Bijles Nederlands in Kerkrade

Verbeter je Nederlands vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nederlands

Thijs

Brunssum

Master / WO

University of Essex

Film en Literatuur

Bijles Nederlands met Thijs

Ik ben een beginnende bijlesleraar, maar erg gemotiveerd om het beste uit de leerling naar boven te halen. Het mag gezegd worden dat ik ook weer niet compleet zonder ervaring ben. Ik heb zelf tijdens mijn middelbare schooltijd bijlessen en examentraining in wiskunde en economie gevolgd en daar ook de nodige inzichten in het lesgeven van opgestoken. Daarnaast bestaat zo'n beetje mijn hele familie uit leraren, en met hen menig leermethodiek besproken. Ik heb een universitaire bachelor in Internationale Betrekkingen en literatuur en een Master in film en literatuur behaald. Dit alles heb ik overigens volledig gestudeerd in het Engels, waaronder in de VS en Engeland. Ik spreek en schrijf de taal vloeiend.

Brunssum
Film en Literatuur
Master / WO, University of Essex

Nederlands

Sara

Hulsberg

Master / WO

Tilburg University/Maastricht University

Cultuurwetenschappen

Bijles Nederlands met Sara

Ik ben een enthousiaste en creatieve docent. Ik vind leren het mooiste dat er is, vooral als dit lukt. Mijn visie is dat iedereen alles kan leren, het duurt bij de een gewoon soms wat langer dan bij de ander. Als iets niet lukt, kan dat frustrerend zijn. Het is ontzettend mooi als je ervoor kan zorgen dat iets wél lukt.

Hulsberg
Cultuurwetenschappen
Master / WO, Tilburg University/Maastricht University

Nederlands

Jeroen

Landgraaf

Bachelor / HBO

Bijles Nederlands met Jeroen

Ik kan er veel plezier in beleven studenten die worstelen met hun opleiding te begeleiden en uiteindelijk aan goede resultaten te helpen. Tot nu toe heb ik ervaring als bijlesdocent en examentrainer in een wijd veld aan vakken en is het altijd gelukt om het niveau van een leerling dermate op te krikken dat examens en toetsen voldoende gemaakt konden worden. Het gevoel van succes dat je dan deelt met de leerling is voor mij onvergelijkbaar.

Landgraaf
Bachelor / HBO,

Nederlands

Angelique

Sittard-Geleen

VWO / Gymnasium

Fontys Hogeschool

Recente studierichting: tweetalig vwo, actieve studierichting: tweede graads lerarenopleiding Duits. Zie voor meer info de andere kopjes.

Bijles Nederlands met Angelique

Ik volg de tweedegraads lerarenopleiding Duits, die mij zeer goed bevalt. Daarnaast ben ik van plan om me na mijn studie in het speciaal onderwijs te verdiepen. Ik wil zeer graag het beroep van docente uitoefenen, en bijles sluit hier goed bij aan. Daarnaast heb ik ervaring met leerlingen met een handicap of autisme. Ik geef op dit moment (eind 2015 tot midden 2016) les op een vmbo-school.

Sittard-Geleen
Recente studierichting: tweetalig vwo, actieve studierichting: tweede graads lerarenopleiding Duits. Zie voor meer info de andere kopjes.
VWO / Gymnasium, Fontys Hogeschool

Nederlands

Els

Mechelen

Bijles Nederlands met Els

Ik ben een jaar geleden afgestudeerd aan de hogeschool binnen de opleiding “orthopedagogie”. Momenteel ben ik aan de slag in de jeugdzorg en werk met geplaatste tieners in een residentiële voorziening. Een job die ik ontzettend graag doe. Toch vind ik bijles geven ongelooflijk zinvol en fijn om te doen. Ik heb geen lerarenopleiding gevolgd, maar heb wel al enige ervaring in het geven van bijles en het bieden van huiswerkondersteuning. Tijdens mijn opleiding aan de hogeschool was ik lid van het tutoraat, waarbij ik nieuwe studenten ondersteunde en bijles gaf. Ik deed ook vrijwilligerswerk voor het Hand-in-Hand-project waarbij ik een meisje van de basisschool studiebegeleiding gaf. Daarnaast is het geven van huiswerkbegeleiding iets dat ik dagelijks doe op mijn huidige werkplaats. Het is mij dus zeker niet onbekend. Ik stond bij mijn medestudenten altijd bekend als “de leraar” omdat ik steeds alles uitlegde aan diegenen die het niet snapten of niet konden volgen. Ik ben zelf altijd heel graag naar school gegaan en leer graag bij. Ik besef echter dat er heel wat kinderen zijn die moeilijker kunnen volgen op school of meer tijd nodig hebben om bepaalde zaken onder de knie te krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder kind talenten en capaciteiten heeft, maar het is belangrijk om het kind te motiveren, ondersteunen en in het kind te geloven. Soms kan extra uitleg of een andere manier van kijken naar leerstof al heel veel teweeg brengen. Mijn hogeschoolopleiding en huidige baan geven mij de nodige kennis over sociale vakken. Daarnaast deed ik Latijn-Moderne Talen in het middelbaar en kan ik dus tevens bijles geven in de taalvakken.

