• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles en studiebegeleiding economie

Overal waar je gaat en staat, zie je de effecten van de economie. Rente op je spaarrekening, de pieken en dalen van een financiële crisis en strategisch gekozen afprijzingen bij Albert Heijn. Het is maar een greep uit de voorbeelden van dingen die met dit vakgebied te maken hebben. Maar dat wil nog niet zeggen dat economie eenvoudig is. Daarom kunnen scholieren en studenten bij het BijlesHuis terecht voor bijles economie.. Onze docenten zijn thuis in zaken zoals prijselasticiteit, betalingsbalans en wisselkoersen en weten deze kennis op heldere wijze over te brengen. 

Bijles economie voor iedere soort onderwijs

Zijn bepaalde economische begrippen te vaag of te algemeen? Kunt je minder goed overweg met cijfers dan je dacht? Richt je dan tot het BijlesHuis voor bijles en studiebegeleiding voor economie voor mbo, hbo, universiteit, vmbo, havo, vwo en gymnasium. Onze ervaren docenten helpen je met onder andere, micro- en macro-economie, economische modellen, prijsvorming en elasticiteit.

Uiterst competente docenten voor uw bijles in groep of individueel

Iedere docent die zich aanmeldt bij het BijlesHuis wordt aan een zorgvuldige inspectie onderworpen om te verzekeren dat zij deskundig genoeg zijn. Verder kun je ook bepalen hoe onze docenten je bijles onderwijzen:

  • Bijles in een kleine focusgroep
  • Verzamel een groep vrienden of familieleden en maak gebruik van een korting van 40 tot 50%.

  • Individuele bijles
  • Gepersonaliseerde bijles met een uiterst gedetailleerde aanpak voor je probleem.

Studiebegeleiding economie voor een voordelig tarief

Dankzij onze transparante bedragen betaalt je bij het BijlesHuis nooit meer dan nodig is. Daarom rekenen wij ook geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten aan. Je kunt bijles volgen al vanaf €23,00!

 

Voor bijkomende details over bijles en studiebegeleiding economie kun je hier terecht. Onze consulenten staan paraat om al vragen te beantwoorden.