Bijles Biologie in Lochem

Krijg vandaag nog bijles biologie op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

biologie

Antje

Herwen

Professioneel / Volwassen

Tierärztliche Hochschule Hannover (D)

universitaire studie diergeneeskunde

Bijles biologie met Antje

Het doorgeven van kennis en zien dat de student het snapt is een sterke drijfveer voor mij. Ik word er blij van als de student zegt: 'o, zo zit het'. In mijn functie als coach ben ik al leerproblemen tegengekomen; het is voor mij een uitdaging om te vinden, wat het probleem precies is en hoe het verholpen kan worden. Mijn analyserend vermogen helpt mij erbij.

Herwen
universitaire studie diergeneeskunde
Professioneel / Volwassen, Tierärztliche Hochschule Hannover (D)

biologie

Ruth

Haaksbergen

VWO / Gymnasium

Het Assink Lyceum locatie Haaksbergen

VWO diploma NG/NT

Bijles biologie met Ruth

Ik haal er ontzettend veel voldoening uit om anderen te helpen betere cijfers te behalen. Ik ben zelf een gedreven studente en sta altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Het leukste aan bijles geven, is na afloop van een toets te horen krijgen dat leerlingen er een goed gevoel bij hadden.

8/10

Haaksbergen
VWO diploma NG/NT
VWO / Gymnasium, Het Assink Lyceum locatie Haaksbergen

biologie

Joost

Apeldoorn

VWO / Gymnasium

Vrije Universiteit Amsterdam

Gezondheid en Leven

Bijles biologie met Joost

Ik geef thuis al een tijdje bijles aan mijn twee zusjes (6 vwo en 4 havo) en mijn broertje(1 havo/vmbo). Ik vind dit erg leuk om te doen en dit bracht mij op het idee om bijles te gaan geven. Het lijkt mij leuk om naast mijn studie en werk bijles te gaan geven aan middelbare scholieren.

Apeldoorn
Gezondheid en Leven
VWO / Gymnasium, Vrije Universiteit Amsterdam

biologie

Marjolein

Rijssen-Holten

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Master Gezondheidszorgpsychologie

Bijles biologie met Marjolein

Ik zie bijles geven als een kans om meer ervaring op te doen in het lesgeven en ondersteunen van leerlingen. Ik heb gemerkt, zowel bij mijn broertje thuis als bij het lesgeven in Nicaragua, dat dit mij erg ligt en ik het erg leuk vind om te doen.

Rijssen-Holten
Master Gezondheidszorgpsychologie
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

biologie

Petra

Haaksbergen

Bachelor / HBO

Saxion Deventer

Academische PABO

Bijles biologie met Petra

Drie jaar geleden heb ik gekozen om te starten op de Academische PABO en hier heb ik geen moment spijt van gehad. Het enthousiasme van de kinderen, het bijdragen aan hun ontwikkelingen en de onvoorspelbaarheid van een schooldag spreken mij erg aan. Wat is er mooier dan het blije gezicht van een kind wanneer een moeilijke som toch gelukt is? Dit hoop ik mee te kunnen nemen bij het geven van bijles. Ook hier draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen en werk je samen naar een doel toe.

Haaksbergen
Academische PABO
Bachelor / HBO, Saxion Deventer

biologie

Lusanne

Bathmen

Master / WO

Wageningen Universiteit

Biology

Bijles biologie met Lusanne

Ik ben een afgestudeerd biologe en heb tijdens mijn studie examentrainingen voor biologie gegeven. Hier haalde ik veel voldoening uit. Ik vond het heerlijk om leerlingen te helpen en op een nieuwe manier naar de stof te kijken. Dit wil ik verderzetten door het geven van bijles. Op deze manier kan ik leerlingen helpen met hun biologie en zelf bezig blijven met mijn vakgebied. Ook wil ik aankomende september mijn docentenbevoegdheid gaan halen. Het geven van bijlessen is een geweldige mogelijkheid om in de tussentijd leerlingen te helpen en ervaring op te doen.

Bathmen
Biology
Master / WO, Wageningen Universiteit

biologie

Eline

Berkelland

VWO / Gymnasium

HAN Nijmegen

Bijles biologie met Eline

Ik heb voorheen ook studiebegeleiding gegeven. De kennis die ik heb opgedaan op het vwo wil ik graag delen met anderen die er meer moeite mee hebben. Het is ook goed om nog met die opgedane kennis bezig te zijn.

Berkelland
VWO / Gymnasium, HAN Nijmegen

biologie

Maaike

Lochem

MAVO / HAVO

Cibap Vakschool voor Verbeelding

Afgeronde VMBO GemengDecoratie en Restauratie MBO niveau 4

Bijles biologie met Maaike

Ik vind het altijd erg fijn om mijn kennis met anderen te delen, ook wil ik graag kinderen en jongeren helpen bij de vakken waar ik veel kennis over heb.

