Verbeter je aardrijkskunde vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

aardrijkskunde

Rens

Leiden

Master / WO, Master of Arts Philosophy, Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles aardrijkskunde met Rens

Doceren is mijn passie. Ik geef al zo lang ik me kan herinneren bijles (al vanaf de lagere school) en heb recentelijk de opleiding voor filosofiedocent afgerond.

Leiden
Master of Arts Philosophy
Master / WO, Erasmus Universiteit Rotterdam

aardrijkskunde

Ethan

Hoogvliet Rotterdam

VWO / Gymnasium, Leraaropleiding Biologie 4de jaar, Hogeschool van Rotterdam

Bijles aardrijkskunde met Ethan

Ik wil bijles geven, omdat ik het ontzettend leuk vind om met kinderen te werken. Mijn opleiding heeft er alles mee te maken en geef al 3 jaar lang bijles.

Hoogvliet Rotterdam
Leraaropleiding Biologie 4de jaar
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Rotterdam

aardrijkskunde

Fay

Den Haag

Bachelor / HBO

Bijles aardrijkskunde met Fay

Ik wil heel erg graag mensen helpen met bereiken wat ze willen. Zelf begonnen op TL doe ik nu de Honors College van de universiteit van Leiden. Iedereen kan het, alleen soms hebben mensen wat hulp nodig. Om die hulp te kunnen zijn geef ik bijles.

Den Haag
Bachelor / HBO,

aardrijkskunde

Annemarie

Schiedam

Bachelor / HBO, Management Uitgaand Toerisme en Reisorganisatie, NHTV Breda

Bijles aardrijkskunde met Annemarie

In mijn werkverleden als manager heb ik al veel collega's wat kunnen leren. Het lijkt mij geweldig om dat ook aan andere mensen te kunnen overbrengen. Uiteraard is Nederlands mijn moedertaal en spreek ik door mijn werk iedere dag Engels. Doordat ik een eigen bedrijf heb, ben ik flexibel inzetbaar.

Schiedam
Management Uitgaand Toerisme en Reisorganisatie
Bachelor / HBO, NHTV Breda

aardrijkskunde

Tobias

The Hague

Master / WO, Bedrijfswetenschappen, Vrije Universiteit

Bijles aardrijkskunde met Tobias

Ik geniet en haal voldoening uit het helpen van mensen. Ik heb in mijn tijd bij AmigoAmigo meer dan 20 stagiares begeleid bij het schrijven van hun scriptie en afstuderen. Allen zijn met minimaal een 7,5 geslaagd. Verder ben ik zelf heel leergierig en stop ik nooit met nieuwe kennis opdoen en geeft het mij heel voldoening deze kennis te delen.

The Hague
Bedrijfswetenschappen
Master / WO, Vrije Universiteit

aardrijkskunde

Charlotte

Leiden

Master / WO, Geneeskunde, Universiteit Leiden

Bijles aardrijkskunde met Charlotte

Ik vind het leuk om leerlingen te motiveren (ook als het even tegen zit) en om moeilijke stof behapbaar te maken om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen!

Leiden
Geneeskunde
Master / WO, Universiteit Leiden

aardrijkskunde

Umeu

Rotterdam

Bachelor / HBO, Filosofie, Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles aardrijkskunde met Umeu

Goed onderwijs is erg belangrijk. Soms heeft iemand echter net even wat meer aandacht nodig. Ik kan die extra aandacht geven.

Rotterdam
Filosofie
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam

aardrijkskunde

Louise

Leiden

Bachelor / HBO, Archeologie/Cultureel erfgoed, Universiteit Leiden

Bijles aardrijkskunde met Louise

Het lijkt me erg interessant en leuk om (middelbare) scholieren en studenten te helpen door middel van de kennis die ik in mijn studies heb opgedaan. Ik heb een WO Bachelor in Algemene Cultuurwetenschappen en ik ben bezig met de Bachelor Archeologie. Ik kan helpen met dingen als planningen maken en werkstukken/scripties schrijven (die ik ook kan checken op opbouw en taal- en spelfouten voor het inleveren) en eventueel zaken in Microsoft Word uitleggen. Daarnaast ben ik een 'native speaker' en zou ik hierdoor goed kunnen helpen met het Engels. Verder heb ik inhoudelijke kennis van de vakken geschiedenis en aardrijkskunde. Ik kan ook helpen met kunstgeschiedenis en eventueel (wetenschaps)filosofie. Ik heb nog geen officiële ervaring met het geven van bijlessen, maar ik help mijn zusje al jaren met haar huiswerk en met het leren voor toetsen (met name geschiedenis en aardrijkskunde). Dus ik heb wel ervaring met het uitleggen van stof. Ik heb daartegenover wel veel ervaring met het corrigeren van teksten, door het schrijven van eigen werkstukken maar ook door teksten van anderen te checken. Ik vind dit ook erg leuk om te doen!

Leiden
Archeologie/Cultureel erfgoed
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

aardrijkskunde

Sanne

's-Gravenzande

Bijles aardrijkskunde met Sanne

Ik ben Sanne, ik studeer Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool te Leiden. Ik zou mij graag op kinderen en jongeren willen richten die moeite hebben met de structuur op school of met bepaalde vakken. Ik zou graag deze jongeren naast mijn opleiding willen begeleiden en een gepaste manier willen vinden om deze jongeren/kinderen op weg te kunnen helpen. Ik ben geschikt als begeleider omdat ik sociaal, enthousiast, doelgericht en behulpzaam ben. Graag zou ik ervaring opdoen in het begeleiden van jongeren en dit lijkt mij de perfecte manier!

's-Gravenzande

aardrijkskunde

Gert

Den Haag

Master / WO, Rechten, Universiteit Utrecht

Bijles aardrijkskunde met Gert

Ik geef bijles, omdat ik het - als vader van twee dochters - erg leuk vind om kinderen kennis bij te brengen. Met name over mijn passie geschiedenis. Ik merk vaak dat dit vak - wanneer het op een leuke en interessante manier bij kinderen aan kinderen wordt gepresenteerd - de interesse ook steeds meer toeneemt. Daarnaast ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in taal. Als - reeds lang - afgestudeerd jurist heb ik mijn baan gevonden in het juridische en ben dus "van meerdere markten thuis".

Den Haag
Rechten
Master / WO, Universiteit Utrecht