• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles en studiebegeleiding Engels

Engels is een taal die je dagelijks hoort of leest. Een goede beheersing van het Engels is daarom een must. Is je kennis van het Engels maar basic? Ben je nog niet helemaal bedreven in de grammatica of de spelling van het Engels? Wil je je uitspraak en je communication skills verbeteren? Ik hoor het al, je kunt best wat hulp gebruiken. Met bijles Engels leer je snel en efficiënt Engels en je staat er bovendien niet alleen voor. Je bijles Engels is steeds op jouw lijf geschreven, op jouw niveau en volgens jouw doelstellingen. 

Bijles Engels voor elke fase in het onderwijs

Wil je begeleiding voor je kind bij de eerste woordjes Engels in het basisonderwijs of bij de lessen Engels op de middelbare school? Heb je tijdens je opleiding in het hoger onderwijs nood aan een betere beheersing van het Engels? Wil je bijles Engels om sterker te staan in het werkveld of gewoon uit interesse? Dan is het BijlesHuis er voor je, iedereen kan bijles Engels volgen. Volg je eigen tempo door het aantal uren bijles Engels zelf te bepalen. Je persoonlijke docent zal alles uit de kan halen om jou te helpen je verwachtingen te overtreffen. Aarzel niet, want met bijles Engels versterk je gegarandeerd je Engelse taalbeheersing. Daarnaast biedt het BijlesHuis ook de volgende diensten aan:

  • Hulp bij het verbeteren van studiemethode
  • Examen- en tentamen begeleiding
  • Thesis- en scriptiebegeleiding

Bijles Engels vanaf 23,00 EUR

Het BijlesHuis organiseert je bijles zonder verrassingen, dus zonder kosten voor  de inschrijving of per maand. Daarbij kun je bijles volgen al vanaf €23,00. Als je kiest voor een groeps bijles krijgt je zelfs tot 50% korting !

De betere docent voor studiebegeleiding Engels

Een groot deel van de gedreven docenten Engels van het BijlesHuis is native speaker of heeft tenminste Cambridge Engels gestudeerd. In ieder geval heeft iedere docent van het BijlesHuis altijd een uitgebreide kennis van het vak. Voor kwaliteits bijles moet jij je dan ook aanmelden bij het BijlesHuis, je kunt hier eerst alle details ontvangen over bijles Engels.