Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Pascal

Bergen op Zoom

VMBO / MBO, Fontys Hogeschool

Bijles met Pascal

Mijn doel is om mijn kennis en ervaringen te delen met studenten; Iedere (bij-)les moet de student slimmer eindigen dan deze begonnen is; De kracht van studeren / leren zit hem in het begrijpen, visualiseren en zo simpel mogelijk maken van de lesstof. Daar zit mijn kracht in. Ik doceer coachend en vraag gestuurd: laat de student zelf nadenken en antwoorden/oplossingen formuleren.

Bergen op Zoom
VMBO / MBO, Fontys Hogeschool

Ad

Bergen op Zoom

Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool

Bijles met Ad

Ik ben een gepensioneerde docent Nederlands, een levenslange ervaring van onderwijzer tot taaltrainer voor hogeropgeleide studenten, zowel Nt1 als Nt2. Iedereen kan op elk moment van zijn (school)carrière een stap maken, vooral ook m.b.t. communiceren. Mensen daarbij helpen, is nog steeds mijn passie.

Bergen op Zoom
Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool

Esmay

Oudenbosch

Bachelor / HBO, HBO Bachelor, Fontys lerarenopleiding Tilburg

Bijles met Esmay

Individuele begeleiding is de ideale manier om studenten te laten zien waar ze nu staan en waar ze kunnen komen met een beetje begeleiding.

Oudenbosch
HBO Bachelor
Bachelor / HBO, Fontys lerarenopleiding Tilburg

jacoline

Halsteren

Bachelor / HBO, lerarenopleiding geschiedenis, Fontys Tilburg

Bijles met jacoline

Jonge en betrokken docente geschiedenis. Ik geef graag extra hulp aan leerlingen die dit nodig hebben. Dit kan in de vorm zijn van studiebegeleiding of in het leren voor de vakken geschiedenis en maatschappijleer. Door de extra hulp behaalt een leerling vaak een hogere beoordeling voor zijn of haar proefwerk. Daarnaast zorgt de extra begeleiding ervoor dat leerlingen de stof eigen maken en deze zo beter begrijpen.

Halsteren
lerarenopleiding geschiedenis
Bachelor / HBO, Fontys Tilburg

Iris

Steenbergen

MAVO / HAVO, HAVO E&M, Mollerlyceum Bergen op Zoom

Bijles met Iris

Zelf had ik op de middelbare school moeite met economie en M&O. Voor deze vakken heb ik bijles gevolgd, wat zeker de reden is geweest dat ik mijn HAVO-diploma in één keer heb kunnen halen. Zelf ben ik beter in talen en zou daar nu graag leerlingen mee willen helpen die hier moeite mee hebben. Zodat zij net als ik deze vakken beter gaan beheersen en uiteindelijk overgaan/slagen!

Steenbergen
HAVO E&M
MAVO / HAVO, Mollerlyceum Bergen op Zoom

Wendy

Roosendaal

Bijles met Wendy

Het lesgeven en helpen vind ik echt leuk. Ik heb Engelse les op een middelbare school in Slowakije gegeven en ook privé lessen Engels aan kinderen in Praag. Ik werkte 8 jaar in het Verenigd Koninkrijk en mijn Engels is dan ook vloeiend. Ik heb het altijd leuk gevonden om Engels te leren dus als ik daar iemand bij kan helpen, vind ik dat geweldig!

Roosendaal

Ruut

Putte

Bijles met Ruut

Ik vind het zeer fijn om kinderen dingen bij te leren. Naast mijn lerarenopleiding vind ik het ook zeer fijn om nog meer ervaring op te doen. Ik leer niet enkel kinderen dingen bij, maar zij leren mij ook heel veel bij!

Putte

Mark

Bergen op Zoom

Bachelor / HBO, HZ university of applied science

Bijles met Mark

Ik heb in het verleden een kennis bijles gegeven en dat is ons beide erg goed bevallen. De laatste tijd ben ik op zoek om avonden en weekenden misschien wat extra werk op te pakken en dit lijkt me een leuke uitdaging. Ik ben zelf redelijk recentelijk afgestudeerd en ik weet hoe moeilijk programmeren kan zijn, zeker in het begin. Ik ben zelf over die hobbel heengegaan en ik wil graag anderen helpen om dat ook te bereiken.

Bergen op Zoom
Bachelor / HBO, HZ university of applied science

Aafke

Bergen op Zoom

Bijles met Aafke

Al jaren geef ik met plezier les op de middelbare school waar ik vroeger zelf mijn vwo-diploma heb behaald. Ik ben er begonnen met Nederlands te onderwijzen in de onderbouw en ondertussen ben ik docente Nederlands in de examenklassen. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn werktijdfactor laag te houden (0,5), zodat ik tijd overhoud om mijn horizon te verbreden. Mijn studie filosofie (aan de Universiteit Antwerpen) geeft me veel voldoening. Het lijkt me dan ook erg leuk om zowel mijn vakgebied Nederlands als mijn passie voor het vak filosofie inzichtelijk te maken voor uw scholieren en studenten.

Bergen op Zoom

Jolien

Essen

Bijles met Jolien

Ik ben een psychologisch consulente met een banaba zorgverbreding en remediërend leren. Ik wil leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben stimuleren. Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling is je opleiding. Met kinderen en jongeren één op één samenwerken doe ik heel graag.

Essen