• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles en studiebegeleiding informatica en ICT

Problemen met programmeren of met het gebruik van Office (Excel, PowerPoint, Word of Access)? Doe dan een beroep op het BijlesHuis en zijn uitgebreid netwerk van docenten voor bijles en studiebegeleiding informatica en ICT. Je bepaalt bovendien zelf waar en wanneer je bijles plaatsvindt.

Bijles informatica en ICT voor iedereen

Maak je (te)veel structurele fouten in JavaScript? Hulp nodig bij het gebruik van de nieuwste technologische gadgets? Dan kun jij je wenden tot het BijlesHuis voor bijles en studiebegeleiding voor informatica en ICT voor het voortgezet en hoger onderwijs. Jouw bijles informatica en ICT wordt gegeven in drie hoofddomeinen: 

  • Algemeen en infrastructuur: bijles omtrent de nieuwste technologische ontwikkelingen in multimedia, audioverwerking, netwerken en virtuele omgevingen.
  • Programmeren: bijles voor specifieke programmeertalen (bijv.: Java, C, Python, PHP, .NET).
  • Office:bijles voor het gehele pakket aan tekstverwerking, van Excel tot Access en meer.

Bijles informatica en ICT voor een transparante prijs

Geef jezelf wat ruimte in je budget en kies voor bijles bij het BijlesHuis vanaf €23,00. Daarnaast hanteert het BijlesHuis geen maandelijkse kosten of inschrijvingskosten, maar alleen transparante bedragen. Voor bijles in een focusgroep kun zelfs een korting van 40 tot 50% opstrijken.

 

Als je nog vragen of twijfels hebt, dan kun je hier vrijblijvend meer informatie over bijles informatica en ICT aanvragen.