Verbeter je AutoCAD vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Is AutoCAD moeilijk voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken bij AutoCAD? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten AutoCAD! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

AutoCAD

Vincent

Roermond

None

Bijles AutoCAD met Vincent

Momenteel ben ik werkzaam als "Piping & Plant Layout Engineer PDMS" bij "NEM Energy" te Zouterwoude. En mijn vorige werkgever was Tebodin. Ik ben vertrouwd met de vele facetten van de piping-engineering wereld. Een stress-analist ben ik niet, wel in staat stress-berekeningen te lezen interpreteren. In deze baan ben ik uitgegroeid van cad-tekenaar tot piping-designer, plot-plan, en layout-engineer. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de optimalisatie en automatisering van werkprocessen en het trainen (in 3D PDMS/AutoCAD) van engineers. De afgelopen 2 jaar heb ik bij NEM Energy b.v./Siemens geholpen zowel 3D PDMS en AutoCAD in de organisatie te implementeren. Het trainen van mensen op allerlei niveaus is mij niet vreemd meer en ik zou het verder willen uitbouwen. Ik kan me snel in een individuele kandidaat zijn haar of zijn niveau verplaatsen en een gedegen basis leggen. Zo kan ik dingen waarmee ik zelf heb geworsteld snel en duidelijk uitleggen aan anderen. Ik ben bovendien ACE “Autodesk Certified Engineer” AutoCAD Manager en programmeur in het dagelijkse beroepsleven. Wel hecht ik waarde aan het geven 1 op 1 begeleiding en contact.

Roermond

AutoCAD

George

Papendrecht

Werktuigbouwkunde, Bachelor / HBO, HTS - Werktuigbouw a/d Hogeschool Rotterdam

Bijles AutoCAD met George

Hallo, Ik wil me even voorstellen, mijn naam is George en ik wil graag bijlessen geven in de vakken wiskunde en AutoCad voor leerlingen in het VMBO. Naast mijn kennis en ervaring met AutoCad heb ik in mijn werk ook veel te maken met wiskunde. Mijn motivatie is om de leerstof te verduidelijken aan de hand van eenvoudige voorbeelden, in begrijpelijke taal en met kennis van zaken. Bovendien ben ik vindingrijk in het bedenken van alternatieve manieren om een leerling iets uit te leggen. Ik heb geduld, ben flexibel en kan me verplaatsen in de wereld van een leerling. Het geeft mij voldoening als ik een leerling kan aantonen dat hij/zij bij mij in goede handen is. Met vriendelijke groeten. George Vischer

Papendrecht
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, HTS - Werktuigbouw a/d Hogeschool Rotterdam

AutoCAD

Beata

Breda

Master Architectuur, Master / WO, Technische Universiteit Krakau

Bijles AutoCAD met Beata

I know the importance and the impact of learning face to face with the teacher who is paying full attention to one pupil. I would like to help students getting their knowledge and confidence. This is crutial with pupils of international or bilingual schools. I offer teaching in English, both the subject and the language.

Breda
Master Architectuur
Master / WO, Technische Universiteit Krakau