Bijles Economie in Bosch en Duin

Krijg vandaag nog bijles economie op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

economie

Shakila

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Algemene Sociale Wetenschappen

Bijles economie met Shakila

Shakila doet een Master Interdisciplinary Social Sciences. Ze heeft bijleservaring in wiskunde, statistiek, wetenschap en Engels doordat ze een tijd in Canada gewoond heeft.

Utrecht
Algemene Sociale Wetenschappen
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

economie

Jeannelle

Utrecht

Bijles economie met Jeannelle

Momenteel ben ik bezig in mijn derde jaar van de bachelor 'Natuurwetenschap en innovatiemanagement'. In mijn bachelor heb ik voor de richting 'Energie en Transport' gekozen. Vorig jaar heb ik een full time een bestuursjaar bij mijn studievereniging gedaan. Op de middelbare school heb ik voor mijn profielwerkstuk meegedaan aan een project om brugklassers te coachen op het gebied van planning en leertactieken.

Utrecht
,

economie

Bjorn

Utrecht

Master / WO

Rijksuniversiteit Groningen

Economie

Bijles economie met Bjorn

Mijn vak vind ik interessant en leuk. Ik weet ook dat het lastig is en ik help graag. Het vak van docent doe ik met plezier. In een een op een relatie met een student werk ik graag, omdat er meer aandacht en rust is om te concentreren op de inhoud en de vooruitgang die we boeken.

Utrecht
Economie
Master / WO, Rijksuniversiteit Groningen

economie

Inge

IJsselstein

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

PABO (leerkracht basisonderwijs)

Bijles economie met Inge

Ik werk als groepsleerkracht dagelijks met leerlingen om ze te helpen ontwikkelen en dat is dan ook wat ik het liefste doe! Of het nou gaat om begeleiding van leerlingen op de basisschool of leerlingen die bijna eindexamen gaan doen: ik help je graag een stapje verder!

IJsselstein
PABO (leerkracht basisonderwijs)
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

economie

Nienke

Utrecht

VWO / Gymnasium

Ashram College

VWO Economie en Maatschappij

Bijles economie met Nienke

Ik vind het heel leuk om jongeren te helpen en echt de vooruitgang te zien. Je ziet snel dat met de juiste persoonlijke begeleiding het vak al sneller begrepen wordt en ik vind het fijn hiermee te kunnen helpen!

Utrecht
VWO Economie en Maatschappij
VWO / Gymnasium, Ashram College

economie

Susanne

IJsselstein

Bachelor / HBO

Marnix Academie

Pabo - afgerond

Bijles economie met Susanne

Voor de klas ben ik gewend om handelingsgericht te werken. Daarnaast heb ik in mijn stagetijd veel leerlingen R.T. gegeven. Ik merkte dat ik dit erg leuk vond om te doen, samen met een leerling worstelen om de stof te begrijpen. Hiervoor haal ik alles uit de kast, materialen en mijn eigen kennis.

IJsselstein
Pabo - afgerond
Bachelor / HBO, Marnix Academie

economie

Julia

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Bijles economie met Julia

Ik geef al verschillende jaren bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen van de middelbare school, omdat ik er plezier in heb om kinderen te helpen en vooruit te zien gaan. Daarnaast heb ik ook interesse in het geven van bijles aan studenten, om dezelfde reden.

7,5/10

Utrecht
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

economie

marit

Utrecht

Bijles economie met marit

Ik studeerde biologie aan de Universiteit Utrecht en volg momenteel nog de docentenopleiding. Ik vin het leuk om met jonge mensen te werken en mijn kennis over te dragen. Als bijlesdocent kan ik mijn twee passies combineren.

Utrecht

economie

Noel

Utrecht

Bijles economie met Noel

Ik haal veel plezier uit het werken met jongeren en kinderen. Ik wil dan ook docent maatschappijleer worden. Na het behalen van mijn bachelor ga ik een educatie master volgen. Tot die tijd lijkt dit mij de ideale bijbaan om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik studeer en woon in Utrecht, maar ik ben ook vaak in Tilburg te vinden.

Utrecht

economie

Myrthe

Utrecht

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam HvA

Toegepaste Psychologie

Bijles economie met Myrthe

Op de middelbare school had mijn beste vriendin er veel moeite mee om zich concentreren in de les. De jongens achter haar waren veel interessanter dan het schoolbord en het verhaal van de docent. Dit had het gevolg dat, als zij thuis was en haar schoolboeken opensloeg, ze niets van de lesstof begreep. Hierdoor had ze veel stress voor haar examens, wat haar focus niet verder bevorderde. Toen hebben haar ouders bijles voor haar aangevraagd. De vakken waar ze moeite mee had, kreeg ze intensieve specifieke hulp bij. Ook al had ze niet altijd evenveel zin om naar bijles te gaan, ze heeft uiteindelijk, naar aanleiding van de bijlessen, een voldoende gehaald voor economie op haar examen. Zo goed als voor de eerste keer van haar schoolcarrière. Door de inzet van haar huiswerkbegeleider en haarzelf heeft zij iedereens verwachtingen, inclusief haar eigen, overtroffen. Dit heeft mij gemotiveerd om het afgelopen schooljaar stage te lopen bij een huiswerkcentrum in Amsterdam. Het is een ontzettend leuke uitdaging om scholieren te helpen bij het behalen van toetsen en examens, ook al geloven ze er zelf even niet meer in. Hier heb ik ontzettend veel plezier in gehad en veel van geleerd. Ik heb met veel plezier dingen die ik leerde uit mijn opleiding in de praktijk kunnen toepassen. Het is daarom ontzettend leuk om daar in m'n vrije tijd mee bezig te blijven, omdat het fantastisch is om iemand verder te helpen.

Utrecht
Toegepaste Psychologie
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam HvA

Populaire bijlesaanvragen

student bijles, bijles leraar Economie Bosch en Duin, hulp bij Economie, bijles Economie aan huis in Bosch en Duin, studiebegeleiding bij Economie in de buurt van Bosch en Duin, bijles pabo studenten, examentrainer Economie Bosch en Duin, examentraining mavo, bijlesleerkracht