• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles en studiebegeleiding scheikunde en nask 2

Zit je in de lessen scheikunde vooral te knoeien in plaats van netjes te decanteren of te destilleren? Heb je geen inzicht in chemische reacties? Begrijp je niks van DNA-structuren? Begrijpelijk allemaal, maar zo kom je natuurlijk niet verder. Laat het daar niet bij, maar volg bij het BijlesHuis bijles scheikunde. Onze bijlessen scheikunde zijn individuele lessen en dus steeds op maat. Zo word je snel vriendjes met Bohr, Lavoisier en Rutherford en prijkt de tabel van Mendelejev weldra boven je bed. Aarzel niet en vraag nu vrijblijvend informatie aan over jouw bijles scheikunde. Of laat je overtuigen door wat nog volgt!

Bijles scheikunde op maat

Zoals reeds gezegd is je bijles scheikunde altijd op maat. Dat klinkt goed, maar wat houdt dit in? Dit betekent letterlijk dat jij het programma van je bijles scheikunde bepaalt. Vind jij dat je leerkracht scheikunde veel te snel over dat ene hoofdstuk over koolstofverbindingen of polymeren is gegaan? Dan neemt je docent bijles scheikunde er alle tijd voor om dit stap voor stap te bekijken. We bieden formules aan van 6 tot 48 uren bijles scheikunde, zodat je zowel met kleinere problemen of vragen, als met intensieve begeleiding geholpen kunt worden. Voor ieder niveau zoeken wij de meest geschikte docent, van richtingen in de middelbare school tot specifieke opleidingen in het hoger onderwijs, met veel of weinig scheikunde. Tijdens je bijles scheikunde ben jij de maat. Staat je maatbeker al klaar?

Bijles scheikunde: combineer

Zie je niet direct hoe jij je bijles scheikunde met je drukke leven kan combineren? We begrijpen maar al te goed dat dit een uitdaging is. Bij het BijlesHuis hoef je echter geen uitdagingen uit de weg te gaan, want met ons flexibel systeem is veel mogelijk. We laten je zelf kiezen wanneer en waar je bijles scheikunde kunt volgen. Zo kun je gewoon thuis bijles scheikunde krijgen op het moment dat jij vrij bent. Als jij je bijles scheikunde graag perfect laat aansluiten op een andere activiteit, dan kun je steeds een willekeurige locatie voorstellen. We zorgen voor een docent die bij jou uit de regio komt,  zodat je bijvoorbeeld ook bij de docent zelf kunt langsgaan voor je bijles scheikunde. En als je helemaal zeker wilt zijn van de allerbeste docent die misschien aan de andere kant van het land woont, dan is online bijles scheikunde (ja, online!) een echte winner!

 

    Een betaalbare prijs voor je bijles scheikunde en nask 2

    Bij het BijlesHuis kun je al bijles krijgen vanaf €23,00. Daarnaast hanteert het BijlesHuis uitsluitend transparante bedragen, zonder kosten per maand of voor je inschrijving. Bovendien geven wij tot 50% korting als je kiest voor bijles in groepsverband!

    Als jij je nog iets algemeens of specifieks afvraagt dan zijn wij hier vrijblijvend te bereiken voor al je vragen over bijles scheikunde en nask 2.