Verbeter je Italiaans vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Is Italiaans moeilijk voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken bij Italiaans? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Italiaans! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Italiaans

Alexander

Amsterdam/Brussel en Lausanne

Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler, Master / WO, UVA

Bijles Italiaans met Alexander

Alexander is een aangename, spontane en ervaren polyglot met een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij heeft zich nu toegelegd op fulltime lesgeven. Alexander heeft een Master in Linguistics en ervaring met vertalingen en voiceovers. Hij heeft in verschillende landen vijf verschillende talen gedoceerd.

Amsterdam/Brussel en Lausanne
Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler
Master / WO, UVA

Italiaans

Mary

Amersfoort

Politicologie en Marketing Management, Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Bijles Italiaans met Mary

Ik wil graag Italiaanse les geven en daarnaast ook de studenten kennis laten maken met de cultuur en de geschiedenis van mijn land. Verder ben ik een enthousiast iemand en ik woon vanaf 2006 in Nederland. Ik ken dus beide culturen en kan Italiaanse les geven aan mensen, wat voor hen een perfecte toevoegde waarde kan zijn.

Amersfoort
Politicologie en Marketing Management
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Italiaans

silvia

PURMEREND

Degree in Foreign Languages, Literatures and Modern Cultures (German -English), Bachelor / HBO

Bijles Italiaans met silvia

Als docent streef ik ernaar om leerlingen zoveel mogelijk hun talenten te laten benutten. Het werken als docent houdt voor mij dus niet enkel het aanleren van de Duitse taal in, maar ook lesgeven met een pedagogische inslag. Ik ben omschreven als pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en spreek de taal van de leerlingen

PURMEREND
Degree in Foreign Languages, Literatures and Modern Cultures (German -English)
Bachelor / HBO,

Italiaans

Natalia

Amsterdam

Teaching Spanish as a foreign language, Master / WO, National Autoonmous University of Mexico

Bijles Italiaans met Natalia

I am a friendly and social person. I have always loved teaching and I have a strong sense of service. It is one of the most beautiful professions in the world because we work with human beings and the achievements of our students always turn into personal achievements for us. So, we teachers seem to be in a permanent win-win situation. I wouldn't change my profession for anything in the world and I would be very glad to keep teaching students at several levels in the Netherlands.

Amsterdam
Teaching Spanish as a foreign language
Master / WO, National Autoonmous University of Mexico

Italiaans

Nicholas

Amsterdam

Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Bijles Italiaans met Nicholas

Wiskunde is mijn passie en ik wil het met andere delen.

Amsterdam
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Italiaans

Daniela

Dordrecht

None

Bijles Italiaans met Daniela

Mijn naam is Daniela Altruda en ik ben recentelijk geslaagd van de opleiding Pedagogische Wetenschappen met Orthopedagogiek als masterspecialisatie te Leiden. Toen ik jullie vacature zag was ik gelijk geïnteresseerd en enthousiast. Deze functie spreekt me vooral aan doordat ik werk met kinderen en jongeren erg interessant en uitdagend vind. Ik zou graag aan kinderen en jongeren mijn kennis over willen dragen en hun op een positieve manier willen stimuleren. Tijdens mijn stage heb ik wat ervaring op mogen doen met verschillende doelgroepen en ik zou deze ervaring graag willen uitbreiden. Een belangrijke boodschap die ik heb meegekregen uit de minor en de stages die ik heb gevolgd is dat het als hulpverlener belangrijk is om ouders en kinderen zo min mogelijk te veroordelen voor hun verleden om ze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Tijdens het masterjaar van mijn studie heb ik voor negen maanden bij Groos Mentaal Beter Jong stagegelopen. Hierbij heb ik de mogelijkheid gekregen om in aanraking te komen met kinderen en jongeren met verschillende ontwikkelingsproblemen en onder andere angstproblemen, ADHD, autisme, dyslexie en dyscalculie. Ik heb goede organisatievermogens en ik ben netjes in mijn werk. Ondanks dat ik van Italië naar Nederland ben verhuisd, heb ik in één keer mijn vwo-diploma, bachelorsdiploma en masterdiploma behaald dankzij mijn doorzettingsvermogen. Ik heb tot nu toe met veel plezier mijn opleiding en stages gedaan en ik kijk ernaar uit om met hetzelfde enthousiasme aan de slag te gaan. Ik zou met plezier mijn motivatie nog persoonlijk willen toelichten. Voor verdere informatie verwijs ik u naar mijn cv, die kunt u vinden in de bijlage van de email. Ik hoop snel van u te horen. Met vriendelijke groet, Daniela Altruda

Dordrecht

Italiaans

Annelies

Dordrecht

None

Bijles Italiaans met Annelies

Ik ben graag met Italiaans bezig en vind het leuk mijn kennis te delen. Daarbij is het fijn nieuwe dingen te bedenken, die het leren gemakkelijker en/of leuker maken én tevens effectief zijn bij het aanleren van de taal. Ik geniet ook van elke geboekte vooruitgang en een groeiend zelfvertrouwen van de leerlingen

Dordrecht

Italiaans

Francesca

Rijswijk

None

Bijles Italiaans met Francesca

Geachte heer / mevrouw, Als docentr heeft u mensen nodig die hun vak verstaan, maar die daarnaast goed in teamverband kunnen samenwerken. Het woord waar het hier om gaat is communicatie. Ik denk dat ik iemand ben, die voor u van nut zou kunnen zijn. Ik ben internationaal georiënteerd. Dit blijkt uit de vele talen die ik spreek. Daarnaast beschik ik over ruime vakkennis in het Engels, in het Frans, in het Nederlands en natuurlijk in mijn moedertaal Italiaans. Om u een indruk te geven van mijn talenkennis en van mijn ervaringen heb ik een Nederlandstalige versie van mijn CV meegestuurd. Ik hoop dat mijn brief en mijn ervaring ertoe leiden dat ik aan u mijn diensten kan aanbieden.

Rijswijk

Italiaans

Aprano

Haarlem

None

Bijles Italiaans met Aprano

I am an Italian teacher in Haarlem. As a native speaker I have a good knowledge of the language and culture of Italy. My passion is teaching people (adults and children) and sharing part of my passion for the culture and language of my country with them. This could happen by lessons, by cultural activities or workshops.

Haarlem