Verbeter je SPSS vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Is SPSS moeilijk voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken bij SPSS? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten SPSS! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

SPSS

Harry

Ede

Algemene Economie, Master / WO, Erasmusuniversiteit Rotterdam

Bijles SPSS met Harry

Mijn deskundigheid om van gegevens informatie te maken zet ik ook graag in om andere mensen hierbij te helpen. Anno 2019 ondersteun ik al een aantal jaar studenten op met name onderzoeks- en SPSS-gebied. Ook bij het helder formuleren van probleem- en vraagstelling van een onderzoek kan ik ondersteunen. Daarnaast ben ik er ook achter gekomen dat ik het erg leuk vind scholieren en studenten bijles te geven. In beide gevallen merk ik dat ik er goed in ben de kennis die al in iedereen zit 'er uit te halen'. Door middel van het geven van aandacht en een leerling of student meenemen in een betoog merk ik vaak dat de conclusie is 'o, zit dat zo?'.

Ede
Algemene Economie
Master / WO, Erasmusuniversiteit Rotterdam

SPSS

Susanne

Groningen

Sociale Psychologie, PhD, Professioneel / Volwassen, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

Bijles SPSS met Susanne

Statistiek is mijn ding! Ik kan je simpel uitleggen hoe Anova werkt en waar regressie goed voor is. Stap voor stap door de normaalverdeling en de t-toetsen. Daar ben ik goed in :D Ik mag graag jou helpen de stof ECHT te begrijpen in plaats van alleen maar dingen uit je hoofd te leren. Dan kun je er namelijk ook echt wat mee. Ik heb in het verleden lesgegeven aan de universiteit. Nu run ik 3 jaar mijn eigen bedrijf als coach en ben ik 2 jaar bijlesdocent bij bijleshuis. Ik weet hoe lastig het is als je leraar gewoon door ratelt en jij de draad al twee sheets geleden kwijt was. Ik kan je er rustig en met humor doorheen lopen. Jij kan prima je statistiek tentamen halen. Je hebt alleen een meetje hulp nodig :D

Groningen
Sociale Psychologie, PhD
Professioneel / Volwassen, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

SPSS

Rusen N.

Amstelveen

Advertising and Publicity, PhD, University

Bijles SPSS met Rusen N.

I believe each individual has different learning motivations, therefore, tailored teaching methods will help an individual more effectively which I would like to achieve with.

Amstelveen
Advertising and Publicity
PhD, University

SPSS

Ezra

Groningen

Marketing Management & Marketing Intelligence, Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles SPSS met Ezra

Ik wil graag bijles geven, omdat ik het een leuke (bij)baan vind om te doen. In het verleden heb ik al eens bijles gegeven via Mattie-Studie, Coach en Testcentrum in Groningen, en voor Eindsprint-Bijles&Examentrainingen. Dat is me toen goed bevallen en de interactie met de leerlingen was ook prettig. Het uitleggen van de materie op een zodanige manier dat het kwartje valt bij de leerling, is altijd een mooi moment en het geeft dan ook een voldaan gevoel als de betreffende leerling ook slaagt voor zijn/haar examen. Ze doen het uiteindelijk zelf, maar het is leuk om daar een steentje aan bij te dragen en hen verder te helpen. Verder beschrijf ik mezelf als een open, sociaal- en communicatief-vaardig persoon die goed in staat is om de leerstof over te brengen op de leerling zodat ie het (beter) kan begrijpen. Daarom vind ik het leuk om bijles te geven en dat wil ik dus graag doen.

Groningen
Marketing Management & Marketing Intelligence
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

SPSS

Suzanne

Leiden

Laatste jaar van mijn bachelor Psychologie, VWO / Gymnasium, Bachelor Psychologie

Bijles SPSS met Suzanne

Bijles geven is iets wat ik altijd met veel plezier heb gedaan en graag in de toekomst weer wil gaan doen. Ik ben een heel geduldig persoon en kan mij goed inleven in anderen. Gedurende mijn middelbare school tijd was wiskunde, in tegenstelling tot vele anderen, altijd een van mijn favoriete vakken. Toen ik aan mijn studie psychologie begon, was ik dus ook heel blij dat er veel statistiek bij kwam kijken. Dit is na 2,5 jaar studie nog altijd mijn leukste en best presterende vak. Mijn meest recente statistiek tentamen resulteerde namelijk in een 9.5. Ik denk dat ik met mijn enthousiasme voor zowel wiskunde als statistiek anderen goed kan helpen dit ook te vinden en hun prestaties te verbeteren.

