Bijles Godsdienst in Wormerland

Verbeter je godsdienst vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

godsdienst

Wilma

Zaandam

Basisschool

Bijles godsdienst met Wilma

Ik geef bijna 41 jaar les in het basisonderwijs. Ik wil dit langzamerhand afbouwen vanwege alle regelgeving, maar wil nog wel les blijven geven. Bijles geven is een leuke manier om nog iets met mijn kennis te doen. Daarnaast spreek en schrijf ik vloeiend Frans. Mijn man is ook Fransman, dus onderhoud ik het spreken en schrijven ook.

Zaandam
Basisschool,

godsdienst

Levente

Zaanstad

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Docent Engels 2e graads

Bijles godsdienst met Levente

Ik ben gekwalificeerd tweedegraads docent Engels en studeer moment aan de Hogeschool Utrecht om eerstegraads docent te worden. Daarnaast wil ik graag bezig blijven met onderwijs geven, dus bijlessen Engels geven passen daar precies in.

Zaanstad
Docent Engels 2e graads
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

godsdienst

Dwight

Zaanstad

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Gametechnologie

Bijles godsdienst met Dwight

Ik heb op mijn middelbare school veel bijles gegeven en ik wil dit, nu ik mijn draai op de UU heb gevonden, verderzetten.

Zaanstad
Gametechnologie
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

godsdienst

silvia

Purmerend

Bachelor / HBO

Degree in Foreign Languages, Literatures and Modern Cultures (German -English)

Bijles godsdienst met silvia

Als docent streef ik ernaar om leerlingen zoveel mogelijk hun talenten te laten benutten. Het werken als docent houdt voor mij dus niet enkel het aanleren van de Duitse taal in, maar ook lesgeven met een pedagogische inslag. Ik ben omschreven als pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en spreek de taal van de leerlingen

Purmerend
Degree in Foreign Languages, Literatures and Modern Cultures (German -English)
Bachelor / HBO,

godsdienst

Pepijn

Zaandam

Master / WO

Radboud Universiteit (Nijmegen)

Biologie

Bijles godsdienst met Pepijn

Het vak Biologie is al vanaf het basisonderwijs mijn passie geweest. Na het VWO ben ik biologie gaan studeren aan de universiteit en heb ik jaren in een academisch medisch centrum gewerkt. Inmiddels werk ik jaren in de biofarmaceutische industrie. Ik heb studenten begeleid en junior werknemers gecoacht. Als bijbaan help ik graag studenten en scholieren met studieproblemen uit de brand. Mijn bijlessen zijn op maat en op noodzaak van de student/scholier. Ik bied hulp ter plaatse in Zaandam, maar ook online. Mijn brede studiebegeleiding voor Biologie kan bestaan uit specifieke begeleiding voor proefwerken, schoolonderzoeken, (eind)examens, verslaglegging, scripties, onderzoeksrapporten, werkstukken, huiswerkopdrachten, spreekbeurten en presentaties. Ook kan ik advies en hulp bieden bij scholieren die zich moeten gaan oriënteren en mogelijk geïnteresseerd zijn in een studie Biologie. Mijn focus ligt op het verkrijgen van discipline, efficiënte leermethodieken en vooral op het inspireren en enthousiast maken van leerlingen zodat ze gebiologeerd raken van dit mooie vak en zichzelf gaan verbeteren.

Zaandam
Biologie
Master / WO, Radboud Universiteit (Nijmegen)

godsdienst

Peter

Amsterdam

Bijles godsdienst met Peter

Na ruim twintig jaar ervaring in het volwassenenonderwijs heb ik een jaar geleden besloten de stap te maken naar het middelbaar onderwijs. Werken met jongeren leek me inspirerend, ik had al ervaring met schoolverlaters. Tijdens mijn stage is dat dan ook gebleken. Ik wil dan ook mijn passie voor lesgeven tijdens bijlessen inzetten.

Amsterdam

godsdienst

Elizabeth

Koog aan de Zaan

Master / WO

Buitenlandse universiteit

universitaire gaard in onderwijs

Bijles godsdienst met Elizabeth

Na mijn universitaire opleiding in onderwijs (aan één van de meest gerenomeerde instituten in Peru) heb ik zowel in Nederland als in Peru brede ervaring in het onderwijs opgedaan. Ik heb in Peru en in Nederland meerdere jaren voor de klas gestaan, zowel in het reguliere onderwijs als in het volwassenenonderwijs. De afgelopen 1,5 jaar in Peru heb ik als consultant voor het ministerie van onderwijs leermiddelen voor de middelbare school ontwikkeld. Hier draaide het met name om het gebruik van de juiste leermiddelen te bevorderen en het opleiden van docenten. Mede hierdoor ben ik geïnspireerd om aan middelbare scholieren les te geven. Spaans is ondertussen enorm gegroeid als wereldtaal en ik wil dan ook graag helpen de Nederlandse jeugd hiervoor enthousiast te maken, zodat er zich later voor hen meer deuren openen. Door mijn ervaring en ruime kennis van methodes en lesmateriaal, heb ik in mijn Spaanse lessen de studenten altijd weten te stimuleren en inspireren.

Koog aan de Zaan
universitaire gaard in onderwijs
Master / WO, Buitenlandse universiteit

godsdienst

Martien

PURMEREND

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

kandidaats economie

Bijles godsdienst met Martien

Leren kan zo leuk zijn! En Economie kom je overal tegen, het is bovendien verbonden met de actualiteit, wat ik in mijn bijlessen verwerk.

PURMEREND
kandidaats economie
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

godsdienst

Eline

Zaandam

Bijles godsdienst met Eline

Ik heb de bachelor Biomedische Wetenschappen afgerond in Leiden en ik ben sinds september gestart met de master Neuroscience & Cognition in Utrecht. Ik ben zelf, zoals mijn master al aangeeft, met name geïnteresseerd in de hersenen, maar door mijn bachelor in Biomedische Wetenschappen denk ik dat ik breed genoeg ben opgeleid en over voldoende kennis beschik om de training goed te kunnen geven op meerdere vlakken binnen de biologie. Destijds, wat al flink wat jaartjes terug is, heb ik een 7 gehaald voor mijn eindexamen biologie, maar vanzelfsprekend zit ik inmiddels op een wat hoger niveau. Ook heb ik gedurende mijn middelbare schoolperiode wiskunde bijles gegeven.

Zaandam

godsdienst

Majella

Beemster

Bachelor / HBO

Hogeschool UVA Utrecht lerarenopleiding

Bijles godsdienst met Majella

Alle lessen die ik geef zijn in de avonduren. Ik heb veel ervaring met studenten van MBO en HBO opleidingen. Ik heb eigen vervoer en ben dus flexibel in te zetten.

Beemster
Bachelor / HBO, Hogeschool UVA Utrecht lerarenopleiding