Bijles Godsdienst in Olst‑Wijhe

Verbeter je godsdienst vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

godsdienst

Nesrin

Deventer

VMBO / MBO

International Tourism & Leisure Management

MBO NIV 4

Bijles godsdienst met Nesrin

Ik heb het altijd al leuk gevonden om (bij)les te geven, en ik presenteer ook graag. Ik vind het super om mensen te helpen.

Deventer
MBO NIV 4
VMBO / MBO, International Tourism & Leisure Management

godsdienst

Marleen

Olst-Wijhe

Radboud Universiteit Nijmegen

Bijles godsdienst met Marleen

Ik doe graag ervaring op op het gebied van de leerontwikkeling van kinderen. Het liefst zou ik als orthopedagoog aan de slag gaan met kinderen met leerproblemen, maar het geven van bijles is voor mij een mooie manier om wat extra ervaring op te doen.

Olst-Wijhe
, Radboud Universiteit Nijmegen

godsdienst

Barbara

Epe

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

PABO

Bijles godsdienst met Barbara

Het helpen van studenten en het stellen van doelen vind ik erg leuk. Daarnaast een band opbouwen met deze studenten geeft een meerwaarde aan het overbrengen van mijn kennis.

Epe
PABO
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

godsdienst

Annemarie

Raalte

Bijles godsdienst met Annemarie

Een van mijn grootste hobby's is vreemde talen leren. Ik vind het leuk om anderen te helpen met het leren van Chinees, met behulp van de technieken die mij ook hebben geholpen.

Raalte

godsdienst

Lusanne

Deventer

Master / WO

Wageningen Universiteit

Biology

Bijles godsdienst met Lusanne

Ik ben een afgestudeerd biologe en heb tijdens mijn studie examentrainingen voor biologie gegeven. Hier haalde ik veel voldoening uit. Ik vond het heerlijk om leerlingen te helpen en op een nieuwe manier naar de stof te kijken. Dit wil ik verderzetten door het geven van bijles. Op deze manier kan ik leerlingen helpen met hun biologie en zelf bezig blijven met mijn vakgebied. Ook wil ik aankomende september mijn docentenbevoegdheid gaan halen. Het geven van bijlessen is een geweldige mogelijkheid om in de tussentijd leerlingen te helpen en ervaring op te doen.

Deventer
Biology
Master / WO, Wageningen Universiteit

godsdienst

Bea

Zwolle

VWO / Gymnasium

Universiteit Leiden

Ik heb bijna mijn Bachelordiploma behaald

Bijles godsdienst met Bea

Ik heb al enkele jaren ervaring met het geven van bijles in rekenen en wiskunde. Ik doe dit met veel plezier. Ik kan de stof rustig en geduldig uitleggen, en geef veel zelfvertrouwen. Door de bijlessen gaan leerlingen de vakken rekenen en wiskunde ook echt leuk vinden!

Zwolle
Ik heb bijna mijn Bachelordiploma behaald
VWO / Gymnasium, Universiteit Leiden

godsdienst

Laura

Deventer

Master / WO

Nijmegen Radboud Universiteit en Universiteit Utrecht

Bijles godsdienst met Laura

Afgelopen jaar heb ik met ontzettend veel plezier geschiedenisles gegeven als stagiaire. Nu ik ben afgestudeerd als eerstegraads docent geschiedenis wil ik graag verder in het onderwijs. Het geeft me veel voldoening wanneer ik scholieren op een voor hen motiverende manier kan helpen met het begrijpen van lesstof of het organiseren van hun schooltaken. Het geven van bijlessen en huiswerkbegeleiding is daarom zowel leuk als leerzaam.

Deventer
Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit en Universiteit Utrecht

godsdienst

Tryntsje

Deventer

Bijles godsdienst met Tryntsje

Het ontwikkelen en schrijven van teksten is al zestien jaar mijn vak en ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen. Daarnaast heb ik een hbo en een academische studie afgerond en trekt het me aan om met jonge, leergierige mensen te werken. Bij schrijven komt heel wat kijken, ontdekken mijn studenten. Dát wil ik graag overbrengen. Ik help je graag met je scriptie of met Nederlands.

Deventer

godsdienst

Ilham

Deventer

Bijles godsdienst met Ilham

Oorspronkelijk kom ik uit Frankrijk. Ik heb er gestudeerd, gewoond en gewerkt. Daardoor is mijn Frans schriftelijk en mondeling erg sterk.

Deventer

godsdienst

Jan

Olst

Bijles godsdienst met Jan

Het geven van bijles geeft mij veel plezier, energie en levensvreugde. Om samen met leerlingen op zoek te gaan naar leemten of misvattingen in hun kennis van de natuurwetenschappen vind ik een betekenisvolle bezigheid, voor leerlingen en ook voor mijzelf. Samen gaan we op zoek naar de samenhang in de vaak nog fragmentarisch aanwezige kennis van de natuurwetenschappen. Natuurlijk richten wij ons daarbij vooral op het toepassen van het verworven inzicht bij het beantwoorden van voorbeelden van (examen)vragen. Als een leerling daarin aantoonbare vooruitgang boekt, dan geeft dat vertrouwen en voldoening. Dan is onze missie geslaagd. Als universitair opgeleide eerstegraads docent scheikunde met meer dan 15 jaar ervaring in het geven van bijles en examentraining scheikunde en natuurkunde op havo- en vwo-niveau en met inzicht in de laatste leerplanontwikkelingen, kan ik je zeker helpen

Olst