Leiden
Laatste jaar van mijn bachelor Psychologie
VWO / Gymnasium, Bachelor Psychologie

SPSS

Robbie

Hoogland (Amersfoort)

Psychopharmacologie, PhD, University Maastricht

Bijles SPSS met Robbie

Tijdens mijn jaren als onderzoeker/docent aan de universiteit van Maastricht, genoot ik altijd erg van het begrijpelijk maken van statistiek voor studenten/collega's. In mijn huidige baan mis ik het onderwijscomponent, daarom geef ik graag in mijn vrije tijd bijles.

Hoogland (Amersfoort)
Psychopharmacologie
PhD, University Maastricht

SPSS

Remy

Liempde

Bachelor / HBO, Fontys lerarenopleiding Tilburg

Bijles SPSS met Remy

Ik heb een aantal jaren geleden mijn diploma behaald als Economie Docent (tweedegraads), waarna ik vervolgens in het bedrijfsleven terecht ben gekomen. Maar ik wil heel graag ook mijn steentje bijdragen aan het onderwijs in Nederland.

Liempde
Bachelor / HBO, Fontys lerarenopleiding Tilburg

SPSS

Nienke

Sint-Oedenrode

None

Bijles SPSS met Nienke

Ik heb zelf toen ik nog op de middelbare school zat meerdere malen gebruik gemaakt van bijles van studenten, dit heeft mij toen enorm geholpen. Dit is een van de redenen dat ik nu zelf graag andere leerlingen wil helpen door middel van bijles. Ik weet hoe eng ik het vond om naar de bijlesgever toe te gaan, dus ben ik erg enthousiast over het ‘bijles aan huis’ idee wat BijlesHuis hanteert! Verder ben ik erg bekwaam in Engels, zowel lezen als schrijven zijn mij altijd probleemloos afgegaan, ik heb dan ook veel klasgenoten geholpen die worstelden met dit vak. Talen zijn altijd mijn sterkere kant geweest op de middelbare school. Tijdens mijn nieuwe studie heb ik erg veel geleerd over hoe je nu ècht goed kan leren voor een tentamen/examen, ik hoop dan ook dat ik dit over kan brengen op leerlingen. De vakken Statistiek (vergelijkbaar met Wiskunde A) en biologie spelen een belangrijke rol in mijn huidige studie, daarom ben ik hier ook een stuk in vooruitgegaan sinds de middelbare school. De flexibiliteit die het bijlesgeven biedt lijkt mij erg goed te combineren met het leven als student, zo kan met de leerling gepland worden wanneer het voor beiden het beste uitkomt om het beste resultaat te kunnen bereiken.

Sint-Oedenrode

SPSS

Lucas

Groningen

None

Bijles SPSS met Lucas

Na het behalen van mijn master in Psychologie (richting Hersenen & Gedrag) aan de RuG, heb ik een tijd gezocht wat ik nu wilde gaan doen. Toen door puur toeval een kennis bijles in statistiek nodig had, leek het mij leuk dit eens te proberen aangezien ik statistiek altijd al interessant vond. Dit beviel mij erg goed, de ervaring om een weinig populair vak als statistiek begrijpelijk te kunnen maken (en soms misschien zelfs een beetje leuk!) gaf mij erg veel voldoening. Mijn doel als bijlesdocent is niet alleen de stof uitleggen zoals dat op college ook gedaan wordt, maar ook om er met de student achter te komen wat de problemen zijn en om zo direct in te spelen op de hulpvraag.

Groningen

SPSS

Maaike

Breda

Informatie- en communicatiewetenschappen, Master / WO, Tilburg Universiteit

Bijles SPSS met Maaike

Nadat ik de HAVO met goede cijfers had afgerond, heb ik een Nederlandstalige HBO (bachelor) studie en een Engelstalige Universitaire (master) studie gevolgd. Ik weet dus wat er bij komt kijken om zowel op HBO- als op Universitair niveau een studie te volgen. Het lijkt mij ontzettend leuk om deze kennis en ervaringen over te dragen op anderen.

Breda
Informatie- en communicatiewetenschappen
Master / WO, Tilburg Universiteit