Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Pascal

Bergen op Zoom

VMBO / MBO, Fontys Hogeschool

Bijles met Pascal

Mijn doel is om mijn kennis en ervaringen te delen met studenten; Iedere (bij-)les moet de student slimmer eindigen dan deze begonnen is; De kracht van studeren / leren zit hem in het begrijpen, visualiseren en zo simpel mogelijk maken van de lesstof. Daar zit mijn kracht in. Ik doceer coachend en vraag gestuurd: laat de student zelf nadenken en antwoorden/oplossingen formuleren.

Bergen op Zoom
VMBO / MBO, Fontys Hogeschool

Fleur

Roosendaal

Bachelor / HBO, Ik ben bezig met het laatste jaar van de opleiding tot docent Frans in Tilburg, Fontys Hogescholen Tilburg

Bijles met Fleur

Ik heb inmiddels enige ervaring in het onderwijs. Ik vind het leuk om les te geven en leerlingen nieuwe kennis aan te leren. Ik merk dat verschillende leerlingen verschillende, maar soms juist ook vergelijkbare problemen hebben bij het leren van een taal. Hoewel ik zelf Frans heb gekozen, ben ik ook goed in Nederlands en Engels, dus denk ik dat ik meerdere talen kan begeleiden. Daarnaast hebben sommige vakken veel overeenkomsten. Ik wil graag met leerlingen blijven werken, maar als het kan in kleinere groepen. Ik merk dat de groepen alleen maar groter worden in het onderwijs, terwijl het juist voor sommige leerlingen belangrijk is om meer aandacht te krijgen van een docent. Zeker nu het speciale onderwijs word geïntegreerd in het reguliere onderwijs.

Roosendaal
Ik ben bezig met het laatste jaar van de opleiding tot docent Frans in Tilburg
Bachelor / HBO, Fontys Hogescholen Tilburg

Esmay

Oudenbosch

Bachelor / HBO, HBO Bachelor, Fontys lerarenopleiding Tilburg

Bijles met Esmay

Individuele begeleiding is de ideale manier om studenten te laten zien waar ze nu staan en waar ze kunnen komen met een beetje begeleiding.

Oudenbosch
HBO Bachelor
Bachelor / HBO, Fontys lerarenopleiding Tilburg

jacoline

Halsteren

Bachelor / HBO, lerarenopleiding geschiedenis, Fontys Tilburg

Bijles met jacoline

Jonge en betrokken docente geschiedenis. Ik geef graag extra hulp aan leerlingen die dit nodig hebben. Dit kan in de vorm zijn van studiebegeleiding of in het leren voor de vakken geschiedenis en maatschappijleer. Door de extra hulp behaalt een leerling vaak een hogere beoordeling voor zijn of haar proefwerk. Daarnaast zorgt de extra begeleiding ervoor dat leerlingen de stof eigen maken en deze zo beter begrijpen.

Halsteren
lerarenopleiding geschiedenis
Bachelor / HBO, Fontys Tilburg

Nico

Roosendaal

None

Bijles met Nico

ik ben dit schooljaar begonnen met de opleiding tot natuurkunde docent. Met mijn werkervaring heb ik veel kennis over de onderwerpen die besproken worden. dit geeft me een groot voordeel omdat ik goede praktijkvoorbeelden kan geven en abstracte onderwerpen (zoals electriciteit) op een duidelijke en begrijpelijke manier kan uitleggen.

Roosendaal

Ruut

Putte

None

Bijles met Ruut

Ik vind het zeer fijn om kinderen dingen bij te leren. Omdat ik met mijn lerarenopleiding bezig ben, zou ik het ook zeer fijn vinden om nog meer ervaring op te doen. Ik leer niet enkel kinderen dingen bij maar zij leren mij ook heel veel bij.

Putte

joachim

Kalmthout

None

Bijles met joachim

Deels leren lesgeven en deels iets bijverdienen.

Kalmthout

Marloes

Oudenbosch

Bachelor / HBO, Avans Hogeschool Breda

Bijles met Marloes

Ik wil graag bijles geven omdat ik een jaar lerarenopleiding heb gevolgd en omdat ik momenteel SPH studeer. Ik ben altijd werkzaam geweest in de sociale beroepen en mijn krachten zijn dan ook creatief kunnen denken, geduld op kunnen brengen wanneer iets niet in een keer lukt en uitleg op een leuke manier aanbieden.

Oudenbosch
Bachelor / HBO, Avans Hogeschool Breda

Mark

Bergen op Zoom

Bachelor / HBO, HZ university of applied science

Bijles met Mark

Ik heb in het verleden een kennis bijles gegeven en dat is ons beide erg goed bevallen. De laatste tijd ben ik op zoek om avonden en weekenden misschien wat extra werk op te pakken en dit lijkt me een leuke uitdaging. Ik ben zelf redelijk recentelijk afgestudeerd en ik weet hoe moeilijk programmeren kan zijn, zeker in het begin. Ik ben zelf over die hobbel heengegaan en ik wil graag anderen helpen om dat ook te bereiken.

Bergen op Zoom
Bachelor / HBO, HZ university of applied science

Aafke

Bergen op Zoom

None

Bijles met Aafke

Al jaren geef ik met plezier les op de middelbare school waar ik vroeger zelf mijn vwo-diploma heb behaald. Ik ben er begonnen met Nederlands te onderwijzen in de onderbouw en ondertussen ben ik docente Nederlands in de examenklassen. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn werktijdfactor laag te houden (0,5), zodat ik tijd overhoud om mijn horizon te verbreden. Mijn studie filosofie (aan de Universiteit Antwerpen) geeft me veel voldoening. Het lijkt me dan ook erg leuk om zowel mijn vakgebied Nederlands als mijn passie voor het vak filosofie inzichtelijk te maken voor uw scholieren en studenten.

Bergen op Zoom