Verbeter je Grieks vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Is Grieks moeilijk voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken bij Grieks? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Grieks! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Grieks

Richard

Tilburg

Natuurkunde, Master / WO, Universiteit Utrecht

Bijles Grieks met Richard

Als afgestudeerde natuurkunde student wil ik graag mijn kennis overbrengen aan andere mensen. Leerlingen hebben vooral vaak baat bij extra hulp bij wiskunde en natuurkunde, dus daar help ik ze graag mee! Ik geef al 5 jaar actief bijles aan middelbare scholieren en af en toe aan Mbo'ers, Hbo'ers en universitaire studenten. Verder heb ik examentrainingen en bijspijkercursussen gegeven en ik heb een jaar lesgegeven op de universiteit.

Tilburg
Natuurkunde
Master / WO, Universiteit Utrecht

Grieks

Guyette

Arnhem

Klassiek Zang, Bachelor / HBO, Rotterdams Conservatorium

Bijles Grieks met Guyette

Ik sta graag een ieder bij die moeite heeft met Nederlands of Engels. Mijn uitdaging is het om precies de juiste benadering te vinden voor elke leerling!

Arnhem
Klassiek Zang
Bachelor / HBO, Rotterdams Conservatorium

Grieks

Matijn

Heeswijk-Dinther

VWO / Gymnasium, Gymnasium Bernrode

Bijles Grieks met Matijn

Ik zoek een bijbaan die ik gemakkelijk naast mijn studie kan doen (3e jaars Biologie, Wageningen) en waarbij ik ook goed gebruik kan maken van mijn ervaring/opleiding. Bijles geven lijkt me wat dat betreft perfect aangezien het niet zo veel tijd hoeft te kosten en ik bovendien ook direct leerlingen kan helpen met mijn kennis.

Heeswijk-Dinther
VWO / Gymnasium, Gymnasium Bernrode

Grieks

Stella

Hilversum

None

Bijles Grieks met Stella

Vanaf mijn 16e tot mijn 22e heb ik met veel plezier en passie bijlessen gegeven (vooral in klassieke talen). Ik word heel blij van kinderen laten zien hoe leuk klassieke talen eigenlijk zijn. Omdat ik net terug ben van mijn anderhalfjarige studie Chinees in Taiwan, wil ik nu graag weer beginnen.

Hilversum

Grieks

Gerko

Amsterdam

master, Master / WO, Vrije Universiteit

Bijles Grieks met Gerko

De combinatie van onderwijs en zelf dingen ontwikkelen is mij altijd goed bevallen. Ik vind het leuk om me zelf te scherpen, maar ook om daarin leerlingen mee te nemen. Verrassend vaak gebeurt dat op hetzelfde moment. De mythologie en grammatica van Latijn en Grieks hebben me altijd geboeid en ik heb leerlingen op twee scholen er als docent in mee mogen nemen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in filosofie en levensbeschouwing, onderwerpen die zowel als vak op zich als in de vorm van aanvulling op andere vakken veel extra's geven aan leerlingen. Om mijzelf te blijven scherpen en uitdagen, en datzelfde te doen met leerlingen, ben ik graag actief als bijlesdocent.

Amsterdam
master
Master / WO, Vrije Universiteit

Grieks

Gabriella

Breda

basisschool tot middelbare school 2e/3e jaar, VMBO / MBO, Avans Hogeschool Breda

Bijles Grieks met Gabriella

Ik heb in het verleden vrijwillig bijles gegeven in rekenen (basisschool), wiskunde B (vwo 3 en havo 4 leerlingen), Engels (havo/vwo leerlingen) en ik ben nu op zoek naar parttime werk voor naast mijn studie.

Breda
basisschool tot middelbare school 2e/3e jaar
VMBO / MBO, Avans Hogeschool Breda

Grieks

Maaike

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Grieks met Maaike

Ik vind het leuk om in mijn passie voor talen te delen en iets met mijn kennis te doen. Verder denk ik dat de functie van bijlesgever goed bij me past, omdat ik zelf altijd een serieuze leerling ben geweest en geduldig ben.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Grieks

Dorine

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Grieks met Dorine

Ik doe de reguliere master Grieks en Latijn, maar ik overweeg docent te worden. Ik heb succesvol een eerste stage als docent afgerond, en dat is me goed bevallen. Ik heb ook al eerder bijles gegeven, en ik vond het altijd erg leuk om leerlingen te helpen de stof te begrijpen.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Grieks

Anna

Castricum

None

Bijles Grieks met Anna

Ik heb op de middelbare school lang bijles gevonden en ben aan het denken over een educatieve master filosofie. Om bezig te blijven met lesgeven lijkt het me erg leuk om bijlessen weer op te pakken, om zo leerlingen te helpen en zelf ook bezig te blijven in de praktijk met bijles geven,

Castricum

Grieks

Lisanne

Groningen

None

Bijles Grieks met Lisanne

Ik ben student aan de Academische Opleiding tot Leraar Basisonderwijs. Door mijn studie doe ik veel ervaring op in het begeleiden en onderwijzen van kinderen. Ook leer ik veel over cognitieve en sociale ontwikkeling. Ik vind dit erg interessant en daarom zou ik graag naar mijn studie ook in deze sector willen werken.

Groningen