• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles en studiebegeleiding wiskunde

Wiskunde, die oeroude wetenschap van Euclides en Pythagoras, heeft nog steeds een centrale positie in ons onderwijs. Vanaf de basisschool krijg je al een goeie portie rekenkunde voorgeschoteld en dat is lang niet het einde. In het middelbaar onderwijs en in het hoger onderwijs bouw je verder op je basiswiskunde met algebra, meetkunde, analyse, logica en toegepaste wiskunde. Wat een reeks! Het is dan ook niet verwonderlijk dat je ergens blijft haperen en hulp nodig hebt om weer op de kar te kunnen springen. Zuchten, achterop hinken of opgeven is geen optie meer, want met bijles wiskunde tel je in één, twee, drie weer mee!

Bijles wiskunde = jouw oplossing

Begrijp je niets van de centrale limietstelling? Heb je moeite met vectoren? Of heeft je kind problemen met de tafels? Voor elk specifiek probleem bestaat de ideale oplossing: persoonlijke bijles wiskunde. Door onze individuele aanpak krijg je de volledige aandacht van je persoonlijke docent. Je studiebegeleidingis dus steeds op maat. In je bijles wiskunde bepaal jij de leerstof, het niveau en het tempo. Heb je 48 uren bijles wiskunde nodig om alles onder de knie te krijgen? Of zijn enkele bijlessen wiskunde al voldoende? Alles is mogelijk, zolang er maar geen onvoldoende voor wiskunde staat op je volgend rapport!


Bijles wiskunde online!

We zijn mee met onze tijd, want bij het BijlesHuis kun je kiezen voor online bijles wiskunde. Met een videochat en een online werkplatform kun je op een uiterst flexibele, moderne en leuke manier bijles wiskunde volgen. Wie zijn docent liever in levende lijve naast zich heeft, kan kiezen voor bijles wiskunde aan huis. Ken je een betere locatie voor jouw bijles wiskunde, dan kun je ook daar met je docent afspreken. Keuze genoeg dus! Maar we doen er nog een schepje bovenop, want je kiest ook zelf het tijdstip van je bijles wiskunde. We creëren de perfecte omstandigheden voor een rekenwonder!


Als jij je wilt registreren of nog aarzelt dan kun je onze consulenten hier vrijblijvend contacteren voor verdere informatie over bijles wiskunde.