Verbeter je Spaans vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Is Spaans moeilijk voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken bij Spaans? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Spaans! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Spaans

Stella

Almere

master in bedrijf geneskundige, Professioneel / Volwassen, Universidad del Zulia

Bijles Spaans met Stella

Ik studeer momenteel een Master docent Spaans tweede taal . ( Master de docente del espanol como segunda lengua extranjera). Ik geef bijles aan studenten van verschillende leeftijden en niveaus.

Almere
master in bedrijf geneskundige
Professioneel / Volwassen, Universidad del Zulia

Spaans

Marie-Claire

Zwolle

Gymnasium, VMBO / MBO, Zuyderzee College Emmeloord

Bijles Spaans met Marie-Claire

Lesgeven vind ik leuk. Zo deel ik datgene wat ik goed kan met anderen en soms ontstaan er zo leuke, verrijkende contacten en situaties.

Zwolle
Gymnasium
VMBO / MBO, Zuyderzee College Emmeloord

Spaans

Naima

Sinderen

Biomedische Wetenschappen, Bachelor / HBO, Maastricht University

Bijles Spaans met Naima

Ik heb meerdere jaren ervaring in bijles en examentraining, en daar zou ik graag (online!) mee doorgaan! Wat ik zo leuk vind aan bijles geven is dat iedere leerling uniek is, en daardoor ook iedere bijles! Je ziet je leerling groeien en na een tijd hard werken misschien wel hun diploma halen. Van de examentrainingen heb ik vooral veel geleerd over het motiveren van mijn leerlingen, en vanuit hier heb ik ook veel tips meegenomen om aan mijn bijlesleerlingen door te geven. Van het organiseren van hun tijd tot een goede planning maken, leren voor een toets, etc.. Ik vind het dan ook belangrijk om niet alleen de vakinhoudelijke, theoretische kennis over te dragen maar ook praktische tips te geven. Door mijn studie Biomedische Wetenschappen heb ik nog meer inzicht gekregen in de exacte vakken, en heb nu net dat stukje extra kennis om ook op de ‘waarom’ vragen - die veel leerlingen toch hebben - een antwoord te kunnen geven. Daarnaast heb ik voor mijn studie in Engeland en in de Verenigde Staten gewoond en gestudeerd - daarom vind ik het ook heel leuk om Engels bijles te geven!

Sinderen
Biomedische Wetenschappen
Bachelor / HBO, Maastricht University

Spaans

Ethan

Hoogvliet Rotterdam

Leraaropleiding Biologie, VWO / Gymnasium, Hogeschool van Rotterdam

Bijles Spaans met Ethan

Ik wil bijles geven, omdat ik het ontzettend leuk vind om met kinderen te werken. Mijn opleiding heeft er alles mee te maken en geef al 3 jaar lang bijles.

Hoogvliet Rotterdam
Leraaropleiding Biologie
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Rotterdam

Spaans

Diana

Velsen Noord

Academic, MAVO / HAVO, High School Colombia

Bijles Spaans met Diana

Ik geef graag bijles en privé Spaanse les gecombineerd met mijn opleiding als Nationaal gids. Ik heb een passie voor het onderwijzen van de Spaanse taal aan verschillende leeftijden.

Velsen Noord
Academic
MAVO / HAVO, High School Colombia

Spaans

Jose Luis

Zwolle

Master in Secondary Teaher's Training, Master / WO, University of Murcia (Spain).

Bijles Spaans met Jose Luis

Lesgeven is mijn passie en Ik ontmoet graag nieuwe mensen.

Zwolle
Master in Secondary Teaher's Training
Master / WO, University of Murcia (Spain).

Spaans

Alexander

Amsterdam/Brussel en Lausanne

Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler, Master / WO, UVA

Bijles Spaans met Alexander

Alexander is een aangename, spontane en ervaren polyglot met een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij heeft zich nu toegelegd op fulltime lesgeven. Alexander heeft een Master in Linguistics en ervaring met vertalingen en voiceovers. Hij heeft in verschillende landen vijf verschillende talen gedoceerd.

Amsterdam/Brussel en Lausanne
Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler
Master / WO, UVA

Spaans

Tim

Helmond

None

Bijles Spaans met Tim

Ik heb een passie voor de Spaans en ik heb vijf maanden in Spanje gewoond om lessen te volgen. (Organisatie Don Quijote/Enforex). Het lijkt me leuk om kinderen/studenten te motiveren en mijn passie door te geven.

Helmond

Spaans

FPM

Amsterdam

Economie, PhD, UvA

Bijles Spaans met FPM

Ik vind het net zo leuk om anderen op weg te helpen als om mezelf uit te dagen om na te blijven denken. Ik geef al jaren met veel plezier bijles bij een studiecentrum. Dit doe ik naast regulier werk bij bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van de reishulpverlening. Het liefste geef ik bijles in Amsterdam of omgeving.

Amsterdam
Economie
PhD, UvA

Spaans

Ellen

Utrecht

Culturele Antropologie: Multiculturalisme in Vergelijkend Perspectief, Master / WO, Universiteit Utrecht

Bijles Spaans met Ellen

Ik hou van mensen iets leren, en vooruitgang zien in mijn leerlingen geeft me veel voldoening. Ik vind talen heel leuk en de analyse daarvan erg fascinerend. Ik kan goed uitleggen en heb veel geduld, waardoor mijn leerlingen zich snel op hun gemak voelen.

Utrecht
Culturele Antropologie: Multiculturalisme in Vergelijkend Perspectief
Master / WO, Universiteit Utrecht