Lochem
Afgeronde VMBO GemengDecoratie en Restauratie MBO niveau 4
MAVO / HAVO, Cibap Vakschool voor Verbeelding

biologie

Carine

Hellendoorn

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Life Science & Technologie, specialisatie Biomedische Wetenschappen

Bijles biologie met Carine

Graag breng ik de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan over op leerlingen waarbij het niet vanzelf gaat. De basiskennis van biologie, scheikunde en wiskunde is belangrijk bij mijn studie en op deze manier kan ik mijn kennis bijhouden. Zelf werk ik veel met planningen, overzichten en lijstjes, dus ik kan mijn bijlesleerlingen helpen met het maken van realistische planningen en overzichtelijke samenvattingen. Dit vind ik een leuke extra uitdaging naast het uitleggen van de stof waar de leerling moeite mee heeft. Ik overweeg om na mijn studie voor de klas te gaan staan, dus dit is een mooie kans om relevante werkervaring op te doen.

Hellendoorn
Life Science & Technologie, specialisatie Biomedische Wetenschappen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

biologie

Lisa

Lochem

Bijles biologie met Lisa

In het begin van dit jaar heb ik particulier bijles gegeven, dit is mij erg goed bevallen. Het doet mij een plezier om kennis over te dragen aan andere mensen. Daarom lijkt het mij ontzettend leuk om voor op een wat grotere schaal bijles te geven of huiswerkbegeleiding te bieden. Op die manier kan ik ook te weten komen of het misschien iets voor mij is om mijn onderwijs bevoegdheid te halen in de toekomst.

Lochem

Studenten die we al konden helpen

 • Hannah uit Deventer

  Hannah zit in 5 vwo en heeft moeite met biologie terwijl de bètavakken zeer goed gaan. Ze heeft het idee dat ze alles begrijpt maar op de toets heeft ze de vraagstelling niet volledig d… Lees meer

 • Maggie uit Arnhem

  Leerling uit 4HAVO heeft moeite met biologie. Ze ziet de verbanden niet goed en heeft moeite met een juist beeld te vormen van de leerstof.

 • Kris uit Zwolle

  Kris zit in havo 4 en heeft nog onvoldoendes voor economie, biologie en aardrijkskunde. De voorgaande jaren heeft ze geen moeite gehad met de vakken, maar nu gaat de stof er dieper op i… Lees meer

 • Thomas uit Nijmegen

  Student zit in het 2e jaar van toegepaste biologie en heeft binnen 4 weken examens voor genetica.

 • Tom uit Wageningen

  Eerstejaars student Biologie aan Wageningen wil graag studiebegeleiding zodat de basis er goed inzit en hij de tentamens met heel mooie cijfers kan halen. Onderwerpen als evolutie en bi… Lees meer

 • Eveline uit Almere

  Eveline heeft in juli haar diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Aankomend schooljaar wil ze graag verder starten met de opleiding Verloskunde. Deze studie heeft een selectie… Lees meer

 • Debby uit Odijk

  Leerling zoekt begeleiding voor Bio-Medisch voor de hbo-studie Fysiotherapie.

 • Gwendolyn uit Almere

  Leerling zoekt begeleiding voor Celbiochemie. Het vak bevat verschillende onderwerpen, de volgende komen aan bod: metabolisme (thermodynamica, energie ATP), reactiekinetiek (enzymkine… Lees meer

 • Annick uit Rosmalen

  Annick zit in 5VWO en wil graag bijles voor biologie. Voornamelijk wil ze leren hoe ze bio-logisch kan leren denken en de vragen op haar toetsen zo goed mogelijk kan invullen.

 • Pauline uit 's-Hertogenbosch

  Pauline zit in 5HAVO en heeft last met biologie. Het gaat vooral om snappen van de biologische processen, zoals assimulatie, dissimulatie, hoe processen in de cellen werken, DNA molecul… Lees meer

 • Laurence uit 's-Hertogenbosch

  Laurence zit in 2 VMBO-T en krijgt al bijles economie via BijlesHuis. Hij heeft nu bijles nodig voor biologie, natuurkunde en scheikunde.

 • Cedric uit 's-Hertogenbosch

  Cedric zit in 2 VMBO-T en krijgt al bijles economie via BijlesHuis. Hij heeft over 2 weken een proefwerkweek maar wil dankzij de positieve ervaring met de bijlessen alsnog voor biologie… Lees meer

 • Azougagh uit Nieuwegein

  4 Juli heeft een student een hertentamen voor Systeembiologie (UU). De vraag gaat over het toepassen van allerlei wiskundige modellen op biologische informatie. Het wiskundedeel is hi… Lees meer

 • Ana uit Oranjewoud

  Ana is blijven zitten in Havo 4 en heeft moeite met biologie. Hij zou daar graag bijles voor willen volgen.

 • Alicia uit Nuenen

  Alicia zit in 6HAVO en heeft hulp bij biologie voor de aankomende toetsenweken. De begeleiding zou zo snel mogelijk opstarten, zodat Alicia zich goed kan voorbereiden. Alicia spreekt Ne… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.