• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles en studiebegeleiding techniek

Problemen met de wetten van Newton, het berekenen van de draagkracht van een bepaalde balk of andere technische vragen? Voor specifieke vragen, structurele begeleiding en alle andere behoeften kun je terecht bij het BijlesHuis voor bijles voor dynamica, bijles voor statica of bijles voor andere domeinen van de mechanica. Tevens vind jebijlesplaatswaar en wanneer jij het wilt.

Ben je op zoek naar begeleiding voor een vak dat niet meteen in de lijst staat? Dan nog heeft het BijlesHuis in zijn uitgebreide netwerk aan bekwame docenten vast en zeker een gepaste docent.

Bijles techniek voor alle studenten

Studenten die een WO of HBO opleiding volgen in de richting civiele techniek, productontwikkeling of die een andere opleiding met mechanica volgen kunnen een beroep doen op de doelgerichte bijles techniek van het BijlesHuis. Het BijlesHuis heeft al veel studenten begeleid voor statistische mechanica, constructiemechanica en andere technische toepassingen.

Bijles techniek over heel Nederland

Het BijlesHuis biedt bijles techniek aan:

  • Bij je thuis
  • Op gekozen locatie
  • In alle universiteitssteden
  • Via de online leeromgeving

Voordelige bijles techniek gegeven door uiterst competente docenten

Voor jouw bijles werkt het BijlesHuis uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, (afgestudeerde) universitaire docenten met een stevige kennis van hun vak. Zo vind je bij het BijlesHuis, onder meer, verschillende docenten die afkomstig zijn van TU/e, TUDelft en andere vooraanstaande technische universiteiten. De deskundige bijlessen van het BijlesHuis zijn, al beschikbaar voor een transparant bedrag vanaf €23,00. Zonder maandelijkse kosten of inschrijvingskosten, maar met een korting van 40 tot 50% op bijlessen in groepsverband.

Meer details over bijles techniek

Heb je nog vragen over, bijvoorbeeld, onze manier van werken? Vraag dan hier vrijblijvend meer informatie aan over bijles en studiebegeleiding techniek. Je consulent zoekt, vervolgens samen met jou naar de meest geschikte begeleiding en een gedreven docent die aansluit bij jouw profiel.