Bijles Godsdienst in Deurne

Verbeter je godsdienst vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

godsdienst

Tim

Helmond

Bijles godsdienst met Tim

Ik heb een passie voor de Spaans en ik heb vijf maanden in Spanje gewoond om lessen te volgen. (Organisatie Don Quijote/Enforex). Het lijkt me leuk om kinderen/studenten te motiveren en mijn passie door te geven.

Helmond

godsdienst

Myrte

Helmond

VWO / Gymnasium

Bijles godsdienst met Myrte

Ik geef op school al meerdere mensen bijles en het gaat me erg goed af, ik vind het erg leuk om mensen te helpen.

Helmond
VWO / Gymnasium,

godsdienst

Eva

Aarle-Rixtel

Bachelor / HBO

ROC de Leijgraaf

Onderwijsassistente

Bijles godsdienst met Eva

Niet iedere leerling kan even goed mee in de les. Voor deze leerlingen is het fijn om samen te zitten om de stof onder de knie te krijgen en beter mee te kunnen in de klas. Ik vind het belangrijk dat een leerling extra begeleiding krijgt als het moeilijk gaat. Heeft de leerling bijvoorbeeld moeite met plannen, dan is het fijn als er iemand helpt om het overzicht te krijgen, zodat er rust ontstaat in het schoolwerk en het hoofd van de leerling. Tijdens de bijlessen zijn de groepen kleiner dan de klassen op school. De stof wordt op een andere manier aangeboden, wat de student echt helpt.

Aarle-Rixtel
Onderwijsassistente
Bachelor / HBO, ROC de Leijgraaf

godsdienst

Sido

Venray

Bijles godsdienst met Sido

Momenteel ben ik actief als ambulant pedagogisch medewerker. Ik geef hierin ook autistische jongeren didactische begeleiding. Dit ervaar ik als de leukste werkmomenten en hierom ben ik ook de deeltijd studie leraar wiskunde gaan doen. Alle andere werkzaamheden buiten de didactische begeleiding vind ik minder leuk. Hierom wil ik mij volledig richten op huiswerkbegeleiding. Bovendien heb ik altijd een passie gehad voor het vak Wiskunde en deze passie wil ik graag overbrengen op anderen.

Venray

godsdienst

Rick

Helmond

Bachelor / HBO

HAS Hogeschool

HBO

Bijles godsdienst met Rick

Aardrijkskunde vind ik een interessant vak. Ik studeer momenteel Geo Media & Design, een studie met heel veel geografie en aardrijkskunde. Zo kan je van mij leren, en wie weet ik ook nog van jou!

Helmond
HBO
Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

godsdienst

Corne

Helmond

Bachelor / HBO

HAN ILS

Leraar Geschiedenis

Bijles godsdienst met Corne

Als toekomstig docent geschiedenis zijn alle vormen van ervaring belangrijk. Zo ontwikkel ik me tot goed docent en het begeleiden van leerlingen is één van de belangrijkste taken van een docent.

Helmond
Leraar Geschiedenis
Bachelor / HBO, HAN ILS

godsdienst

Francelle

Someren

Bachelor / HBO

Hogeschool De Kempel

Leerkracht Basisonderwijs

Bijles godsdienst met Francelle

Na 4 jaar gestudeerd te hebben aan de hogeschool ben ik in het bezit van een mooi PABO-diploma. Ik ben een gedreven persoon en haal mijn motivatie uit de opbrengsten die leerlingen stapsgewijs behalen. Het is telkens weer een uitdaging om te zorgen voor die succeservaring en zo de leerling op weg te helpen met zijn/haar ontwikkeling.

Someren
Leerkracht Basisonderwijs
Bachelor / HBO, Hogeschool De Kempel

godsdienst

Maaike

Deurne

Bachelor / HBO

Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Verpleegkunde en laborant

Bijles godsdienst met Maaike

Ik wil anderen helpen bij het studeren om zo vlotter de leerstof te kunnen begrijpen en verwerken. Ik heb er vroeger zelf veel aan gehad en wil nu hetzelfde doen voor anderen.

Deurne
Verpleegkunde en laborant
Bachelor / HBO, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

godsdienst

Michel

Helmond

Bijles godsdienst met Michel

Ik vind het enorm leuk om kennis over te dragen. Ik heb tijdens mijn werk doorgaans medewerkers moeten trainen in hun werk. Vooral telemarketing, maar vaak ook helpen met Excel. Al jarenlang werk ik met Excel en het is mijn favoriete programma!

Helmond

godsdienst

Sophie

Helmond

Bijles godsdienst met Sophie

Waarom ik bijles wil geven? Waarom wil iemand net als ikzelf fysiotherapie studeren? Omdat ik graag mensen help. Ik word er vrolijk van als ik mensen kan helpen om tot de beste versie van zichzelf te komen.

Helmond