Mechelen

Nederlands

Dean

Heerlen

Bijles Nederlands met Dean

Ik ben onlangs afgestudeerd in de filosofie. Wat ik tijdens deze studie ben gaan ambiëren, is om mensen te helpen hun inzicht verbreden. Veel mensen weten niet dat zij veel meer weten dan zij denken. De taak van een leraar is om de denkhorizon van kinderen en jongeren te verbreden. In het verleden heb ik een korte periode voor de klas gestaan, zowel basisonderwijs als middelbaar onderwijs. Ik ontdekte daar dat je mensen de tijd moet geven om de stof te kunnen laten beheersen. Idealiter zou ik ook iedere leerling individueel net zo lang begeleiden totdat hij/zij het snapt, slaagt en wellicht nog plezier krijgt in het vak en er verder mee wil. Wie dat laatste klaarspeelt als leraar, heeft ook de top bereikt bij zijn leerlingen. Dat is waarom ik wil gaan lesgeven en een carrière in het onderwijs koester.

Heerlen

Nederlands

Vivianna

Valkenburg

Bijles Nederlands met Vivianna

Met mijn drie jaar onderwijservaring in het basisonderwijs plus master Special Educational Needs kan ik kinderen die extra ondersteuning nodig hebben op een professionele wijze begeleiden.

Valkenburg

Nederlands

Sanne

Oirsbeek

Bachelor / HBO

Fontys pedagogiek Sittard

wo-bachelor Psychologie

Bijles Nederlands met Sanne

In de afgelopen zes jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven en coachen van leerlingen binnen verschillende opleidingen en richtingen. Het doceren, begeleiden en activeren staan centraal. Momenteel werk is als docent Nederlands op een college. In 2010 heb ik mijn didactische bekwaamheid voor het MBO behaald en ben ik gekwalificeerd trainer sociale vaardigheden. Ik ben zeer gemotiveerd en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Ik beschrijf mezelf als een teamplayer die niet bang is voor een stootje en open staat voor feedback. Met mijn ervaring in de begeleiding, het lesgeven aan verschillende niveaus, het ontwikkelen van lesmateriaal en het examineren van leerlingen, kan ik je zeker helpen.

Oirsbeek
wo-bachelor Psychologie
Bachelor / HBO, Fontys pedagogiek Sittard

Nederlands

Chantal

Heerlen

Bachelor / HBO

Fontys Hogescholen Sittard

HBO Pedagogiek

Bijles Nederlands met Chantal

Ik wil graag bijles geven omdat ik kinderen en jongeren graag stimuleer in hun ontwikkeling en talent. Soms hebben zij echter een extra steuntje in de rug nodig en ik zou graag dat steuntje willen zijn. Vanaf september zal ik starten met een maatwerktraject tot Nederlands docente omdat ik graag aan de slag wil als docent. Ik heb al de opleiding Pedagogiek afgerond. Mijn pedagogische kennis in combinatie met de passie voor het vakinhoudelijke gedeelte, maken dat ik erg enthousiast ben om te starten met het geven van bijles.

Heerlen
HBO Pedagogiek
Bachelor / HBO, Fontys Hogescholen Sittard

Nederlands

Michelle

Heerlen

VWO / Gymnasium

Bijles Nederlands met Michelle

Studeren zit in mijn bloed, en mezelf ontplooien op zo veel mogelijk interessante gebieden ook. Na mijn afstuderen ben ik mezelf altijd blijven ontwikkelen door o.a. cursussen te volgen in mijn vakgebied, maar ook door mijn talenkennis uit te breiden. Leren vind ik een echte toevoeging in het leven, en iemand anders daarin ondersteunen, helpen en coördineren is geweldig. Ik heb een flexibele job, waardoor ik ook flexibele uren kan maken in het geven van bijles. Ik zie in deze mogelijkheid een toevoeging voor zowel de student als voor mijzelf.

Heerlen
VWO / Gymnasium,