiding Duits, die mij zeer goed bevalt. Daarnaast ben ik van plan om me na mijn studie in het speciaal onderwijs te verdiepen. Ik wil zeer graag het beroep van docente uitoefenen, en bijles sluit hier goed bij aan. Daarnaast heb ik ervaring met leerlingen met een handicap of autisme. Ik geef op dit moment (eind 2015 tot midden 2016) les op een vmbo-school.

Roermond
Recente studierichting: tweetalig vwo, actieve studierichting: tweede graads lerarenopleiding Duits. Zie voor meer info de andere kopjes.
VWO / Gymnasium, Fontys Hogeschool

mechanica-dynamica

Emma

Roermond

Bijles mechanica-dynamica met Emma

Graag zou ik bijles willen geven om leerlingen te helpen hun vaardigheden te verbeteren in vakken die mij goed afgaan. Door mijn studie Communicatie-en informatiewetenschappen aan de universiteit van Nijmegen is mijn niveau Engels en Nederlands naar een nog hoger niveau getild waardoor ik goed stof kan uitleggen. Daarnaast heb ik het afgelopen halfjaar nog ervaring opgedaan in het buitenland in Canada, waardoor mijn Engels verbeterd is.

Roermond

mechanica-dynamica

Mayke

Maasbree

Bijles mechanica-dynamica met Mayke

Om anderen te helpen hun toetsen te behalen.

Maasbree