• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles en studiebegeleiding Grieks

Ελληvικά. Word jij geen wijs uit al deze ingewikkelde tekens? Vraag dan bijles en studiebegeleiding Grieks aan bij het BijlesHuis. Tijdens je bijles gaan onze ervaren docenten dieper in op de voorbereiding van de toetsen. Dankzij de leermodules van het BijlesHuis heeft Grieks voor jou al gauw geen geheimen meer en onthoud jij met gemak alle mythologieën.

Bijles Grieks voor elk profiel

Het BijlesHuis begeleidt scholieren uit alle jaren van het vwo en gymnasium in de profielen Natuur & Gezondheid, Natuur & Techniek, Economie & Maatschappij of Cultuur & Maatschappij of scholieren met Grieks als vrij keuzevak met doelgerichte studiebegeleiding en bijles voor Grieks.

Studiebegeleiding in groep of individueel door gedreven docenten

De bekwame docenten van het BijlesHuis doorliepen jouw school of, in ieder geval, jouw schoolniveau en weten daardoor precies wat de doelen zijn van de (lokale) leerkrachten. Je begeleiding kun je op twee manieren krijgen:

  • Studiebegeleiding in een focusgroep
  • Ondersteuning voor wie niet alleen kan of wil studeren en/of voor wie een korting van 40 tot 50% wil ontvangen.

  • Individuele studiebegeleiding
  • Tijdens de individuele begeleiding gaat het alleen over de dingen die je moeilijk vindt. Je krijgt alle aandacht en tijd van de docent en er kan dus zeer specifiek op je behoeftes worden ingegaan.

Bijles Grieks over heel Nederland voor een voordelige prijs

In alle plaatsen in Nederland is je bijles bij het BijlesHuis verkrijgbaar vanaf €23,00. Daarbij maakt het BijlesHuis alleen gebruik van transparante tarieven. Dat betekent dat er geen inschrijvingskosten zijn, en je zit ook niet vast aan maandelijkse kosten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Stel ons dan hier vrijblijvend je vragen over bijles en studiebegeleiding Grieks


.